Pchatziko Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Είμαστε final table bubble στα 11 άτομα είμαι το shortstack με 10 blinds στα 25κ/50κ με 510κ εγώ θεωρείτε σωστό το open shove με 44 utg? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Όχι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 ναι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Όχι. Δηλαδή θεωρείς καλύτερο το fold σε αυτό το το spot ?Standard shove είναι ... θα είναι λογικά το τραπέζι 5handed η 6handed εκείνη τη στιγμή ..Απλά έχουμε 10bb που δεν γίνετε να κάνουμε κάτι άλλο . θα ήθελα όμως να μου εξηγήσεις γιατί fold ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk99 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Ίσως Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Δηλαδή θεωρείς καλύτερο το fold σε αυτό το το spot ?Standard shove είναι ... θα είναι λογικά το τραπέζι 5handed η 6handed εκείνη τη στιγμή ..Απλά έχουμε 10bb που δεν γίνετε να κάνουμε κάτι άλλο . θα ήθελα όμως να μου εξηγήσεις γιατί fold ?είναι όντως 5 handed btw δεν θέλω απλά ένα ναι ή ένα όχι, θέλω και το γιατί πιστεύετε είναι σωστό ή λάθος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 γτ το 44 είναι ο αγαπημένος μ αριθμός ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 @Pchatziko Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες όπως τα stack των άλλων, τα έπαθλα, αν είναι loose ή tight το τραπέζι, το buy in του τουρνουά, κτλ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 @Pchatziko Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες όπως τα stack των άλλων, τα έπαθλα, αν είναι loose ή tight το τραπέζι, το buy in του τουρνουά, κτλ.σοβαρά τώρα τα εννοείς όλα αυτά ...? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 λοιπόν το τουρ είναι 2.20$ big τα stacks των αντιπαλων είναι ένας με 800 και οι άλλοι 3 με πάνω απο 1300000 οι πληρωμές είναι μικρές δυστυχώς πχ η 8η θέση είχε 150$ στην 10-12 που βρισκόμασταν ήταν 54$, το τραπέζι ήταν κάπως push fold κατάσταση και εγώ ήμουν tight απο την ώρα που κάθησα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 @Pchatziko αν είναι loose ή tight το τραπέζι, το buy in του τουρνουά, κτλ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Καλώς τα μάτια μας τα δυο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sotiris4ad Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Μαίου, 2012 μελισουργε ξέρεις τη σημαίνει ένα move να είναι unexploitably +ev ? σημαίνει πως ότι και να κάνουν οι αντιαπλοι όπως και να παίξουν εσύ έχεις profit ...οπότε μην ακούω randomies για ινφο και μπάλες .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plress Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 μελισουργε ξέρεις τη σημαίνει ένα move να είναι unexploitably +ev ? σημαίνει πως ότι και να κάνουν οι αντιαπλοι όπως και να παίξουν εσύ έχεις profit ...οπότε μην ακούω randomies για ινφο και μπάλες ....Δεν εχει σημασια αν το τραπεζι ειναι 80bb deep ή 10bb. Και φυσικα το επιπεδο ειναι το ιδιο στο $2.2 και στο $215. Ρωταει randomies για να κερδισει χρονο για την απαντηση του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 γτ το 44 είναι ο αγαπημένος μ αριθμός ...solid Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Είμαστε final table bubble στα 11 άτομα είμαι το shortstack με 10 blinds στα 25κ/50κ με 510κ εγώ θεωρείτε σωστό το open shove με 43 utg?fyp . now what ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 για τον OP:τα βαζεις γιατι πολυ απλα ειναι +ΕV,μπορει το hand να ειναι standard αλλα καλα κανει ο melisourgos και ρωταει γτ ο OP αφου εχει απορια προφανως για αυτον δεν ειναι ξεκαθαρη η απαντηση αρα καλο ειναι να αναφερει ολες τις πληροφοριες,ασχετα αν εδω δεν ειναι απαραιτητες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 μελισουργε ξέρεις τη σημαίνει ένα move να είναι unexploitably +ev ? σημαίνει πως ότι και να κάνουν οι αντιαπλοι όπως και να παίξουν εσύ έχεις profit ..Αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Δηλαδή θεωρείς καλύτερο το fold σε αυτό το το spot ?Standard shove είναι ... θα είναι λογικά το τραπέζι 5handed η 6handed εκείνη τη στιγμή ..Απλά έχουμε 10bb που δεν γίνετε να κάνουμε κάτι άλλο . θα ήθελα όμως να μου εξηγήσεις γιατί fold ?είναι όντως 5 handed btw δεν θέλω απλά ένα ναι ή ένα όχι, θέλω και το γιατί πιστεύετε είναι σωστό ή λάθος Διότι με τα blinds 25κ-50κ και τα antes 6250 το initial pot preflop είναι 106250 και το stack σου είναι 510Κ άρα το Μ το οποίο έχεις είναι 4,8 που με τέτοιο Μ και ειδικά σε 5handed που τα Blinds θα έρχονται γρηγορότερα το shove είναι standard Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Κοιτάχτε την συγκεκριμένη στιγμή το θεώρησα σαν μόνη επιλογή μιας και με τόσα blinds δεν υπάρχει το raise/ fold. Επίσης την συγκεκριμένη στιγμή στα μάτια μου ήταν +EV. Ήξερα ότι θα φάω πολύ πιθανόν light call μιας και το fold equity μου είναι κάπως μικρό ως μηδαμινό. Απλά results oriented μιας και με πόνεσε κάπως το χαμένο flip, πήρα call από A8 os το οποίο θεωρώ ότι ήταν επίσης standar call. Anyways κρίμα πήγαινα για το πρώτο μου "μεγάλο" cash Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Μαίου, 2012 Είμαστε final table bubble στα 11 άτομα είμαι το shortstack με 10 blinds στα 25κ/50κ με 510κ εγώ θεωρείτε σωστό το open shove με 43 utg?fyp . now what ?σε χάνω τι εννοείς εδώ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Είμαστε final table bubble στα 11 άτομα είμαι το shortstack με 10 blinds στα 25κ/50κ με 510κ εγώ θεωρείτε σωστό το open shove με 43 utg?fyp . now what ?σε χάνω τι εννοείς εδώ?εσύ τι εννοείς όταν ρωτάς αν είναι σωστό το shove με 43 utg ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 @milonao27 Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει fyp. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 @milonao27 Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει fyp.όχι δεν ξέρω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 εσύ τι εννοείς όταν ρωτάς αν είναι σωστό το shove με 43 utg ?αλλά η απορία μου δεν επηρεάζεται απο το αν το ξέρω αυτό ή όχι νομίζω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts