baskont Δημοσίευση 12 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2012 Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν, τον τελευταίο καιρό, με την παρουσία τους στα τραπέζια του online poker είναι αυτό του “!P0krparty¡”. O Kαναδός παίκτης (δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο, μέχρι στιγμής) είχε μια πολύ ... ενδιαφέρουσα πορεία στα τραπέζια του Pokerstars, από τα τέλη του φετινού Απριλίου μέχρι και σήμερα.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
f4n4t1k Δημοσίευση 12 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Μαίου, 2012 Bankroll managment lessons! Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
likavitos1 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 ε Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Νομίζω έχεις ένα λάθος στην ορθογραφία σου... Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Νομίζω έχεις ένα λάθος στην ορθογραφία σου...το kanun ειναι canun σωστα? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2012 ευκολάκι μας κοροιδεύουν****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum. Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Νομίζω έχεις ένα λάθος στην ορθογραφία σου...Νομίζω ότι υπερβάλεις....lol Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 εγώ πιστεβω ότι αυτό γίνετε για να σε κάνη η ετερια να πεξης και να σε kanun να πιστέψης ότι μπόρις να το κάνη ο οπιος δήποτε ψέμα .Έλα έλα πες την αλήθεια ...Δεν επερνες και πολύ μεγάλο βαθμό στην λογοτεχνία όταν ήσουν μικρός έτσι ? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
likavitos1 Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 ιωανου ο λογοτέχνης loll Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2012 Σε κράζει όλο το φόρουμ αδερφέ ...Εμάς βρήκες ??? Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts