Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Αυριο θα γυρισουμε τη ροη της ιστοριας. Στακαρετε με

vkiller

Recommended Posts

το ονομα μου στην ongame είναι : mpookis

και στην pokerstars : myspeargun

στην πόκερ σταρς 3 χρόνια παίζω με εμετική κακοδαιμονία κάτι που φαίνεται και στο HM2 . αφού και στα 1400 έπαιζα με την τύχη εναντίων μου. μάλιστα έχω χάσει καθαρή απώλεια 850000 μάρκες με ΑΑ !!!! ( τελευταίους 2 μήνες πάει να βελτιωθεί λίγο αφού στα 100bad beat ιχνώ και 5 εγώ. ενώ επιτέλους κερδίζω το 30% των κοινφλιπ ΚΑΙ γιαυτό έκανα και 2 πλασαρίσματα σε 3da .

παλιά ήταν 99.9%--0.1% εναντίων τώρα ισιώνει σιγά σιγά και ευτυχώς παίζει 70%--30% εναντίων. Που θα πάει πλησιάζει το 50%--50% σιγά σιγά και τώρα είναι η ευκαιρία μας

ΜΑΖΊ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΉΛΙΟ!!!!

στην ONGAME σαν mpookis μπορεί να έχω περάσει από εμετικές περιόδους γκαντεμιάς κατά καιρούς αλλά εκεί διατηρώ ένα σεβαστό ROI 70%

έξω παίξει και 40 τουρναμεντ σε μικρότερη εταιρία όπως θα δείτε στο graph με 4000 κέρδη αλλά είναι μικρό το δείγμα και δε σημαίνει τίποτα. ( απλά έτρεξα καλά)

Την Κυριακή λοιπών θα παίξω τα εξής τουρναμεντ :

στην ongame σαν mpookis 1)στις 19:00 championship $200 2) στις 20:30 το $55 freez out deepstack

και στην πόκερ σταρς σαν myspeargun 3scoop 1) στις 18:00 το scoop $27 (6μαξ) 2)πάλι στις 18:00 το scoop $215 ) (6μαξ ) και 3 ) στις 21:00 το scoop $109 mainevent

5 ωραιότατα τουρναμεντ συνολικής αξίας $606

Όχι απλά δεν θα βάλω μαρκ up αλλά θα το κάνω $600 για χάριν ευκολίας .

δίνω μερίδια 5% για κάθε $30 (μέχρι και το 40%)

το άλλο 60% το κρατάω για μένα.

τα τουρναμεντ θα παικτούν έτσι και αλιως είτε υπάρχει στακάρισμα είτε όχι.

παρακαλώ όπως στειλεται το μερίδιο σας στον λογαριασμό μου στην πόκερ σταρς στο όνομα : MYSPEARGUN Πριν της 18:00 η ώρα μεθαυριο κυριακή.

Αύριο Σάββατο θα πάρω ρεπό για να ξεκουράσω το μυαλό μου για να μπωρω να αποδώσω στο μάξιμουμ την Κυριακή

ακολουθούν οι γραφικές στις 3 εταιρίες που έχω προαναφέρει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα ήθελα ειλικρινά να σας ευχαριστήσω για την εμιστοσύνη που μου δείξατε. Πραγματικά πίστευα πως θα κάναμε μια μεγάλη νίκη σημμερα σε ένα από τα 5 τουρναμεντ και πραγματικά στεναχωρέθηκα που δεν σας έδωσα λίγη χαρά.

Ήταν πραγματικά μια πολύ άτυχη μέρα και παρά την πικρία μου ωφοιλω να βρω το κουράγιο και να σας ενημερώσω αναλυτικά για τα τουρναεντ που βάλατε τα χρήματα σας.

στην ποκερσταρς στο $27 φρεεζ ούτ πρώτα στο οποίο είχα 2 χ average στακκ και αντιπάλους στο τραπέζι που ήταν πρόθυμοι να με πληρώνουν με πολύ αδύνατους συνδυασμούς. Ήταν ευνοϊκή συγκυρία και πίστεψα πως θα κάναμε κάτι εδώ αλλά...3 σερί χέρια μέσα σε λίγη ώρα ήταν αρκετά..

