panagiotis72off Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 τρελάνε μας ρε λουκά χαχχαχαχαχααχχαξα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 ΦΡΙΚΆΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 1) τη κάνουμε σε αυτές της περιπτώσεις?2) υπάρχει κάποιος που του χάλασε το παιχνίδια μια γκόμενα η πολλές? εάν ναι τη κάνουμε?3) μετά το σεξ έχετε προσέχει ότι παίζετε πολύ καλύτερα μήπως ? εγώ ναι!Ναι μετά το σεξ είναι λογικό να παίζεις καλύτερα, εμένα μου συμβαίνει συνέχεια. Έρχεται φυσικά: απλά συνεχίζεις να γ**άς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2012 χχαχαχαχαχαχααχχαξσήμερα βρήκε νέο υλικό γιατί το ROI μου πήγε πάτο ξανά με μια βρομα που με παράτησε Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 φυσικά το tzοκερσταρς έχει RGN φυσικάγια κοίτα 2 τραπέζια την ίδια χρονική στιγμή με AA Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 και πάλι ASSOUS 3 φορές σε μια μέραTYXAIO Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 ακομα και ο πιο χαζος θα καταλαβενε οτι ειδε ο κατασκοπος της σταρς στα ελληνικα φορουμ τα ποστ σου και αρχισαν να σου μοιραζουν ασσους για να σταματησεις να αποκαλυπτεις τα σκανδαλα τους Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2012 ΧΑΧΑκαλά απλά κάτι συμβενηάσε που έχασα το τουρ αυτόκατά κράτος νικήθηκα πρέ- φλοπ από KK υς KQ αφού ο ανατολικός μπάσταρδος έριξε χρώμα το DIGITAL γιδι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 απλά epic αυτό το θρεαδ plz sticky Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gamelen Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 καλημέρα και από μένα.exo την εντυπoση φίλε ότι το παιχνίδι σου είναι σoστο απλά πρέπει κατά τη γνoμη μου να katebeis στειξ.κατά τα αλλά όλα τα χέρια τα πεξες υπέροχα.σε κόβω σε κανα χρόνο ποκερσταρς προ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 καλημέρα και από μένα.exo την εντυπoση φίλε ότι το παιχνίδι σου είναι σoστο απλά πρέπει κατά τη γνoμη μου να katebeis στειξ.κατά τα αλλά όλα τα χέρια τα πεξες υπέροχα.σε κόβω σε κανα χρόνο ποκερσταρς προ. με troll-ey κυκλοφορεις συνηθως φιλε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 ο ένας μου λέει να κατέβο στακέςνα πάω που?0.10 είναι το limit mou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Έχει ένα sng με 0,02 nmz! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 ρε φίλε hyper turbo δεν κολάνε μεγάλο βαριενκηείδη το turbo είναι malakia Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 call me σαρκασμό... και τώρα όσο για τα speed το καθένα έχει το παίξιμο του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
newbie Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Εγώ λουκά το κλείδωσα για 2 μήνες και ηρέμησα. 1/10 κέρδιζα με καλύτερο φύλλο, και όσο για τις ντάμες που ανέφερες αυτά ηταν πολύ λάιτ. 3 μήνες απλά πάλευα να μπώ στα λεφτά και έθεσα όριο στο πόσα θα παίξω απο τα κερδισμένα που είχα. Την τελευταία μέρα μου έσπασε 4 σετ με 3 κέντες στο ριβερ φυσικά γιατί ήθελα να τούς αρμέξω κιόλας, τζει τζει βς α4 στρειτ φλασ στο 4 τριφύλι με τζει κάτω και αφού μου έμειναν 30$ μπήκα και έπαιξά σε μπλαιντσ 150-300 το μπιγκ 27 και μου δίνει κκ με το που κά8ομαι τα ρίχνω καλλ απο 88 σετ στο φλοπ τα 8αρια. ΑΛΛΑ ΥΠΟθΕΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ. Πιο διεφθαρμενο δεν γίνεται, για να μην αναφερω τα σακ αουτς απο τα μπιγκ στακς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 οπότε αλαζουμε ΣΙΤΕ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
newbie Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 εγώ άλλαξα αλλά βαρέθηκα συγχρόνως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 opote? terma ola? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
newbie Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 κάπως έτσι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 καλά και εγώ που παίζω 0.10 νεκρός είμαι χάσιμο xronu Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 καλά και εγώ που παίζω 0.10 νεκρός είμαι χάσιμο xronuεγγυημενο χασιμο χρονου φιλε... απο αυτα δεν γινεται να χτισεις br...περιμενε λιγο καιρο βαζοντας στην ακρη καποια χρηματα κ οταν μαζεψεις 100$ μπες να παιζεις 0.5$ 45 ατομα turbo η εστω τα αντιστοιχα slow.. στα 0.1$ αδικα χανεις τις μερες σου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
netman Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 1) τη κάνουμε σε αυτές της περιπτώσεις?2) υπάρχει κάποιος που του χάλασε το παιχνίδια μια γκόμενα η πολλές? εάν ναι τη κάνουμε?3) μετά το σεξ έχετε προσέχει ότι παίζετε πολύ καλύτερα μήπως ? εγώ ναι!μετά το σεξ σίγουρα παίζεις καλύτερα.α) έχεις ικανοποιήσει τη γκόμενα και κοιμάται ήσυχα και χαμογελαστή. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ.β) δεν έχεις ικανοποιήσει τη γκόμενα και κοιμάται και ονειρεύεται κάποιον πρώην της.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ.άρα το σεξ είναι το μυστικό για την καλή απόδοση στο πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2012 τελικά λιτουργησε αρνητικά και το σεξ.δευτέρα γ***α 3 φορές PATOMA είμουν τρίτη δεν κοιμήθηκα όλο το βραδη γιατί έκανα σεξ.τώρα είμαι σε κόμμα λολλπεριμενε λιγο καιρο βαζοντας στην ακρη καποια χρηματα κ οταν μαζεψεις 100$ μπες να παιζεις 0.5$ 45 ατομα turbo η εστω τα αντιστοιχα slow.. στα 0.1$ αδικα χανεις τις μερες σου..Read more: Pokerland Φόρουμ - SnG Micro - Σελίδα 5 από 5 http://pokerlandgr.com/forums/online-po ... z20TRdWX8Jσυμφωνώ μαζί sou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 τελικά λιτουργησε αρνητικά και το σεξ.δευτέρα γ***α 3 φορές PATOMA είμουν τρίτη δεν κοιμήθηκα όλο το βραδη γιατί έκανα σεξ.τώρα είμαι σε κόμμα λολλ Απότι φαίνεται πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο roi πάνω στο σεξ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts