Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

SnG Micro

LOUKAS34

Recommended Posts

• Απαντήσεις 53
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

1) τη κάνουμε σε αυτές της περιπτώσεις?

2) υπάρχει κάποιος που του χάλασε το παιχνίδια μια γκόμενα η πολλές? εάν ναι τη κάνουμε?

3) μετά το σεξ έχετε προσέχει ότι παίζετε πολύ καλύτερα μήπως ? εγώ ναι!

Ναι μετά το σεξ είναι λογικό να παίζεις καλύτερα, εμένα μου συμβαίνει συνέχεια. Έρχεται φυσικά: απλά συνεχίζεις να γ**άς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ακομα και ο πιο χαζος θα καταλαβενε οτι ειδε ο κατασκοπος της σταρς στα ελληνικα φορουμ τα ποστ σου και αρχισαν να σου μοιραζουν ασσους για να σταματησεις να αποκαλυπτεις τα σκανδαλα τους

ΧΑΧΑ

καλά απλά κάτι συμβενη

άσε που έχασα το τουρ αυτό

κατά κράτος νικήθηκα πρέ- φλοπ από KK υς KQ αφού ο ανατολικός μπάσταρδος έριξε χρώμα το DIGITAL γιδι

καλημέρα και από μένα.exo την εντυπoση φίλε ότι το παιχνίδι σου είναι σoστο απλά πρέπει κατά τη γνoμη μου να katebeis στειξ.κατά τα αλλά όλα τα χέρια τα πεξες υπέροχα.σε κόβω σε κανα χρόνο ποκερσταρς προ. :D

καλημέρα και από μένα.exo την εντυπoση φίλε ότι το παιχνίδι σου είναι σoστο απλά πρέπει κατά τη γνoμη μου να katebeis στειξ.κατά τα αλλά όλα τα χέρια τα πεξες υπέροχα.σε κόβω σε κανα χρόνο ποκερσταρς προ. :D

με troll-ey κυκλοφορεις συνηθως φιλε?

Εγώ λουκά το κλείδωσα για 2 μήνες και ηρέμησα. 1/10 κέρδιζα με καλύτερο φύλλο, και όσο για τις ντάμες που ανέφερες αυτά ηταν πολύ λάιτ. 3 μήνες απλά πάλευα να μπώ στα λεφτά και έθεσα όριο στο πόσα θα παίξω απο τα κερδισμένα που είχα. Την τελευταία μέρα μου έσπασε 4 σετ με 3 κέντες στο ριβερ φυσικά γιατί ήθελα να τούς αρμέξω κιόλας, τζει τζει βς α4 στρειτ φλασ στο 4 τριφύλι με τζει κάτω και αφού μου έμειναν 30$ μπήκα και έπαιξά σε μπλαιντσ 150-300 το μπιγκ 27 και μου δίνει κκ με το που κά8ομαι τα ρίχνω καλλ απο 88 σετ στο φλοπ τα 8αρια. ΑΛΛΑ ΥΠΟθΕΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ. Πιο διεφθαρμενο δεν γίνεται, για να μην αναφερω τα σακ αουτς απο τα μπιγκ στακς.

καλά και εγώ που παίζω 0.10 νεκρός είμαι χάσιμο xronu

εγγυημενο χασιμο χρονου φιλε... απο αυτα δεν γινεται να χτισεις br...

περιμενε λιγο καιρο βαζοντας στην ακρη καποια χρηματα κ οταν μαζεψεις 100$ μπες να παιζεις 0.5$ 45 ατομα turbo η εστω τα αντιστοιχα slow.. στα 0.1$ αδικα χανεις τις μερες σου..

1) τη κάνουμε σε αυτές της περιπτώσεις?

2) υπάρχει κάποιος που του χάλασε το παιχνίδια μια γκόμενα η πολλές? εάν ναι τη κάνουμε?

3) μετά το σεξ έχετε προσέχει ότι παίζετε πολύ καλύτερα μήπως ? εγώ ναι!

μετά το σεξ σίγουρα παίζεις καλύτερα.

α) έχεις ικανοποιήσει τη γκόμενα και κοιμάται ήσυχα και χαμογελαστή. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ.

β) δεν έχεις ικανοποιήσει τη γκόμενα και κοιμάται και ονειρεύεται κάποιον πρώην της.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ.

άρα το σεξ είναι το μυστικό για την καλή απόδοση στο πόκερ.

τελικά λιτουργησε αρνητικά και το σεξ.

δευτέρα γ***α 3 φορές PATOMA είμουν

τρίτη δεν κοιμήθηκα όλο το βραδη γιατί έκανα σεξ.

τώρα είμαι σε κόμμα λολλ

περιμενε λιγο καιρο βαζοντας στην ακρη καποια χρηματα κ οταν μαζεψεις 100$ μπες να παιζεις 0.5$ 45 ατομα turbo η εστω τα αντιστοιχα slow.. στα 0.1$ αδικα χανεις τις μερες σου..

Read more: Pokerland Φόρουμ - SnG Micro - Σελίδα 5 από 5 http://pokerlandgr.com/forums/online-po ... z20TRdWX8J

συμφωνώ μαζί sou

τελικά λιτουργησε αρνητικά και το σεξ.

δευτέρα γ***α 3 φορές PATOMA είμουν

τρίτη δεν κοιμήθηκα όλο το βραδη γιατί έκανα σεξ.

τώρα είμαι σε κόμμα λολλ

Απότι φαίνεται πρέπει να έχεις πολύ μεγάλο roi πάνω στο σεξ