dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Έχω κάνει validate όλα μου τα στοιχεία με τα απαραίτητα έγγραφα και το AVC code. Κάθε φορά που κάνω log-in όμως μου ζητάει την ημερομηνία γέννησής μου. Τους έστειλα ένα e-mail ρωτώντας γιατί συμβαίνει αυτό και αν μπορεί να αλλάξει και πήρα την εξής απάντηση:"Regarding the requirement of entering your date of birth at log-in, in addition to your User ID and password, this is a security requirement set by the "Autorité de Régulation des Jeux en Ligne" (ARJEL). We are sorry for any inconvenience, but it cannot be disabled since it is a legal obligation according to French gaming regulations, imposing that players need to manually enter this information every time they log in to the PokerStars.FR client.We apologise for the inconvenience caused by this additional security measure and hope that you understand that it was introduced to comply with French legislation."Απλά ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει σε όλους σας, γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργος κανονισμός... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 φίλε μια χαρά είναι..σε όλους το ζητάει. σου παίρνει 5 δευτερόλεπτα παραπάνω να βάλεις την ημερομηνία κάθε φορά. μόνο. Έχουν λίγο σχολαστικές διαδικασίες λόγο κανονισμών όμως είναι εξυπηρετικοί σε όλα. Παντός είχα ζητήσει αν μπορούν να φαίνονται τα αποτελέσματα μου σε officialpokerrankings και sharkscope αφού δεν έχουν επιλογή για transfer money και το διεφθετησαν μέσα σε 1 μέρα και αυτό το εκτίμησα idiaitera!οι παίκτες είναι σχετικά προβλέψιμοι εκεί , έχει deepstack και bigstack τουρναμεντ για να απολαμβάνεις πόκερ και τα field είναι ιδανικά με 100/400 αντιπάλους. οπότε ας τους συγχωρέσουμε για την επιπλέον γραφειοκρατεία Ίσως το μόνο αρμητικό εκεί είναι το αυξημένο rake που πληρώνεις . είναι ελαφρώς πάνω από 10% ανά τουρ και για κάθε rebuy πληρώνεις rake !! Κακό αυτό αλλά αντισταθμίζεται με το χαμηλό επίπεδο αντιπάλων και την υψηλή ποιότητα των τουρναμεντ. ( πρόσφατα εγγραφήκα , αν δω οτιδήποτε δεν μου αρέσει το ξέρετε πως θα βάλω και πάλι το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα σας ενημερώσω για όλα τα κακώς κείμενα άμεσα, προς το παρών είναι θετικές οι εντυπώσεις.....και αυτό δεν έχει να κάνει καθόλου με αποτελέσματα και hands αφού είναι πολύ μικό το δείγμα μου ακόμα για να κρίνω.. ..) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 γενικά στα SNG ξερεουμε τη LEVEL παίζει? βαρέθηκα να παίζω με EASTERN european mafia Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 http://www.pokerscout.com/AllReviews.aspx?id=1435 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Ναι δεν είναι χρονοβόρα η διαδικασία, απλά ρώτησα αν το ζητάν σε όλους όσους έχουν validated account, γιατί μου φαίνεται αρκετά άσκοπο. Τέλος πάντων, ευχαριστώ. Αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω κι εγώ το field τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Μαίου, 2012 δεν έχει νόημα παιδιά κραταντε 10% Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 δεν έχει νόημα παιδιά κραταντε 10% Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 RAKE SIZE http://www.pokerscout.com/AllReviews.aspx?id=1435 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
riko44 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2012 παιδια παιζω στην fr 6 μήνες περίπου και μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος αφενός με τα αποτελέσματα μου και αφετέρου με το όλο set up των τουρνουά. Είναι λίγο χρονοβόρω το registration, αλλά πιστεύω πως αξίζει αρκετά. Σας τo προτείνω ανεπιφυλακτα. κατά πολύ μικρότερα fields, σε όλα τα τουρνουά starting stack 10000 μάρκες και οι παίχτες είναι αρκετά προβλέψιμοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksotirak Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 να ρωτήσω παιδιά κάτι.. παίζεις κανονικά στην γαλλική έκδοση ; δηλαδή ανεξάρτητα από την star.eu ;;αναλήψεις και τα λοιπά γίνονται κανονικά η υπάρχει κάποιο θέμα;; ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2012 ola κανονικά είναι και ανεξάρτητα από την κεντρική ποκερσταρς ( βάλε διαφορετικό κωδικό να είσαι σίγουρος) . αναλήψεις έρχονται εντός 4 ημερών στον τραπεζικό σου λογαριασμό που σου ζητάνε από την αρχή. Είπαμε έχει λίγη γραφειοκρατεία στην αρχή όπως το να στέλνεις documents κλπ ( πιστωτική κάρτα, ταυτότητα, τραπεζικό έγγραφο ,πιστοποίηση διευθυνσης και θα περιμένεις και 10 με 12 μέρες να σου στείλουνε ένα κωδικό για να τον καταχωρήσεις ), αλλά υπομονή έχουμε, να ναι καλά το πόκερ. έχει και λίγο μεγαλύτερο από το κανονικό rake αλλά τα field των παικτών, το επίπεδο των παικτών και το είδος των τουρνουά με αρκετά deep stack και big stack το κάνει αρκετά ενδιαφέρων. Θα έλεγα πως τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά μέχρι στιγμής ( μέχρι να αυξηθούν οι παίκτες εκεί και να μάθουν πόκερ οι γάλλοι . Τότε θα μεγαλώσουν και θα δυσκολέψουν τα field .) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουνίου, 2012 Καταρχήν ορισμένα τουρνουά ανά μέρα έχουν 10κ αρχικό στακ. Σε καμία περίπτωση όλα. Επίσης εκείνα που δεν έχουν , είναι πιο deep το structure . Το θέμα της ημερομηνίας είναι σε όλους. Καμία σχέση η μια ποκερσταρς με την άλλη έστω και αν είναι το ίδιο pass lol . Τέλος, δεν είναι ανάγκη να ρθουμε όλοι εκεί τώρα, .. καλά είμαστε εμείς που είμαστε , ... Lol . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts