Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Standar play?Uparxei allo line?

Recommended Posts

PokerStars No-Limit Hold'em, 2.2 Tournament, 2500/5000 Blinds 625 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP2 (t111570)

MP3 (t12215)

CO (t98139)

Button (t38172)

SB (t79257)

BB (t43481)

UTG (t15475)

UTG+1 (t6150)

Hero (MP1) (t77980)

Hero's M: 5.94

Preflop: Hero is MP1 with Jdiamond.gif, Jclub.gif

2 folds, Hero bets t12345, MP2 raises to t30000, 5 folds, Hero raises to t77355 (All-In), MP2 calls t47355

Total pot: t167835

Edit Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε τον Hand Converter του Pokerland για να ανεβάσετε ένα χέρι. Αν δε μπορείτε να μετατρέψετε το χέρι με τον Hand Converter παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα "περισσότερα εικονίδια" στα αριστερά του πεδίου γραφής για να εισάγετε τα εικονίδια των φύλλων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το image μας είναι aggressive γενικά και αν δεις τα stacksizes παρόλο π έχουμε 15bbs (γιατί 7,5?εννοείς effective ?) είμαστε σχετικά καλά συγκριτικά με το τραπέζι.Επίσης δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά στα turbo μέχρι και τα 10bbs έχω το raise / fold και το χω κάνει μια δύο φορές και σε αυτό το τραπέζι. αντίθετα έχω shovarei μια φορά μόνο κι αυτή με ak .Επομένως προτιμώ να μη shovarw γτ δύσκολα θα πάρω κάποιο light call αλλά να κάνω raise ώστε να κάνω induce ένα πιο light all in ειδικά απτά μικρότερα stacks .

open shove με 15 blinds imo και παιρνεις αρκετα light call απ οσους εχουν <10 blinds απο 22+ και Α9/10s+ και KQ αν και πιστευω με <10 blinds πολλοι καρφωνουν και με χειροτερα..λεω εγω τωρα δν ξερω κατα ποσο εχω δικιο αλλα η εμπειρια μ αυτο μ λεει.

Το image μας είναι aggressive γενικά και αν δεις τα stacksizes παρόλο π έχουμε 15bbs (γιατί 7,5?εννοείς effective ?) είμαστε σχετικά καλά συγκριτικά με το τραπέζι.Επίσης δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αλλά στα turbo μέχρι και τα 10bbs έχω το raise / fold και το χω κάνει μια δύο φορές και σε αυτό το τραπέζι. αντίθετα έχω shovarei μια φορά μόνο κι αυτή με ak .Επομένως προτιμώ να μη shovarw γτ δύσκολα θα πάρω κάποιο light call αλλά να κάνω raise ώστε να κάνω induce ένα πιο light all in ειδικά απτά μικρότερα stacks .
λάθος missread είδα καταλάθος το stack του button και νόμιζα πως ήταν το δικό σου αλλά και πάλι με 15bb και Μ=6 το shove είναι standard