vkiller Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Σκέφτομαι να σας προσφέρω ένα δωράκι, να με στακαρεται την Κυριακή, ίσως και άλλες μέρες ΧΩΡΊΣ ΚΑΘΌΛΟΥ markup !!! ο mpookis είμαι και τους τελυταίους 24 μήνες έχω συνολικά 18 κερδοφόρους 3 ισοπαλους και μόλις 3 με οριακές απώλειες. και όμως δε ζητάω murkup !! απλά να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη μας διεκδικώντας μεγάλα έπαθλα . Τη θετική ενέργεια θέλω, αλλά όχι GL . Δεν μου αρέσουν οι ευχές στο πόκερ.λέω να αρχίσουμε με το championship $200 ρι της ongame και το $100 main event σκοοπ της σταρς όπως και κάποια αλλά όπως το $100ρι της ongame και το 22 1 ρ +1 add ον της σταρς . Μια σκέψη έκανα και ακούω της προτσεις σας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Τα stats σου και τα post σου δείχνουν καλό παίχτη, καλύτερο αν θες από εμένα που σε κρίνω ή κάποιον άλλο (αν και πιο γκρινιάρη από το μέσο όρο).Ο τίτλος του post σου όμως αν δεν είναι inside joke με κάποιον από το site είναι λίγο προκλητικός και δεν μου αρέσει προσωπικά.Αυτα, χωρίς ίχνος πραγματικά κακίας. Gl @ the tables... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 ο τίτλος έχει καθαρά δόση χιούμορ και όχι αλαζονείας. όπως χιούμορ είναι η ευθυμία μου πως δεν μου αρέσουν οι ευχές στο πόκερ και δικαίωμα σου να μην το σεβαστείς.το ότι θα μπορούσα να ζητήσω 30% με 50% έξτρα βάση στατιστικών και φόρμας αλλά δεν ζητάω ούτε 1 σεντ , το ονομάζω αστειευόμενος δώρο,ξερωντας πως ακούγεται αλαζωνικό, αλλά αυτό είναι το αστείο μιας και ξέρω πως δεν είμαι σπουδαίος παίκτης και από πολλούς θεωρούμαι ένας ανόητος γκρινιάρης... χεχε . Το ότι είμαι γκρινιάρεις είναι αλήθεια γιατί πιστεύω πως παίρνω πολύ λιγότερα από όσα δικαιούμαι βάση απόδοσης, αλλά είμαι και πεισματάρικο μουλάρι και δουλευω για να μπορώ να αλλάζω τη ροή τω πραγμάτων σε μακροπρόθεσμη βάση ..ειδικά το championship δεν έχω ανάγκη για στακαισμα αφού έξω κάποια τικκετ καβάντζα και 7 ΙΤΜ σε 21 championship που έπαιξα μέχρι τώρα.( 300% ROI +) αλλά παρόλα αυτά ζητάω να μοιραστείται την εμπειρία μαζί μου. ΑΠΛΆ TAKE ΙΤ OR LIVE ΙΤ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Αν τον τίτλο τον γράφεις κάνοντας χιούμορ πάω πάσο και σόρυ κιόλας...Απλά στην αντίθετη περίπτωση μου φάνηκε αλαζονικό, και αν και δεν το συνηθίζω να γράφω οτιδήποτε εκτός ποκερ μπήκα στον πειρασμό να γράψω.Anyway gl και σου εύχομαι κάθε επιτυχία.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2012 και όμως δε ζητάω murkup !! απλά να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη μας διεκδικώντας μεγάλα έπαθλα . Τη θετική ενέργεια θέλω, αλλά όχι GL . Δεν μου αρέσουν οι ευχές στο πόκερ.καλός πλακατζής είσαι και συ . ένα πράγμα ζήτησα,έστω αστειευόμενος, και συ μόνο που δεν με ελουσες στις ευχές ξανά και ξανά. και όμως δε ζητάω murkup !! απλά να ανέβει λίγο η αδρεναλίνη μας διεκδικώντας μεγάλα έπαθλα . Τη θετική ενέργεια θέλω, αλλά όχι GL . Δεν μου αρέσουν οι ευχές στο πόκερ.Read more: Pokerland Φόρουμ - Skeftomai na sas kanw ena dwro http://pokerlandgr.com/forums/online-po ... 01#p107201#ixzz1vFIR8FGg Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 συνήθως παίζω ongame μέσω betfair με όνομα mpookis αφού η πόκερ.gr μου έχει φράξει το chat . είπα όμως να κάνω προθέρμανση δοκιμάζοντας ξανά στην gr απόψε ..καλή και η 5 θέση στο 10 ριμπάι , αλλά με αυτό το φλοπ (νάτσ ) σε 2.5 x average ποτ πίστεψα σε κάτι καλύτερο FLOP [board cards: 8C,KC,5C ]TURN [board cards: 8C,KC,5C,7S ]RIVER [board cards: 8C,KC,5C,7S,5S ]SHOWDOWNmyspeargun shows [ JC,AC ]QillerQueen shows [ 8D,8H ]QillerQueen wins 1,061,592.γενικά δε μου βγαίνει το όνομα myspeargun ( στον κεάδα παλιό ψαροντούφεκο )αφού και στο άλλο τουρ εκεί πριν το ΙΤΜ δεν Ήθελε PRE-FLOPcharlyk72 folds, khonvoum raises to 8,512 and is all-in, andrewfiasco folds, myspeargun raises to 15,590 and is all-in, luckytoolbox folds, smytty62 folds, Dejanovski10 folds, spda61 folds, jgemp7 folds.FLOP [board cards: 2S,TH,3C ]TURN [board cards: 2S,TH,3C,9D ]RIVER [board cards: 2S,TH,3C,9D,7H ]SHOWDOWNmyspeargun shows [ QC,QH ]khonvoum shows [ 9S,9C ]khonvoum wins 18,464.Έκανα προθέρμανση και στη σταρς για τα scoop 27 +ρ+add ονν. αλλά είναι δύσκολο με 9000 αντιπάλους. καλή και η 315 θέση....μετά από 9 ώρες διασκέδασης.Παντός είμαι σε φόρμα από πλευράς απόδοσης , λίγο ένα κλικκ να βοηθήσει και η τύχη να κάνουμε το ΒΟΟΜ επιτέλους. ΛΟΙΠΏΝ την κυριακή αυτή η ποτέ!!!!σε 5 λεπτά θα σας βγάλω αναλυτικά το πρόγραμμα: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts