Nafplio1821 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ BUY ΙΝ!ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗ FULL ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΠΟΚΕΡ ΤΡΑΚΕΡ Η HEMΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗΣΙΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 δεν εχει συνδρομη μια φορα το πλερωνεις και τελος,τωρα τι θα σου προσφερει ας σου πουνε οι πιο ειδικοι στο θεμα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση. Υπάρχουν παίκτες που ρύθμισαν σωσα το ΗΜ2 και δουλευει σωστά σε σταρς ongame πάρτυ πόκερ κλπ χωρίς προβλήματα? είχα δοκιμάσει το 1 μήνα δωρεάν δοκιμαστικό αλλά δεν δούλευε καθόλου σε σταρς και πάρτυ πόκερ παρόλο που έκανα όλες της ρυθμίσεις που μου έστειλαν με εμαιλ , γιαυτό και δεν το αγόρασα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 σε εμενα δουλευει παντου σωστα χωρις καποια ιδιαιτερη ρυθμιση,stars-party-888-carbon-stars france Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2012 φίλε έχεις κατεβασμένα όλα τα πόκερ sites στα αγγλικά? να τα κάνω unistoll καινά τα ξανακατεβάσω στα αγγλικά? ξέρει κανείς τη άλλο μπορεί να φταίει και δεν βγάζει καθόλου στατιστικά το ΗΜ2 σε σταρς και πάρτυ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2012 δεν παιζει ρολο σε τι γλωσσα τα κατεβαζεις,απλα βαλε το HH να το αποθηκευει στα αγγλικα,και μετα μεσα απο το HM2 σιγουρεψου οτι κανει auto-import το φακελο που τα αποθηκευεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts