ole8 Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 γεια σας..εχω κανει πριν 2 μερες αιτημα για αναληψη μεσω τραπεζικου λογιαριασμου στην σταρς..τα λεφτα δν εχουν μπει ακομα στον λογιαριασμο..οταν παταω στην επιλογη''εκκρεμης εξαργυρωσεις'' μου δειχνει το αιτημα μου για εξαργυρωση απλα μου το χειμε κοκκινα γραμματα και μια υποσημειωση που μου γραφει οτι η συναλλαγη θελει την προσοχη και να επικοινωνησω με την ασφαλεια της σταρς..εστελα μαιλ αλλα δεν εχουν απαντησει ακομα..ξερει κανεις αν παιζει καποιο προβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
hdrs Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2012 Κανονικά θέλει 4-5 εργάσιμες ανάλογα με τη τράπεζα (ευροβανκ και alfa είναι οι πιο γρήγορες απο 'oτι ξέρω ) .Οσον αφορά οτι ''η συναλλαγη θελει την προσοχη'' εάν δεν τοους έχεις στείλει τα απαραίτητα έγγραφα (διαβατηριο κλπ) θα στα ζητήσουν για να ολοκλήρωθεί το transfer . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts