renaldo_d0d1 Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΊΞΩ ΣΤΟ ΜΆΙΝ ΕΥΕΝΤ ΑΛΛΆ ΛΌΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΏΝ ΑΝΑΓΚΏΝ ΔΕΝ ΕΞ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ,ΤΟ ΝΙΚΚΝΑΜΕ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΕ ΕΔΏ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΆ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 Αδίστακτος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 Αδίστακτος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Μαίου, 2012 κάτι δραχμές που μου έχουν μείνει της δεχεσε ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Εγω εχω κατι δηναρια απο μια επισκεψη μου στα σκοπια . 470κατι ειναι αρα 7.83 ευρω αραπεριπου 10 δολαρια.Τα θες?Α και δεν κάνω εγώ της μετατροπές θα πας σε τράπεζα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 δεν μας διευκρίνισες το Μ η το Η θα παιξεις? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 δεν μας διευκρίνισες το Μ η το Η θα παιξεις?το λέει στο tittle . το L - 109$ θα παίξει. gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 ship it one time !!εμάς βρήκες???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
renaldo_d0d1 Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 ΠΑΙΔΙΆ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟ ΓΙΑ ΣΤΑΚΆΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΠΆΝΕ ΑΥΤΆ,ΕΠΕΙΔΉ ΘΈΛΩ ΝΑ ΠΑΊΞΩ ΔΕΙΝΌ ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ 50-50 ΣΕ ΟΠΟΊΩΝ ΜΕ ΣΤΑΚΆΡΕΙ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 μην ανοιγεσε κουβαρντα,20% και πολυ του ειναι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
renaldo_d0d1 Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 ship it one time !!εμάς βρήκες???? ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΑΠΛΌΣ ΔΕΝ ΈΧΩ ΞΑΝΑΚΆΝΕΙ ΤΈΤΟΙΟ ΠΡΆΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΠΆΝΕ ΑΥΤΆ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΌΙΔΕΎΩ ΚΑΝΈΝΑΝ . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Μαίου, 2012 ship it one time !!εμάς βρήκες???? ΠΡΏΤΑ ΑΠΌ ΌΛΑ ΔΕΝ ΒΡΉΚΑ ΚΑΝΈΝΑΝ ΑΠΌ ΕΣΆΣ ΑΠΛΌΣ ΔΕΝ ΈΧΩ ΞΑΝΑΚΆΝΕΙ ΤΈΤΟΙΟ ΠΡΆΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΠΆΝΕ ΑΥΤΆ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΌΙΔΕΎΩ ΚΑΝΈΝΑΝ .δεν πάει έτσι παντός φίλε μου... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Δε σε ξέρει κανένας, δεν έχεις δώσει καθόλου στοιχεία για τον εαυτό σου, οπότε είναι δύσκολο να σε εμπιστευτεί κάποιος. Αν δεν είσαι γνωστό μέλος στην κοινότητα πώς ξέρει ο άλλος ότι θα του δώσεις τα λεφτά αν κερδίσεις ή έστω ότι θα το παίξεις; Αυτό εννοεί και ο tsiou_tsiou. Ούτε κι εσύ νομίζω ότι θα έδινες τα λεφτά σου έτσι σε έναν άγνωστο, είναι λογικό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
renaldo_d0d1 Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Δε σε ξέρει κανένας, δεν έχεις δώσει καθόλου στοιχεία για τον εαυτό σου, οπότε είναι δύσκολο να σε εμπιστευτεί κάποιος. Αν δεν είσαι γνωστό μέλος στην κοινότητα πώς ξέρει ο άλλος ότι θα του δώσεις τα λεφτά αν κερδίσεις ή έστω ότι θα το παίξεις; Αυτό εννοεί και ο tsiou_tsiou. Ούτε κι εσύ νομίζω ότι θα έδινες τα λεφτά σου έτσι σε έναν άγνωστο, είναι λογικό.συμφωνώ απόλυτος.είμαι αρκετό καιρό μέλος απλός δεν έχω χναγράψει εδώ.μπορείτε να με ελεξετε με το όνομα μου στο πόκερ ρανκινγς στην σταρς .να δείτε τα αποτελέσματα μου.αλλά και για αυτό είπα στην αρχή ότι δεν ξέρω πως γίνονται αυτά για αυτό ρώτησα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts