baskont Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Σε συνέχεια του αφιερώματος στο εγχείρημα που ξεκίνησαν οι Άκης Βεργίτσης και Λεωνίδας Ανδρούτσος, σχετικά με το staking Ελλήνων παικτών σε cash games, φιλοξενούμε σήμερα μια μικρή συνέντευξη του Λεωνίδα Ανδρούτσου, του "coach" της ομάδας.*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kostinio83 Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Μαίου, 2012 πραγματικα καλη δουλεια απο τα παιδια που με μεγαλη υπομονη και μεθοδικοτητα στη δουλεια τους ειναι παντα "εκει" σε οτι χρειαστεις!ty both guys,keep up the good work.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
snourk Δημοσίευση 31 Μαίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Μαίου, 2012 Για την αξια των παικτων δεν αξιζει να μιλησω, μιλανε οι επιτυχιες τους σε βαθος τοσων ετων. Ειμαι σχετικα νεος παικτης(fulltime 1,5 years). Αναζητησα staking πιο πολυ για το coaching και οχι για το roll. Ουτε εγω μπορουσα να πιστεψω ποσο θα μπορουσα να βελτιωθω μεσα σε μονο 2,5 μηνες. Πιο πολυ εχω συνεργαστει με τον Λεωνιδα. Τα παιδια ειναι απολυτα σοβαροι επαγγελματιες και γι'αυτο φροντιζουν την επενδυση τους οσο καλυτερα μπορουν. 24ωρο support, study group,sweat sessions, HHR. Και ολα αυτα αντι να πληρωνω, πληρωνομαι. Ευχαριστω πολυ παιδια και επισημα για το κομβικοτερο σημειο της ποκερικης μου καριερας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουνίου, 2012 ουάου ακούγονται πολύ ωραία όλα αυτά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια αυτή Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts