Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Κλειδωμένα τα γραφήματα στο TopShark

skunkje

Recommended Posts

Σήμερα το μεσημέρι άνοιξα κλασικά TopShark για να βλέπω τα γραφήματα των αντιπάλων για να ξέρω πού βρίσκομαι. Προς έκπληξή μου όμως, όλα -ή σχεδόν όλα- τα γραφήματα είχαν αντικατασταθεί από ένα λουκέτο, συμπεριλαμβανομενου και του δικού μου προφίλ.

Όπως για παράδειγμα σε αυτόν. Διαπίστωσα πως όλα τα ονόματα στην αρχή-μέση της αγγλικής αλφαβήτου είναι κλειδωμένα, ενώ όλα τα ονόματα που αρχίζουν σε z πχ, παραμένουν απείραχτα. Θέλουν να κλειδώσουν όλα τα προφίλ, αλλά η διαδικασία παίρνει χρόνο και γίνεται με αλφαβητική σειρά?

Συμπλήρωσα μία φόρμα feedback της topShark, την οποία έστειλα, αλλά δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμη.

any clue?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

υεαπ ποκερσταρς δεν γίνετε πλέον

εδώ και χρόνια έπρεπε να γίνει αυτή η απάτη τονα ξέρουμε τα γραφήματα και χαρτιά τον άλλων\

όπως στο ζωντανό δεν ξέρεις τίποτα έτσι έπρεπε να είναι και το ονλινε

TIME TO PREVAIL !

αυτά δεν τα ξέρω - τα παιδιά ξέρουν τα πάντα εδώ μέσα

Sorry

Stars has requested that you not view your poker player profile on PokerTableRatings.com. Please contact Stars support if you would like to see your profile made public again on PTR.