1) ΑΑ vs 42. δεν πτοείται από τα μπέτ μου πριν το φλοπ και στο φλοπ και τελικά κάνει ζευγη. και ένα τεράστιο και σημαντικό ποτ που θα με έβαζε 3x average χάθηκε με ΑΑ από 42 .

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Ah Ad]

Dakota8Ball: folds

Wayyne17: calls 200

MYspearGUN: raises 400 to 600

staknchips83: calls 600

teitens: folds

Muksler: folds

Wayyne17: calls 400

*** FLOP *** [2h Qs 3c]

Wayyne17: checks

MYspearGUN: bets 1000

staknchips83: calls 1000

Wayyne17: folds

*** TURN *** [2h Qs 3c] [4h]

MYspearGUN: bets 1800

staknchips83: calls 1800

*** RIVER *** [2h Qs 3c 4h] [Td]

MYspearGUN: checks

staknchips83: bets 4600

MYspearGUN: calls 4600

*** SHOW DOWN ***

staknchips83: shows [4c 2c] (two pair, Fours and Deuces)

MYspearGUN: mucks hand

staknchips83 collected 17050 from pot

*** SUMMARY ***

Total pot 17050 | Rake 0

Board [2h Qs 3c 4h Td]

Seat 1: staknchips83 (button) showed [4c 2c] and won (17050) with two pair, Fours and Deuces

Seat 2: teitens (small blind) folded before Flop

Seat 3: Muksler (big blind) folded before Flop

Seat 4: Dakota8Ball folded before Flop (didn't bet)

Seat 5: Wayyne17 folded on the Flop

Seat 6: MYspearGUN mucked [Ah Αδ

2) ίδιος παίκτης μου κάνει 3 μπέτ ενώ έχω ακ , συνηθίζει να κάνει 3mpet με Ax γιαυτό δεν κάνω 4 μπέτ να μην διώξω το αχ με σκοπό να πληρωθώ μεγάλο ποτ αν έρθει Α , γιατί δεν θα φύγει αν έχει pair ούτε με σφαίρες ο συγκεκριμένος., θα φύγει με Αχ και δεν το θέλω αυτό, όντος έχει Α9 και έρχεται ο Α στο τέρν, δυστυχώς όμως χτυπήσε ζευγη και από θύτης έγινα το θύμα.

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Ad Kh]

Wayyne17: folds

MYspearGUN: raises 411 to 711

staknchips83: raises 923 to 1634

teitens: folds

Muksler: folds

Faithhealer_: folds

MYspearGUN: calls 923

*** FLOP *** [9d Jc 7h]

staknchips83: checks

*** TURN *** [9d Jc 7h] [As]

staknchips83: bets 2372

MYspearGUN: calls 2372

*** RIVER *** [9d Jc 7h As] [8d]

staknchips83: bets 3112

MYspearGUN: calls 3112

*** SHOW DOWN ***

staknchips83: shows [9h Ac] (two pair, Aces and Nines)

MYspearGUN: mucks hand

staknchips83 collected 14926 from ποτ

άλλο ένα μεγάλο ποτ κερδήθηκε από τον ίδιο aggressive chip leader , όμως ακόμη είχα καλό στακκ κοντά στο average , μέχρι που έρχεται και 3 χτύπημα .

1010 εγώ Α3 ο άλλος που αδικαιολγητα έκανε call και πριν το φλοπ και αλλ ινν στο φλοπ αλλά δικαιώθηκε πετυχαινώντας σφήνα στο ρίβερ.!!!

MYspearGUN: posts big blind 500

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Tc Th]

staknchips83: folds

staknchips83 said, "yes"

lord8080: raises 575 to 1075

IceSterling: folds

Wayyne17 said, "lol"

Faithhealer_: folds

Wayyne17: calls 825

MYspearGUN: raises 1425 to 2500

lord8080: calls 1425

Wayyne17: calls 1425

*** FLOP *** [3d 4s 2h]

Wayyne17: checks

MYspearGUN: bets 4000

lord8080: folds

Wayyne17: raises 8506 to 12506 and is all-in

MYspearGUN: calls 8506

*** TURN *** [3d 4s 2h] [8c]

*** RIVER *** [3d 4s 2h 8c] [5c]

*** SHOW DOWN ***

Wayyne17: shows [Ah 3h] (a straight, Ace to Five)

MYspearGUN: shows [Tc Th] (a pair of Tens)

Wayyne17 collected 32872 from pot

*** SUMMARY ***

στο $215 σκοοπ της σταρς

πρώτα έχασα ένα ποτ 4000 από έναν απελπισμένο shortstack που χτύπησε τριπς στο ρίβερ και έκανε διπλασιασμό μαρκών. ( εγώ είχα high pair στο φλοπ ενώ αυτός 4 epafi και τα βάλαμε στο τέρν-ήρθε 4 ρίβερ.) είχα όμως στακ 8500 ακόμη

και μετά πήρα 3 φορές ΑΚ και της 3 φορές δεχόμουν μπέτ , έκανα 3 μετ και κάποιος έκανε μεγάλο 4 μπέτ!! τις 2 πρώτες φορές πέταξα το ακ αφού ήταν πολύ νωρίς και μικρά τα blinds και δεν μου είχαν ξανακάνει ούτε 3 ούτε 4 μπέτ μέχρι τότε , ήταν και tight παίκτες και τους έδωσα credit .. πήρα όμως 3 σερί ακ και πάλι τα ίδια , 3 μπέτ εγώ 4 μπέτ ένας άλλος, οπότε δεν γιναταν να ξαναπετάξω ακ 3 σερί πριν το φλοπ , είχε μικρανει και το στακκ μου έτσι έκανα το αλλ inn και έπεσα σε ΑΑ. χάνοντας με κάτω τα χέρια, και το έξω μετανιώσει αυτό το κολλ τόσο νωρίς στις 3 ώρες μέσα.

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Kc As]

assCARDSsin: raises 200 to 400

MYspearGUN: raises 591 to 991

mayland100: folds

ysmisc: folds

Biocid: folds

assCARDSsin: raises 824 to 1815

MYspearGUN: raises 5752 to 7567 and is all-in

assCARDSsin: calls 5752

*** FLOP *** [2d Js Ks]

*** TURN *** [2d Js Ks] [9c]

*** RIVER *** [2d Js Ks 9c] [9h]

*** SHOW DOWN ***

assCARDSsin: shows [Ad Ah] (two pair, Aces and Nines)

MYspearGUN: shows [Kc As] (two pair, Kings and Nines)

assCARDSsin collected 15559 from pot

στο τελευταίο $109 scoop έπαιζα γύρω στις 4.5 ώρες και ήμουν κοντά στο average , μέχρι που έχασα ένα δύο χαντ στις λεπτομέρειες και έμεινα σχετικά short στακκ και αποφασίζω να παίξω ρέστα με KQ εναντίων κάποιου που πάει να μου κλέψει τα blinds

όντος έκλεβε με 10κ και ήταν dominated , όμως ακόμη του δίνει καρα!!

MYspearGUN: posts big blind 700

*** HOLE CARDS ***

Dealt to MYspearGUN [Ks Qc]

dtan88: folds

cotricky: folds

BEGEMOTIK3: raises 700 to 1400

LaterBaby1: folds

1Cyka: folds

Sick Joke.: folds

Romiul3s: folds

Seradja: folds

MYspearGUN: raises 4816 to 6216 and is all-in

BEGEMOTIK3: calls 4816

*** FLOP *** [9d 6d 2d]

*** TURN *** [9d 6d 2d] [9h]

*** RIVER *** [9d 6d 2d 9h] [7d]

*** SHOW DOWN ***

MYspearGUN: shows [Ks Qc] (a pair of Nines)

BEGEMOTIK3: shows [Td Kd] (a flush, King high)

BEGEMOTIK3 collected 13547 from ποτ

και τέλος το παραμύθι αφού ο κακός δράκος ( της πόκερ σταρς επικράτησε και πάλι..)

τώρα στο $200 της Ongame είχαμε καταδρομή και εκεί.

1 χέρι παίζω ρέστα με ένα short έχοντας jj εναντίων aq και παρά το σετ στο φλοπ χάνω σχεδόν το μσο μου στακκ από ρυννερ runner χρώμα.

FLOP [board cards: AH,JS,8H ]

TURN [board cards: AH,JS,8H,7S ]

RIVER [board cards: AH,JS,8H,7S,5S ]

SHOWDOWN

mpookis shows [ JH,JD ]

theo1345 shows [ QS,AS ]

theo1345 wins 3,320.

και το άλλο μισό στακκ έκανα ένα +ev αλλ ινν με AJ και κάποιος με Α6 το πήρε για squeeze αλλά δυστυχώς φάγαμε το suck out πάλι με flush

aj vs a6 championship again

PRE-FLOP

Venetian_x folds, mvmbetf folds, parstel folds, WaGe N WaRz folds, evilteech raises to 450, FaNjkEEE1 folds, sergio77i calls 450, s0ofty folds, Veganlion folds, mpookis raises to 2,475 and is all-in, evilteech folds, sergio77i calls 2,475.

FLOP [board cards: QS,2D,TD ]

TURN [board cards: QS,2D,TD,5D ]

RIVER [board cards: QS,2D,TD,5D,7S ]

SHOWDOWN

mpookis shows [ AC,JS ]

sergio77i shows [ AD,6D ]

sergio77i wins 5,700.

τέλος το 55ρι είχα AJ στο μπήκ μπλάιντ δέχτηκα raise από κυτ off και κολλ το button και το small blind και φυσικά έκανα ολλ ινν της 5000 μάρκες μου με AJ με average 7000 γιατί ήταν +ev το ολλ ινν με τόσα detmoney . δέχτηκα κολλ από 88 και δεν κερδήθηκε το coin φλιπ. έτσι τελείωσε και το 5 τουναμεντ μας σε μια καταδρομική μέρα.

( σημείωση είχα παίξει και προκριματικά για το paradise πόκερ τουρ και έχασα πιάνώντας 2 φορές QQ πάνω σε ΑΑ πάνω στον παίκτη: gria ...την πρώτη πέταξα tis Δαμες αφού ήταν 3plo αλλ ινν αλλά τη 2ρη φορά υπέκυψα )

ενώ και σε ένα άλλο 22ρι στην gr έχασα ε ολλ ινν ένα με 75% πλεονέκτημα πριν τα λεφτά και ένα με 92% λίγο πριν το ftable

να τα χέρια:

α)

PRE-FLOP

_MASTER33 folds, digitov folds, myspeargun raises to 600, karaiskoooo calls 600, Germ2111 folds, galaxias7 raises to 4,857 and is all-in, myspeargun raises to 7,112 and is all-in, karaiskoooo folds.

FLOP [board cards: 7D,4H,5C ]

TURN [board cards: 7D,4H,5C,TC ]

RIVER [board cards: 7D,4H,5C,TC,AD ]

SHOWDOWN

myspeargun shows [ KH,KD ]

galaxias7 shows [ AH,KS ]

galaxias7 wins 10,414.

και β) πριν το τελικό τραπέζι: βρήκε τα 2 ουτς στο τέρν

PRE-FLOP

myspeargun raises to 1,500, VOLLTREFFER_ folds, HPAIO folds, hubmaster11 calls 1,500.

FLOP [board cards: TC,8S,8C ]

hubmaster11 checks, myspeargun bets 1,800, hubmaster11 raises to 12,020 and is all-in, myspeargun calls 7,923 and is all-in.

TURN [board cards: TC,8S,8C,4C ]

RIVER [board cards: TC,8S,8C,4C,6H ]

SHOWDOWN

hubmaster11 shows [ 4S,4H ]

myspeargun shows [ TD,9C ]

hubmaster11 wins 19,386.

ΌΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΊΝΕΤΑΙ ΠΈΣΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΎ ΆΣΧΗΜΗ ΜΈΡΑ

αυτό είναι συνηθισμένο στο ποκε αλλά πραγματικά στεναχωρέθηκα που δεν πανηγυρίσαμε μαζί μια μεγάλη επιτυχία.

ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΚΑΛΆ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites