mitsos89 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Γειας παιδιααν και παρακολουθω παααρααα πολυ καιτρο το φορουμ σας,εφτασε η ωρα να ζητησω την βοηθεια σας..Ξεκινησα πριν απο περιπου 1,5 χρονο το ποκερ,διαβαζοντας βιβλια,αρθρα και οτι αλλομπορουσα να βρω με σκοπο να ασχοληθω πιο σοβαρα με το θεμα...Ετσι ξεκινωντας με παρα πολυ σοβαρο bankroll management (εχω κολημα με αυτο) καταφερα τα 15usd μετα απο βασανα και κοπους να τα κανω 150.Το προβλημα ομως ηταν οτι επαιζα στην FTP οπότε μετα απο την black friday και για εναν χρονο τα παρατησα...μεχρι πριν απο καμια εβδομαδα που ειπα να ξαναξεκινησω..Τοτε επεζα μονο SNG των 10 ατομων non -turbo.μονο που θα ηθελα τωρα να δοκιμασω και mtt 1.Με τι μου προτεινετε να ξεκινησω με ενα ενδεχομενο br των 50$ για αρχη?2.ποιο site να προτιμησω?3.Απο βιβλια για mtt ποια προτυνετε? Εχω ζαλιστει,δεν ξερω απο που να ξεκινησω,εχω ξεχασει και τα βασικα Συγνωμη αν σας κουρασα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 εάν θες VOLUME για εμένα ποκερσταρς.εάν θες πιο SOFT FIELD δεν ξέρω888WPT PKR ?PARTYPOKER είναι καλά!καλή τύχη - βάλε παραπάνω από 50 εάν γίνετε - Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 καλή αρχή να έχεις φίλε αλλά θεωρώ πως με 50 ευρώ δεν μπορείς να κανείς και παρά πολλά καλύτερα άμα είναι να μαζέψεις μερικά χρήματα και να κανείς μια σοβαρή κατάθεση όπως 200-300 ευρώ ώστε σε μερικά swing να μην bustareis γρήγορα . Εγώ επειδή είμαι cash παίκτης θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις από τα microstakes cash όπου με ABC πόκερ μπορείς να είσαι κερδοφόρος . Για site pokerstars μπορείς να βρεις οποιοδήποτε game θες ότι ώρα θες . Βιβλία για MTT standard είναι η τριλογία του Harrington , το kill everyone , Winning poker tournaments every time , Poker tournament formula 1 και 2 , The raisers edge Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mitsos89 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 σας ευχαριστω για τις απαντησεις...Σκεφτομουν στην αρχη να παιξω με λιγα χρηματα μερικα sng των 9 και των 27 για να ξαναμπω στο κλιμα και στον τροπο σκεψης,ενω παραληλα να ξεκινησω και κανενα mtt των 0,10 ή 0,25 και αναλογα με τα αποτελεσματα μου να προχωρησω..Τωρα για το θεμα τον χρηματων,ειναι λιγο δυσκολο να βαλω με την μια πανω απο 100$,αλλα θα ξεκινησω με ενα 50$ και θα βαζω οποτε μπορω ενα ποσο μεχρι να γινουν 300-400..Οσο για site ειμαι ακομη σε σκεψη,δεν ξερω αν θελω να παω σε pokerstars ή ongame Εχω λογαριασμο στην party poker οπότε ισως να ξεκινησω απο κει και μετα να βαλω σε PS για μεγαλυτερο volume οπως προτεινατε και εσεις..Τωρα σε θεμα training , μπορειτε να μου θυμησετε μερικα training sites για να δω καμια παρτιδα τζαμπε ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2012 υπάρχουν πολλά training site που άμα κανείς εγγραφή τη πρώτη εβδομάδα βλέπεις free όλα τους τα video αλλά μέσα σε μια εβδομάδα τη να προλάβεις να δεις όπως είναι η deucescracked , Bluefire και Cardrunners νομίζω αλλά τα 2 πρώτα site είναι καθαρά για cash game τώρα για ΜΤΤ training site δεν ξέρω και πολλά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 24 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2012 Tournament poker edge έχει μόνο ΜΤΤ και SNG video και αν και νομίζω και το pokerXfactor αν δεν είναι μονο για τουρνουα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mitsos89 Δημοσίευση 24 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Μαίου, 2012 θα το ελεγξω κατευθειαν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts