DEALER_TOMMY Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2012 Ανεβαίνω Παρασκευή πρωί 13 Ιουλίου από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό μου για το GPM...Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει μαζί μου, ας μου στείλει μήνυμα...Έχω βρεί και φθηνό ξενοδοχείο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2012 Μόνος απ'ότι φαίνεται θα ταξιδέψω... Ευκαιρία να ακούσω δυνατά μουσική και να κάνω σκληρή αυτοκριτική για τα τελευταία λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου!... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 χαχα πλάκα έχεις!!! έβαλες τη μάσκα δολοφόνου εδώ, κατεβαίνεις και παρασκευή και 13 και περιμένεις παρέα? αν καί με την κρίση έπρεπε να βρεις πολλούς..που θελούν να αυτοκτονήσουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2012 vkiller... "στου κρεμασμένου το σπίτι, δεν μιλάνε για σχοινί!"... Εσύ έχεις nickname killer=δολοφόνος και μιλάς??? Αν είσαι στο GPM έλα να μου μιλήσεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts