tzatzikis4 Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 καλησπερα!θα παιξω 99%(1% αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του) στο επερχομενο plc που ειναι 25-27/5 στο princess στα σκοπια.online results: royalduck4->stars , tzatzikis4->grlive εμπειρια οχι αρκετη: 1 side event gpt στο regency προσφατα που πηρα πουλο σ ενα χερι που προβληματισε ολη την ποκερικη κοινοτητα lol, ενα student's sunday οταν ξεκινουσα ακομα το ποκερ και 4-5 φορες cash 1/2 οπου εκει ειμαι συνολικα 600-700 up.το τουρνουα θα παιχτει ετσι κ αλλιως αλλα θα βοηθουσε να μοιραστω ενα μερος του buy in μαζι σας. 350 ευρω συνολο (20 για βενζινες) και δινω ως και 30% με 1%=3.5 ευρωευχαριστω εκ των προτερωνps το ονομα μου θα το γραψω μολις οριστικοποιηθει η συμμετοχη μου.οποιος θελει ωστοσο ας μου στειλει pm να τον ενημερωσω σχετικα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 20% open Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 closed Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts