plress Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Ξεκινησε μια περιεργη συζητηση χθες με ενα φιλο- poker buddy για μεγαλα folds σε οποιοδηποτε stage ενος ΜΤΤ και καταληξαμε στο παρακατω hand. [youtube:2smlizlm]BRKHYnt6Ic0[/youtube:2smlizlm]Θα ξεκινησω απο τα βασικα, ο Ivey κανει call για set mining, ιδανικο flop χωρις re-draws. Για το flop play δεν εχω να πω πολλα, προσωπικα μ αρεσει που κανει lead. Στο turn τωρα, ενα διαφορετικο line ειναι οτι θα μπορουσε να κανει check/call => same bet on the river Ενα διαφορετικο line που ειπωθηκε ειναι το check/raise flop => bet turn => bet river αλλα πιστευω οτι ειναι πιο standard play σε χαμηλοτερο επιπεδο και οχι high stakes game. Γνωμες???Και επειδη το θεμα εχει ηδη μπερδευτει.....Ο Cunningham εδω κανει ενα παρα πολυ καλο fold. Το γεγονος οτι δειχνει ικανος να πεταξει monster πιστευετε οτι αργοτερα μπορει καποιος να τον κανει overplay με χειροτερα holdings μονο παιζοντας επιθετικα? Σε cash game ισως πιο δυσκολα αλλα σε MTT μου ακουγεται πολυ πιθανο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geoponos Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 ο negraneau στο championship πέταξε σετ JJ στο φλοπ από ότι διάβασα τί να μας πει ο άλλεν τώρα .πάντως αυτές οι γενικές και αόριστες σκέψεις δε βοηθάνε πουθενά οπότε δε ξέρω αν υπάρχει και κάποια σοβαρή απάντηση που μπορεί να σου δώσει κάποιος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 ερώτηση το AA τη πιθανότητα έχει να κερδίσει αυτό το χέρι στο ΡΊΒΕΡ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Οκ θα μπω σε λεπτομεριες. Παιζω ενα live deepstack tournament, day1: κανω raise oop με QQ και το ιδιο δευτερολεπτο ο διπλανος μου παει all in. Μετα απο πολυ σκεψη εκανα fold και μου εδειξε ΚΚ! λιγα hands αργοτερα εχω 1010 στο button, και τα πεταω επισης! Με επηρεασαν αρκετα αυτα τα folds, (αρνητικα) παρολο που ηταν σωστα. Ευτυχως στο τελος του level καναμε διαλειμα και μετα συνεχισα να παιζω κανονικα. Η διαφωνια με τον φιλο μου ξεκινησε οταν του ελεγα για τα hands και επεμενε οτι επρεπε να δειξω οτι πεταξα QQ. Δεν ηθελα ομως, γιατι δεν ξερω πως το βλεπουν οι αλλοι ενα τετοιο fold. Βλεποντας το hand με τον Cunningham καταληγω οτι ο Ivey στην συνεχεια παιζει πιο επιθετικα απεναντι του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 ερώτηση το AA τη πιθανότητα έχει να κερδίσει αυτό το χέρι στο ΡΊΒΕΡ?Καμια αλλα δεν το ξερει...θα μπορουσε να εχει JJ/QQ και οχι 22 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 εγώ το παίζω αλλ ιν και ας λέτε ότι θέλετe Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 @plress Καταρχην αυτο το fold δεν ειναι και το πιο δυσκολο fold που εχω δει..Lead 3way και line b/b/b δεν κερδιζει και πολλα ο Allen.Και για το metagame, φυσικα οταν εχεις αντιπαλους που μπορουν να προσαρμοστουν εναντιων σου δεν δειχνεις τετοια folds αλλα και αντιστοιχα bluffs. Γενικα δηλαδη δεν δειχνειw φυλλα. Οι μονες φορες που δειχνεις ειναι για να προκαλεσεις μια αντιδαραση αναμενομενη ωστε να κανεις εσυ exploit τον αντιπαλο κ οχι το αντιστροφο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2012 Οκ θα μπω σε λεπτομεριες. Παιζω ενα live deepstack tournament, day1: κανω raise oop με QQ και το ιδιο δευτερολεπτο ο διπλανος μου παει all in. Μετα απο πολυ σκεψη εκανα fold και μου εδειξε ΚΚ! λιγα hands αργοτερα εχω 1010 στο button, και τα πεταω επισης! Με επηρεασαν αρκετα αυτα τα folds, (αρνητικα) παρολο που ηταν σωστα. Ευτυχως στο τελος του level καναμε διαλειμα και μετα συνεχισα να παιζω κανονικα. Η διαφωνια με τον φιλο μου ξεκινησε οταν του ελεγα για τα hands και επεμενε οτι επρεπε να δειξω οτι πεταξα QQ. Δεν ηθελα ομως, γιατι δεν ξερω πως το βλεπουν οι αλλοι ενα τετοιο fold. Βλεποντας το hand με τον Cunningham καταληγω οτι ο Ivey στην συνεχεια παιζει πιο επιθετικα απεναντι του.Σου αιτιολόγησε ο φίλος σου γιατί έπρεπε να το δείξεις το QQ η ερήμην το είπε; Εγώ προσωπικά είμαι κατά του να δείχνεις τα φύλλα σου, είναι extra πληροφορία για τον αντίπαλο, ειδικά ένα τέτοιο fold. Και όχι μόνο για τον αντίπαλο που παίζετε το χέρι, για όλο το τραπέζι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 @antre ntenie θα συμφωνησω, υπηρχαν 1-2 ατομα στο τραπεζι ικανα για exploit. Αν και πιστευω δεν εχει μεγαλη διαφορα αν πεταξα JJ η QQ αλλα καταλαβαν οτι ηταν καλο laydown. ps για το video με τον Ivey δεν συζηταω τι κερδιζει ο Cunningham σε αυτο το spot αλλα μηπως αν ειχε παιχτει διαφορετικα θα μπορουσε να παρει max value o Ivey!@greggr Προσπαθω να μην δειχνω ποτε τα φυλλα μου. Ο φιλος μου ελεγε οτι ετσι θα ειχα περισσοτερο credit και οτι σε επομενα hands θα πιστευαν οτι εχω πολυ καλυτερα φυλλα απο αυτα που εχω με αποτελεσμα να πεταξουν κατι που ισως και να με κερδιζε.Δεν μπορω να το εξηγησω αλλα μετα ηταν το χειροτερο μισαωρο του tournament. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts