mysimplelife Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Προσπαθώ να εγκαταστήσω το HOLDEM MANAGER 2 στα XP αλλά δεν τα καταφέρνω… Καταρχήν σε XP μπαίνουν;Ενδιαφέρομαι για Ομάχα άρα δεν μου κάνει το 1Βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το PostgreSQL αλλά έχει εγκαταστήσει το PostgreSQL 8.4Δοκίμασε και το ποκερ τρακερ αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα καμία ιδέα; Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο PostgreSQL 8.4;Είναι τόσο δύσκολο πάντα; Περίμενα να είναι ποιο ομαλή η διαδικασία… Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Είναι τόσο δύσκολο πάνταΌχι συνήθως είναι πιο δύσκολο.Κάνε εγκατάσταση το PostgreSQL που σου δουλεύει (συνήθως το 8.3 ή το 8.4) και άσε τις καινούριες εκδόσεις, δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά για τη δουλειά που το χρειάζεσαι εσύ. Κάνε το όμως ξεχωριστά από την εγκατάσταση του HEM και βγάλε το tick από το κουτάκι της εγκατάστασης του PostgreSQL όταν εγκαθιστάς το HEM. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mysimplelife Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Ωραία εγκατέστησα το HM2 και έχω και το PostgreSQL 8.4αλλά όταν ξεκινάω το HM2 μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το PostgreSQLΜήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στην εφαρμογή του PostgreSQL; Δοκίμασα το start server αλλά τίποτα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Ναι κάτι τέτοιο πρέπει να κάνεις, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι. Προσπάθησες να βρεις πληροφορίες από τα forums του PostgreSQL; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sapakias Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Μαίου, 2012 Ωραία εγκατέστησα το HM2 και έχω και το PostgreSQL 8.4αλλά όταν ξεκινάω το HM2 μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το PostgreSQLΜήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στην εφαρμογή του PostgreSQL; Δοκίμασα το start server αλλά τίποτα...Φιλε δοκιμασε καποιο απο τα δυο παρακατω password και δοκιμασε να συνδεθεις 1.postgrespass 2.dbpass Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pavlos1980 Δημοσίευση 15 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Μαίου, 2012 και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα, και να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να ασχολούμε για το πως θα το λύσω. οποτε αν βρείς άκρη πες μου και εμένα. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι είναι τοσο δύσκολο!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GoodGran Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2012 Παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,κανατε τιποτα?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Παιδια εχω ακριβως το ιδιο προβλημα,κανατε τιποτα??ναι έκανα. Σκυλλοβρισα τους προγραμματιστές του HM2 και τώρα παίζω με pokertracker3 60 μέρες δωρεάν.είναι εύχρηστο και με ένα κλικ σου βγάζει σε πίνακα όλα τα στατιστικά των αντιπάλων σε όλα τα streets Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GoodGran Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 κατι εκανα χ8ες αλλα δεν μπορω να ρυθμισω σαν κυρρεντ πλαυερ να έχει εμένα .πφφ .καλα εκανες γιατι το προγρματακι 8ελει δουλεια ακομα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mysimplelife Δημοσίευση 14 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Αυγούστου, 2012 Εγκατέστησα το Pοκερτρακερ ΔΕπιτέλους μια σωστή Εφαρμογη, η εγκατάσταση είναι έγινε χωρίς προβλήματα....Τώρα βέβαια πρέπει να το μάθω...... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts