Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

QQ on the bb

plress

Recommended Posts

Παιζω £150 deepstack στο Dusk till dawn.(το καλυτερο structure που εχω παιξει σε live tournament btw)

Μολις ξεκινησε η day2, με 66 παιχτες, πληρωνονται οι 36.

Εχουμε παιξει μονο ενα round οπου ηταν raise- shove-fold

Blinds 2.5/5k ante 500 aver stack 160k remeaning players 50

Ειμαι στο bb με περιπου 18bb (περιπου 93κ)

utg raise 10,5k (stack 110k)

seat 7 calls 10,5k (τον εχω δει να παιζει πολυ συχνα και ειναι γενικα πολυ μετριος σχεδον κακος παιχτης) (stack 160-170k)

seat 8 δεν τον εχω δει να παιζει αλλα μου ειπαν τουλαχιστον 3 ατομα οτι ειναι ο καλυτερος στο τραπεζι μου. (stack 100k)

Σκεφτεται για λιγο, με κοιταει και κανει μια κινηση για να δει το stack μου στη συνεχεια κανει fold.

seat 9(button) Εχει παιξει τουλαχιστον 3hands μεχρι τωρα με seat7 raise 27,5k

sb folds (stack 220k+)

bb Δεν ειχα δει τα φυλλα μου μεχρι το 3bet και δεν ειχα δειξει κανενα ενδιαφερον.

Κοιταω λοιπον και εχω QQ.

Ποιο ειναι το σωστο line με τοσο action in front και δεδομενου οτι ειμαστε σχεδον short stack? Υπαρχει fold σε αυτο το σημειο?

Εχω καποια reads και απο τους 3 παιχτες αλλα θα τα πω αργοτερα.

*Ανεφερα τον παιχτη στην θεση 8 γιατι απλα τον βαζουμε σε broadway cards η medioum ace, πραγμα που κανει το hand μας ακομα πιο δυνατο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευκολο allin . Είμαστε πολύ μακριά από το ΙΤΜ για να περναει απο το μυαλό μας το πάσο. Αν είμασταν ακριβώς στο bubble που το ICM θα μας επηρρέαζε , θα το σκεφτόμουνα, αλλά με τόσο δρόμο μεχρι εκεί οι QQ ειναι βουνό με τα 18ΒΒ μας.

Παιζει το all in σε αυτο το spot να το δει καποιος ως squizze?

Είμαστε πολύ μακριά από το ΙΤΜ για να περναει απο το μυαλό μας το πάσο.

Οσο περιεργο και αν ακουγεται bubble burst στο 1ο level, μεσα σε περιπου 30-40 λεπτα!

τι συζητάμε ρε μάγκες αν πρέπει να κανείς shove με QQ σε live με αυτό το στακκ που έχεις ??πλάκα κάνουμε ρε βάλτα μέσα χωρίς 2 σκέψη.....και gl

Το hand οπως παιχτηκε φανταζε ιδανικο spot για να εχω QQ, ειδικα με το squizze απο το button!

ομως τωρα που το σκεφτομαι περισσοτερο μονο καλυτερα hands με κανουν call.

Δεν πιστευω οτι υπαρχει fold εδω απλα παρακαλας να μην πεσεις πανω σε ΑΑ.

δεν υπαρχει αλλο line φιλε μου..απλα το μονο ατομο που δν δινεις στοιχεια πως παιζει, ειναι τελικα κ αυτος που κανει την κινηση..το οτι ανοιγει ενας utg σε live με 20 blinds μπορει να σημαινει πολλα μπορει και τπτ..αν ειχες info γι αυτον μπορουσες να το γλυτωσεις, ετσι ομως δυσκολα.. πιο ιδανικο σποτ πεθαινει :lol: ul better luck στο επομενο..

οσο για το bubble και την ωρα π ηθελε για να σπασει, το οτι μενουν 14 παικτες ακομα σε deepstack τουρνουα μπορει να το κανει να τελειωσει σε 2 λεπτα αν πιασουν ολοι monster μπορει και σε 4-5 ωρες..μην κρινεις απ το οτι εσπασε στο δικο σας γρηγορα..απολυτα σωστη κινηση χωρις info για utg επαναλαμβανω.

δεν υπαρχει αλλο line φιλε μου..απλα το μονο ατομο που δν δινεις στοιχεια πως παιζει, ειναι τελικα κ αυτος που κανει την κινηση..το οτι ανοιγει ενας utg σε live με 20 blinds μπορει να σημαινει πολλα μπορει και τπτ..αν ειχες info γι αυτον μπορουσες να το γλυτωσεις, ετσι ομως δυσκολα.. πιο ιδανικο σποτ πεθαινει :lol: ul better luck στο επομενο..

Ο utg ηταν ενας κινεζος (εδω εχουν την φημη οτι τζογαρουν πολυ!) Οπως ειπα ειχαμε παιξει μονο ενα round και ηταν πολυ active αλλα οχι loose!

Πηγε all-in ηδη 2 φορες και εδειξε JJ και τις 2, και το 3ο hand που επαιξε εκανε raise oop, seat 8 goes all-in και αφου το σκεφτηκε κανενα 2λεπτο πεταξε AJo.

Πιο πολυ οτι εκανε raise με AJ με εκανε να σκεφτω οτι μπορει να εχει 99+, AJ+

Αργοτερα που μιλησα με τον παιχτη στο button, μου ειπε οτι δεν ειχε ΤΙΠΟΤΑ και απλα ηθελε να παιξει HU με τον limper που ηταν και ο πιο ευκολος να τον κανει overplay! (επεσα μεσα σε αυτο το read lol)

Εχουν το ιδιο event και αυτη την εβδομαδα και πραγματικα αξιζει γιατι εχουν 50k gtd!!!Παιζω σε λιγες ωρες και το καλο ειναι οτι ολοι θελουν να παιξουν το main Scoop και πιστευω οτι δεν θα εχει πολυ κοσμο αυτη την βδομαδα, day2 ειναι την κυριακη! Οποτε....τουλαχιστον making the money αυτη την εβδομαδα!!!!

Updates απο αυριο!