Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Μήπως πρέπει να το πάρω απόφαση?

Recommended Posts

Δεν ξέρω ρε παιδιά απλά δεν μπορώ να σταυρώσω τπτ... δοκίμασα tours δοκίμασα cash δοκίμασα heads up σε όλα παταγώδη αποτυχία δεν μπορεί να φταίει η τύχη πάντα... κάτι κάνω λάθος προφανώς...

για πείτε μου την γνώμη σας

btw τώρα τελευταία είναι τα γραφήματα του poker tracker παλιά δεν το χρησιμοποιούσα είναι τουλάχιστον 200$ παραπάνω τα losses

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δοκιμασε σε μικροτερες εταιριες,πολυ μικροτερα field και πολυ χαμηλοτερο το επιπεδο των αντιπαλων,εγω σου προτεινω το 888 για δοκιμη.Βεβαια στις μικροτερες εταιριες δεν γινεται με bi 2$ να κερδισεις 2.000$ κλπ

Δεν ξέρω ρε παιδιά απλά δεν μπορώ να σταυρώσω τπτ... δοκίμασα tours δοκίμασα cash δοκίμασα heads up σε όλα παταγώδη αποτυχία δεν μπορεί να φταίει η τύχη πάντα... κάτι κάνω λάθος προφανώς...

για πείτε μου την γνώμη σας

btw τώρα τελευταία είναι τα γραφήματα του poker tracker παλιά δεν το χρησιμοποιούσα είναι τουλάχιστον 200$ παραπάνω τα losses

εγώ φίλε σου πρότινο να ασχολιθης με αλλά πεxνίδια πέρα του holdem πχ ohl η 8game ....μπορώ να σε βοηθήσω αν θες

Αποτι καταλαβα παιζεις ενα με δυο δολλαρια τουρνουα τα οποία θέλουν πολλή τύχη, καθλως σχοβαρουν απτην αρχή μέχρι το τέλος.δοκίμασε και τα sngo 1,5$ που το επίπεδο ειναι πολύ χαμηλό και μην τος μπλοφαρεις ποτέ. Αν δεν πετύχει κ αυτό , κάνε διάλειμμα για 1-2 ,μήνες και διάβασε βιβλία που μπορούν να σε βοηθήσουν. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ :)

Άλλαξε εταιρία φίλε. η καλύτερη λύση , αλλά θέλη υπομονή . για να ανέβεις πρέπει να μπεις πολλές φορές FT και να παίξεις αρκετά τουρνουά.