Pchatziko Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 δες ξανά το πρώτο ποστ όμως δεν γράφω 43 αλίμονο.... γράφω 44 δλδ λοζέ 4αρια Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Υπάρχουν ενα σωρο shoving charts που κυκλοφορουν οπου μπορεις να δεις αν ενα shove είναι σωστό ή όχι. Στην προκειμένη εμπειρικά χωρίς να το κοιτάξω σου λέω ναι είναι σωστό το shove . Αν ήταν full ring θα ηταν οριακό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 εσύ τι εννοείς όταν ρωτάς αν είναι σωστό το shove με 43 utg ?αλλά η απορία μου δεν επηρεάζεται απο το αν το ξέρω αυτό ή όχι νομίζω...Προφανώς και επηρεάζεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 to 44 είναι so standard shove and so +ev εδώ που δεν έχει νόημα να το συζητάμε .το 43ο ?εδώ θα ήθελα να δω αναλύσεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 εσύ τι εννοείς όταν ρωτάς αν είναι σωστό το shove με 43 utg ?αλλά η απορία μου δεν επηρεάζεται απο το αν το ξέρω αυτό ή όχι νομίζω...Προφανώς και επηρεάζεται.θέλεις να μου πεις τι είναι το fyp αν έχεις την ευγενή καλοσύνη? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Σημαίνει "Fixed your post". Αυτό το λέει κάποιος αλλάζοντας το αρχικό post θέλοντας να δείξει που έκανε λάθος ο αρχικός poster ή για να τονίσει κάτι στο post του. Το googlares και δεν το βρήκες; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 tbh ούτε εγώ ήξερα τι σημαίνει αλλά ούτε μπήκα στην διαδικασία να μάθω κι όλας τι σημαίνει τεσπά με 43 utg δεν καταλαβαίνω καν το λόγο να συζητήσουμε κάτι για αυτό, αλλά αν υπονοούσες κάποιο λάθος μου και γι αυτό άλλαξες το ποστ παρακαλώ διαφώτισε με δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι θες να πεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Σημαίνει "Fixed your post". Αυτό το λέει κάποιος αλλάζοντας το αρχικό post θέλοντας να δείξει που έκανε λάθος ο αρχικός poster ή για να τονίσει κάτι στο post του. Το googlares και δεν το βρήκες;thanks δεν το ήξερα και sorry για όλα τα προηγούμενα post μου. όχι δεν το googlara Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 @Pchatziko Μα το εξήγησε. Είπε ότι με 44 είναι standard shove αλλά αυτό για το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε είναι το 43 UTG. Δεν πιστεύω ότι είναι +EV βέβαια... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Αχα got it now soz Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts