Siakan Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 έχω πρόβλημα με το ποκερτρακκερ 3 μετά το Update της stars δεν μου εφμανίζει το HUD . αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος ευχαριστώ. με τα φορυμς του PT 3 δεν έβγαλα άκρη . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavou Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 Νομίζω ότι ξέρω τη φταίει αλλά θα ήταν καλύτερα να σε βοηθήσω μέσω skype ! Στείλε μου με message το email σου για να σε κάνω add Χοδρικά μετά το update το tracker έχασε τον φάκελο που η stars σώνει τα χέρια και πρέπει η να τον ξαναβάλεις η να τον μεταφέρεις κάπου άλλου και να τον ξαναβάλεις ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Siakan Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 νομίζω ότι το φτιάξα για την ώρα ελπίζω να μείνει έτσι thx ταβου παντός Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyHorse Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2012 Πως το έφτιαξες; Μου έκανε το ίδιο χθες αλλά κλείνοντας το και ανοίγοντας το ξανά λειτουργεί ρολόι. Συνηθισμένα μικροπροβλήματα του PT Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts