Pchatziko Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Δεν ξέρω ρε παιδιά απλά δεν μπορώ να σταυρώσω τπτ... δοκίμασα tours δοκίμασα cash δοκίμασα heads up σε όλα παταγώδη αποτυχία δεν μπορεί να φταίει η τύχη πάντα... κάτι κάνω λάθος προφανώς...για πείτε μου την γνώμη σαςbtw τώρα τελευταία είναι τα γραφήματα του poker tracker παλιά δεν το χρησιμοποιούσα είναι τουλάχιστον 200$ παραπάνω τα losses Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 δοκιμασες αλλη εταιρια? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 όχι να πω την αλήθεια δεν έχω παίξει σε άλλη εταιρία Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2012 δοκιμασε σε μικροτερες εταιριες,πολυ μικροτερα field και πολυ χαμηλοτερο το επιπεδο των αντιπαλων,εγω σου προτεινω το 888 για δοκιμη.Βεβαια στις μικροτερες εταιριες δεν γινεται με bi 2$ να κερδισεις 2.000$ κλπ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 20 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαίου, 2012 Δεν ξέρω ρε παιδιά απλά δεν μπορώ να σταυρώσω τπτ... δοκίμασα tours δοκίμασα cash δοκίμασα heads up σε όλα παταγώδη αποτυχία δεν μπορεί να φταίει η τύχη πάντα... κάτι κάνω λάθος προφανώς...για πείτε μου την γνώμη σαςbtw τώρα τελευταία είναι τα γραφήματα του poker tracker παλιά δεν το χρησιμοποιούσα είναι τουλάχιστον 200$ παραπάνω τα lossesεγώ φίλε σου πρότινο να ασχολιθης με αλλά πεxνίδια πέρα του holdem πχ ohl η 8game ....μπορώ να σε βοηθήσω αν θες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sirfluhsalot Δημοσίευση 20 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαίου, 2012 Αποτι καταλαβα παιζεις ενα με δυο δολλαρια τουρνουα τα οποία θέλουν πολλή τύχη, καθλως σχοβαρουν απτην αρχή μέχρι το τέλος.δοκίμασε και τα sngo 1,5$ που το επίπεδο ειναι πολύ χαμηλό και μην τος μπλοφαρεις ποτέ. Αν δεν πετύχει κ αυτό , κάνε διάλειμμα για 1-2 ,μήνες και διάβασε βιβλία που μπορούν να σε βοηθήσουν. Τουλάχιστον αυτό κάνω εγώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 20 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαίου, 2012 Άλλαξε εταιρία φίλε. η καλύτερη λύση , αλλά θέλη υπομονή . για να ανέβεις πρέπει να μπεις πολλές φορές FT και να παίξεις αρκετά τουρνουά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts