vkiller Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Είμαι τουρναμεντ παίκτης αλλά είπα να δοκιμάσω παιγνίδι cash σε ένα μικρότερο δίκτυο που δίνει 30% rakeback . Δείτε τη γραφική παράσταση μου εκεί στις πρώτες 4 session σε μόλις 2500 χέρια σε blinds μόλις 0.25/0.5. Είναι ποτέ δυνατό να είναι ρεαλιστική? ποσά bb /100 είναι αυτά εσύ που ασχολείσαι? όσο αδύναμοι και να είναι οι παίκτες εκεί είναι ποτέ δυνατό να φύγει σαν πύραυλος η γραφική? Τη να πιστέψω ότι ξαφνικά κατέχω το cash ? Η το προφανές ότι μου έδωσαν και εδώ την ευνοια του πρωτάρη!!! Θα επανέλθω σύντομα , όταν φτάσω τα 10000 χέρια να δούμε πως θα πάει ( λογικά μέσα στον Ιούνη) αλλά κάτι μου βρωμάε εδώ, δε νομίζω να είναι ρεαλιστικά τα αποτελέσματα. θέλω τη γνώμη σου. (δεν αναφέρω nickname ούτε το δίκτυο για ευνόητους λόγους) σημείωση: ενώ είμαι σουπερ tight και σιγά σιγά με τα άντε μετατρεπομαι σε tight aggressive στα τουρναμεντ εδώ στο cash έπαιζα πολύ lose aggressive !! γιατί είδα πως μόνο έτσι τους μπερδεβεις και σε πληρώνουν γερά...ίσως έξω λάθος.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rizla84 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 2500 hands ινε τπτ... απλά έτρεξες καλά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Μα είναι δείγμα αυτό; Κι εγώ για 5κ hands έτρεχα με 110bb/100 σε κάποια φάση και τώρα τρέχω 1000bb κάτω από το EV για 15k hands. Δε λέει κάτι. Όταν παίξεις 100k-200k ίσως κάποιο συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 ωραία. θα ενημερώσω αργότερα σε πολύ μεγαλύτερο δείγμα. παρά-ήταν καλή η ρέντα όμως και με προβλημάτισε ....και αυτό που μου λες με προβληματίζει δμελισουργε μην ακολουθήσει ο γκρεμμος φοβάμαι. ....γιατί να είναι κανόνας να τρέχουμε πάντα σαν τον ανέμο στα πρώτα χέρια και μετά γκρεμμος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rizla84 Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 να επισημάνω πως παίζει ρόλο κ η κατάθεση που έκανες αν δλδ είναι μικρή θα τρέξεις για λίγο καιρό καλά κοκ. φιλικά πάντα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Θα σας περιγράψω ένα πολύ ενδιαφέρων χέρι στο 0.25/0.5μετά από 3 ώρες και αφού έχουμε λίγο πάνω από 100 ευρώ και οι 2 εμπλεκόμενοι στην παρτίδα, παίρνω 55κάνει raise 2 utgun ο μοναδικός σοβαρός παίκτης του τραπεζιού (δείχναμε σεβασμό ο ένας στον άλλο μέχρι εκείνο το χέρι)και κάνω κολλ. το φλοπ ονοιρικό αφού είναι κ75 διαφορετικά χρωματα και μου δίνει σετ. βάζει μόνο 2 και απλά τα βλέπω. τέρν Q . βάζει μόνο 3 και τα κάνω 7, άμεσω κάνει 4μπετ 16!! και κάνω απλά κολλ μετά από σκέψη. το ρίβερ είναι ουδέτερο 2σε board k257q ( καμία πιθανότητα κεντάς η χρώματος) με μεγάλη μου έκπληξη βάζει τεράστιο overbet 85 ευρώ ενώ είναι μόλις 40 μέσα στο ποτ!! δηλαδή πρέπει τώρα να αποφασίσω αν θα κάνω κολλ με σετ 55 ολόκληρα 170 Big blind !! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΧΟΛΙΆΣΤΕ ΤΟ ΧΈΡΙ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
D.uK.e Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 snap call και ψαξου λιγο για το κατα ποσο ειναι αυτος σοβαρος παικτης ή το κατα ποσο σε "σεβεται" γιατι σιγουρα το ενα απο τα δυο δεν ισχυει.GL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Θα σας περιγράψω ένα πολύ ενδιαφέρων χέρι στο 0.25/0.5μετά από 3 ώρες και αφού έχουμε λίγο πάνω από 100 ευρώ και οι 2 εμπλεκόμενοι στην παρτίδα, παίρνω 55κάνει raise 2 utgun ο μοναδικός σοβαρός παίκτης του τραπεζιού (δείχναμε σεβασμό ο ένας στον άλλο μέχρι εκείνο το χέρι)και κάνω κολλ. το φλοπ ονοιρικό αφού είναι κ75 διαφορετικά χρωματα και μου δίνει σετ. βάζει μόνο 2 και απλά τα βλέπω. τέρν Q . βάζει μόνο 3 και τα κάνω 7, άμεσω κάνει 4μπετ 16!! και κάνω απλά κολλ μετά από σκέψη. το ρίβερ είναι ουδέτερο 2σε board k257q ( καμία πιθανότητα κεντάς η χρώματος) με μεγάλη μου έκπληξη βάζει τεράστιο overbet 85 ευρώ ενώ είναι μόλις 40 μέσα στο ποτ!! δηλαδή πρέπει τώρα να αποφασίσω αν θα κάνω κολλ με σετ 55 ολόκληρα 170 Big blind !! ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΧΟΛΙΆΣΤΕ ΤΟ ΧΈΡΙ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ.Φιλε ετσι οπως παιχτηκε το χερι κανοντας μονο call στο φλοπ δεν μπορεις να εχεις πολλες πληροφοριες για το τι εχει ακριβως.Η αποψη μου ειναι οτι αν ειναι σοβαρος παιχτης πολυ πιθανο να εβγαλε qqq στο turn η να ειχε φλοπαρει ΚΚΚ.Το μονο χερι κατα την αποψη μου ποθ υπαρχει περιπτωση να κερδιζες ειναι το ΚQ γιατί κατά την αποψη μου πολυ δυσκολα θα σου εκανε overbet με ΑΚ Η ΑΑ.(παντα μιλαμε με τηνπρουποθεση οτι ο τυπας ειναι καλος παιχτης και ξερει γιατι πονταρει,γιατι ενας donkas για πλaκα μπορει να σου εκανε overbet με ακ η αα.)ΛΕΓΟΝΤΑς ΤΑ παραπανω και θεωρωντας οτι μπορεις να κερδισεις μονο το κQ ΕΓΩ θα εκανα call γιατι πολυ απλα πολυ δυσκολα foldareis set σε τετοιο board . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 σε τη range τον βάζεις? σεβότανε με την ένοια ότι απεφεβγε να κοντράρεται συχνά μαζί μου μέχρι εκείνη τη στιγμή και προτιμούσε άλλους παίκτες να παίζει αρτίδες εναντίων τουςσοβαρός με την ένοια πως ήξερε το παιγνίδι και δεν πέταγε ευκολα χρήματα χωρίς τεράστιο φύλλο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 ΟΣΟ για το αρχικο θεμα που ανοιξες ,σε καθε σαιτ που παιζω για πρωτη φορα απλα πιανω χερια καιsetup υπερ μου τα οποια ειναι εκτος λογικης ,σε σημειο που σιχαινομαι που κερδιζω,αν αυτο σε βοηθαει για αυτο που ρωτησες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Τώρα ρε vkiller επειδή έτρεξες λίγο καλά στην αρχή και μετά έφαγες ένα set over set σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται όλη η κοσμοθεωρία σου περί πόκερ; Εμένα μου έχει τύχει σε κάποια εταιρία να με πάει αίμα στην αρχή και να βγω +EV πολύ αργότερα. Μη καις το μυαλό μου με τέτοιες ανοησίες και χρησιμοποίησέ το για να παίζεις πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Τώρα ρε vkiller επειδή έτρεξες λίγο καλά στην αρχή και μετά έφαγες ένα set over set σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται όλη η κοσμοθεωρία σου περί πόκερ; Εμένα μου έχει τύχει σε κάποια εταιρία να με πάει αίμα στην αρχή και να βγω +EV πολύ αργότερα. Μη καις το μυαλό μου με τέτοιες ανοησίες και χρησιμοποίησέ το για να παίζεις πόκερ.μελλισουργε ,για να κερδιζεις σαν καινουργιος παιχτης σε ενα σαιτ,πρεπει να εισαι και καλος παιχτης.ΑΜΑ εισαι donkey ειτε παλιος εισαι ειτε καινουργιος δεν θα κερδισεις ποτε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Τώρα ρε vkiller επειδή έτρεξες λίγο καλά στην αρχή και μετά έφαγες ένα set over set σημαίνει ότι επιβεβαιώνεται όλη η κοσμοθεωρία σου περί πόκερ; Εμένα μου έχει τύχει σε κάποια εταιρία να με πάει αίμα στην αρχή και να βγω +EV πολύ αργότερα. Μη καις το μυαλό μου με τέτοιες ανοησίες και χρησιμοποίησέ το για να παίζεις πόκερ.μελλισουργε ,για να κερδιζεις σαν καινουργιος παιχτης σε ενα σαιτ,πρεπει να εισαι και καλος παιχτης.ΑΜΑ εισαι donkey ειτε παλιος εισαι ειτε καινουργιος δεν θα κερδισεις ποτε Εξυπακούεται. Αυτό μας έλειπε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 ολο τα ιδια και τα ιδια συζητατε,ειπαμε να παιζετε οπου εχετε το καλυτερο κονε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 παρεπιμπτοντως τωρα ειδα τον τιτλο του thread και εχω να κανω μια δηλωση.ΟΙ πιθανοτητες να πεισεις τον ΜΕΛΛΙΣΟΥΡΓΟ οτι το ονλαιν ποκερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ειναι ιδιες με τις πιθανοτητες πασοκ και νδ να κανουν ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 exw dwsei ένα χέρι και θα ήθελα να μου πείτε σε τη φύλλα τον βαζεται εκεί και τη θα κάνατε με σετ 55 αντιμέτωποι με ένα τεράστιο οβερ μπέτ ενός κερδοφόρου σχετικά παίκτη στο ρίβερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 παρεπιμπτοντως τωρα ειδα τον τιτλο του thread και εχω να κανω μια δηλωση.ΟΙ πιθανοτητες να πεισεις τον ΜΕΛΛΙΣΟΥΡΓΟ οτι το ονλαιν ποκερ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ειναι ιδιες με τις πιθανοτητες πασοκ και νδ να κανουν ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ. :lol:Χαχα γελάσαμε πάλι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts