vkiller Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 10 rebuy . ξεεκινήσαμε 1500 και μείναμε μόλις 20όλα πήγαιναν καλά , μέχρι που σχεδόν ξέχασα την προϊστορία που με θέλει σφαγμένο πριν τα τελικά τραπέζια για πάνω από 100 σερί τουρ σε σοβαρά τουρ, και άρχισα να έξω ψευδαισθήσεις για τοπ 3 πλασάρισμα.όμως μάλλον το πούλησα έχωντας 2 φορές QQ. θέλω της γνώμες σας πόσο λάθος το έπαιξα. στο 1 χέρι με κάνει καλλ lose χιπλεαδερ από τη Germania που κάνει καλλ με τα πάντα και μπλοφάρει any scary board . Θέλω γμωμες. σωστά έκανα κολλ μετά το τέρν αφού μόνο 77 είχε νόημα να κρατάει εκεί η blofa αφού τον είχα προκαλέσει κιόλας με τον Balotelli που τους έριξε 3 γκολ άρα είχε έξτρα κίνητρο να μπλοφάρει.? η έπρεπε να καταλάβω πως όντος είχε 7 αφού είχε ρέντα και χτύπαγε ότι τον βόλευε επί 2 wres? 1) Seat 1: vViolator13 (614518 in chips) Seat 2: jdimindtrix (195671 in chips) Seat 4: flopped6810 (306587 in chips) Seat 5: dulky (560914 in chips) Seat 6: drik717 (651635 in chips) Seat 7: remboy44 (137846 in chips) Seat 8: MYspearGUN (306785 in chips) Seat 9: Leader1848 (323395 in chips) vViolator13: posts the ante 1000jdimindtrix: posts the ante 1000flopped6810: posts the ante 1000dulky: posts the ante 1000drik717: posts the ante 1000remboy44: posts the ante 1000MYspearGUN: posts the ante 1000Leader1848: posts the ante 1000jdimindtrix: posts small blind 5000flopped6810: posts big blind 10000*** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Qh Qs]dulky: folds drik717: folds remboy44 has timed outremboy44: folds remboy44 is sitting outremboy44 has returnedMYspearGUN: raises 11000 to 21000 :said, "lets flip german. Balotelis Fak is it strong?"Leader1848: folds vViolator13: calls 21000jdimindtrix: folds flopped6810: folds *** FLOP *** [4h 6d 3d]MYspearGUN: bets 30000vViolator13: calls 30000*** TURN *** [4h 6d 3d] [5s]MYspearGUN: checks MYspearGUN vViolator13: bets 53000MYspearGUN: calls 53000*** RIVER *** [4h 6d 3d 5s] [Kh]MYspearGUN: checks vViolator13: bets 99000MYspearGUN: calls 99000*** SHOW DOWN ***vViolator13: shows [7h Ah] (a straight, Three to Seven)MYspearGUN: mucks hand vViolator13 collected 429000 from pot*** SUMMARY ***Total pot 429000 | Rake 0 Board [4h 6d 3d 5s Kh]Seat 1: vViolator13 (button) showed [7h Ah] and won (429000) with a straight, Three to Sevenλίγο μετά στους 19 αναγκάστηκα να τα παίξω πάλι με QQ σαν shortstack αλλά αυτή τη φορά ήξερα πως θα χάσω. ( μήπως έπρεπε να πάω πάσο για ν πάρω τα $253 της 18 θέσης? χε χε χε χε )*** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Qd Qs]dulky: folds drik717: folds remboy44: folds MYspearGUN: raises 37785 to 53785 and is all-inLeader1848: folds vViolator13: folds jdimindtrix: calls 37785*** FLOP *** [2h 4h Kh]*** TURN *** [2h 4h Kh] [6d]*** RIVER *** [2h 4h Kh 6d] [8h]*** SHOW DOWN ***jdimindtrix: shows [9h Ac] (a flush, King high)MYspearGUN: shows [Qd Qs] (a pair of Queens)jdimindtrix collected 126770 from potMYspearGUN finished the tournament in 19th place and received $153.68.dulky said, "byeee spear"*** SUMMARY ***Total pot 126770 | Rake 0 Board [2h 4h Kh 6d 8h]Seat 1: vViolator13 (small blind) folded before FlopSeat 2: jdimindtrix (big blind) showed [9h Ac] and won (126770) with a flush, πάλι άγριο χάραμα με σπασμένη στάμνα λίγο πριν τη βρύση με τα δολλάρια της σταρς....ΠΟΤΈ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΆ?) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Πάσο river , δεν χανεις μόνο από 77 που λες υπαρχουν και παρα πολλοί αλλοι συνδυασμοι, και τα πονταρισματα του δειχνουν δυναμη. Σιγουρα δεν φοβαται να κρατας κεντα, αφου το line σου δεν δειχνει κατι τετοιο οποτε μπορει να παει για value με 2 ζευγαρια +, ή που χτυπησε Κ από flush draw . Με οτι εχει showdown value θα κανει check behind το river . Επίσης επειδη κραταμε Qd δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί συνδυασμοι missed flush draw που κερδιζουμε. Αρκετες φορες θα συνεχισω να βαραω και turn για value απο flush draw ή overpair χειροτερο από μας, αλλα μαλλον πασο σε raise . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panagiotis72off Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 πιστεύω ότι ο μόνος λόγος π έκανες call το river ήταν για τον baloteli Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 φιλαράκι θα σου πω τη λύση για το πρόβλημα σου..βρες μια γκόμενα(αν και δε νομίζω να μπορείς,τέτοιο category που σαι )η νοικιάσε μια και άνοιξε στο όνομα της λογαριασμό και το πρώτο πράγμα που θα κανείς είναι να τους στείλεις ένα mail και να τους παρακαλέσεις να σου κλείσουν το chat ..όσο βρίζεις ειρωνεύεσαι κι είσαι ερειστικός στη τζοκεσταρς λεφτά δεν παίρνεις φιλαράκι,,,όσοι έβριζαν στο chat αυτή την τύχη είχαν όλοι στη stars συμπεριλαμβανομένου κι εμενα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksanthos3 Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 έτσι ακριβώς γιατί η pokerstars κυνηγάει τους ασεβείς..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 όρεξη είχε να βλέπει τα CHAT και να σε κάνει FLAG LOL Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2012 Α εγώ δεν έχω πρόβλημα έχω ρίξει του π*****η το μπινελίκι και δεν έχω φάει ακόμα ban το ίδιο και στην poker gr .Χεχε συνεχίζω ακάθεκτος !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2012 πρέπει να είδαν αυτό το ποστ με τις QQ και επειδή ομολογουμένως έχουν και χιούμορ οι άνθρωποι φρόντισαν και σημμερα στο 22ρι 360 cup οι QQ να χάσουν μόλις 3 θέσεις πριν τα λεφτά. ( το 7 ρίβερ ήταν δωράκι για τον chipleader )*** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Qh Qs]dynoalot: folds Centuron01: folds trotyl: raises 16200 to 16800vovanii: calls 6232 and is all-inMYspearGUN: calls 6354 and is all-inUncalled bet (9846) returned to trotyl*** FLOP *** [8c Jh 4c]*** TURN *** [8c Jh 4c] [3s]*** RIVER *** [8c Jh 4c 3s] [7d]*** SHOW DOWN ***MYspearGUN: shows [Qh Qs] (a pair of Queens)trotyl: shows [7c 7h] (three of a kind, Sevens)trotyl collected 844 from side potvovanii: shows [Ac 9c] (high card Ace)trotyl collected 19946 from main potMYspearGUN finished the tournament in 46th placevovanii finished the tournament in 47th place*** SUMMARY ***Total pot 20790 Main pot 19946. Side pot 844. | Rake 0 Board [8c Jh 4c 3s 7d]Seat 1: Centuron01 folded before Flop (didn't bet)Seat 3: trotyl (button) showed [7c 7h] and won (20790) with three of a kind, SevensSeat 4: vovanii (small blind) showed [Ac 9c] and lost with high card AceSeat 5: MYspearGUN (big blind) showed [Qh Qs] and lost with a pair of Queensκαι στο άλλο λίγο πριν τα λεφτά έχασα αλλά δε βαριέσαι δεν περιμένω να κερδίσω κρίσιμο αλλ ινν με ακ εναντίων αχ *** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Ks As]FalsCah: raises 880 to 1680ruaa: folds MYspearGUN: raises 1520 to 3200camikater: folds bary125: folds exilenz: folds ISO1407: folds The Bravados: folds bartdejong: folds FalsCah: raises 9913 to 13113 and is all-inMYspearGUN: calls 9913*** FLOP *** [5d Td Qd]*** TURN *** [5d Td Qd] [5c]*** RIVER *** [5d Td Qd 5c] [Tc]*** SHOW DOWN ***FalsCah: shows [Qc Ah] (two pair, Queens and Tens)MYspearGUN: shows [Ks As] (two pair, Tens and Φιβεςτο πρόβλημα μου είναι πως και στην ongame που κατάφερα να μπω 2 τελικά τραπέζια μάλλον τα κάρφωσα. 8 θέση στο 100ρι όπου δεν μπορούσα να αποφύγω το αλλ ινν με AQ αν σε ακ αλλά αυτό που με πονάει είναι το 5 ριμπαυ όπου δεν λυπήθηκα τον κόπο μου και τα έβαλα με Α3 στην 9 θέση!!kaspav είχα περιθώρια για πάσο εκεί με Α3? κάνει το button μάλλον αναμενόμενο raise , έχω μικρό stack και είμαι bigblind . είχα μόλις 12 big blinds αλλά υπήρξαν 2 αλλά επίσης μικρά στακκ . τελικά τα κάρφωσα και κράταγε Α,q .PRE-FLOPValueNatorn folds, kartenhai55 folds, padonak96 folds, Larzio folds, JustF1shing folds, hhandw1 folds, TeraStack raises to 50,000, mrjingles47 folds, mpookis raises to 270,473 and is all-in, TeraStack calls 270,473.FLOP [board cards: 9H,2D,7C]TURN [board cards: 9H,2D,7C,TD]RIVER [board cards: 9H,2D,7C,TD,6C]SHOWDOWNmpookis shows [ 3H,AS ]TeraStack shows [ AH,QC ]TeraStack wins 568,946.κρίμα γιατί έκανα τιτάνια προσπάθεια να ανακαμψω μετά το badbeat με jj στο χέρι 1, δυνάμωσα κάνωντας μάλλον ριψοκίνδυνο τραπ με ΑΑ στο χέρι 2 ( ίσως πρέπει να αποφεβγοναι slow play με ΑΑ σε τέτοια σποτ ?) και φάνηκα και τυχερός σε ένα κοινφλιπ με aj στο χέρι 3.1) jj PRE-FLOPalmachete77 folds, 19SOUL50 folds, padonak96 folds, erdemerde folds, ..Oldtimer.. folds, quijadavc folds, JarkoMistrz raises to 44,503 and is all-in, mpookis calls 44,503.FLOP [board cards: 6D,8H,QC]TURN [board cards: 6D,8H,QC,QD]RIVER [board cards: 6D,8H,QC,QD,3D]SHOWDOWNJarkoMistrz shows [ TC,QH ]mpookis shows [ JH,JC ]PredAAAtor shows [ 8D,4S ]JarkoMistrz wins 19,215, JarkoMistrz wins 79,196.2) ΑΑ ρίσκο με slow play PRE-FLOPLarzio folds, erdemerde folds, hhandw1 folds, padonak96 folds, unProphete raises to 21,225, mpookis calls 21,225, 19SOUL50 folds, HunnyBunny9 folds, kartenhai55 folds, PLAYER_USED_TIME_BANK, LukasP7 calls 21,225.FLOP [board cards: 8C,2D,TD]LukasP7 bets 10,000, unProphete raises to 33,225, mpookis raises to 100,336 and is all-in, LukasP7 folds, unProphete calls 100,336.TURN [board cards: 8C,2D,TD,8D]RIVER [board cards: 8C,2D,TD,8D,2S]SHOWDOWNmpookis shows [ AD,AS ]unProphete shows [ AH,TH ]mpookis wins 289,347. 3) aj τυχερό κοινφλιπ PRE-FLOPHunnyBunny9 folds, kartenhai55 folds, LukasP7 folds, Larzio folds, hhandw1 folds, padonak96 folds, unProphete raises to 114,618 and is all-in, mpookis raises to 217,236, 19SOUL50 folds.FLOP [board cards: QC,6C,KC]TURN [board cards: QC,6C,KC,TD]RIVER [board cards: QC,6C,KC,TD,6H]SHOWDOWNmpookis shows [ JH,AC ]unProphete shows [ 5H,5D ]mpookis wins 252,036. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2012 Πάσο river , δεν χανεις μόνο από 77 που λες υπαρχουν και παρα πολλοί αλλοι συνδυασμοι, και τα πονταρισματα του δειχνουν δυναμη. Σιγουρα δεν φοβαται να κρατας κεντα, αφου το line σου δεν δειχνει κατι τετοιο οποτε μπορει να παει για value με 2 ζευγαρια +, ή που χτυπησε Κ από flush draw . Με οτι εχει showdown value θα κανει check behind το river . Επίσης επειδη κραταμε Qd δεν υπάρχουν και πάρα πολλοί συνδυασμοι missed flush draw που κερδιζουμε. Αρκετες φορες θα συνεχισω να βαραω και turn για value απο flush draw ή overpair χειροτερο από μας, αλλα μαλλον πασο σε raise . συμφωνώ με την ανάλυση σου σε γενικές γραμμές και ομολογώ πως σκεφτόμουν σοβαρά το πάσο στο ρίβερ πιο πολύ για το μέγεθος του μπέτ που κάνει που είναι valeu μπέτ , ενώ αν μπλόφαρε θα έβαζε πολύ μεγαλύτερο πόσο. Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω τη ψυχολογία με την οποία παίξαμε αυτό το χέρι. Ήταν ένα δεκάλεπτο όπου αυτός ο γερμανός έμπαινε σχεδόν σε όλα τα ποτ και πιέζε με το στακκ του. αυτός είναι και ο λόγος που είχα αρχίσει από πριν να τον αστειεβω για την εθνική γερμανίας και μόλις έπιασα QQ τον προκάλεσα με τον Μπαλοτελλι επίτηδες για να μπει εγωιστικά στο χαντ. το φλοπ είναι [4h 6d 3d] φυσικά κάνω Cbet να δω τη θα κάνει. θέλω να κάνει reraise για να τον βάλω ολλ ινν εκεί αλλά κάνει απλά κολλ. για flushdraw δεν τον βάζω γιατί δεν θα έβλεπα ούτε τον καπνό από της μάρκες του από το άμεσο αλλ ινν που θα έκανε. λογικά μένουν 3 ενδεχόμενα. να α) να έχει straightdraw με 5ρι στα φύλλα του του τύπου 45 , 56 , α5 β) να μπήκε με αέρα για να με μπλοφάρει αργότερα αν δείξω αδυναμία γ) να έχει όντος χτυπήσει κάποιο χέρι , όχι απαραίτητα πιο δυνατό από QQ μπόρει να είναι μικρότερο ζευγάρι, μπορεί να είναι επαφή η ακόμα και σετ. το τέρν είναι 5 και με 7 θα έχει κέντα. όμως δεν τον βάζω για 7 εκτός αν συμπτωματικά τελείως έχει 77 είτε 57 η ακόμη πιο συμπτωματικα μπήκε για να με μπλοφάρει και ένα από τα 2 φύλλα του είναι τυχαίως 7. αποφασίζω να κάνω check αφού αν με κεδίζει δεν έχει νόημα να κάνω μπέτ ενώ αν όνος μπήκε για να κάνει μπλόφα , τον αφήνω να την κάνει. είμαι δηλαδή check καλλ. κάνει ένα μπέτ σχετικά μικρό στο τέρν και κάνω το καλλ. με ανησύχησε λίγο το μέγεθος του μπέτ αλλά έκανα το καλλ βάση πλάνου. το ρίβεr είναι κ σχετικα ουδέτερο που με κεδίζει αλλά μόνο συμπτωματικά μπορεί να το κρατάει. το κ εκεί κάνω check και βάζει 99000 ένα φοβιτσιαρικό valeu bet που όντος δείχνει πως θέλει κολλ , αλλά εγώ πρέπει να βάλω 99000 για ένα ποτ 420000 . δηλαδή θέλω να έχω μια πιθανότητα νίκης (περίπου) πάνω από 25% για να είναι σωστό το κολλ. το ερώτημα είναι : έχουν οι QQ 25%+ ?τι μπορεί να καρατάει εκεί? σετ λογικά θα το έπαιζε διαφορετικά με πιο μεγάλα μπέτ νωρίτερα . πιο πολύ με φοβίζει να είχε όντος 5ρι συνοδευόμενο από 4 απο6 είτε από 7 δηλαδή να μπήκε με ομοχρωμα 45, 56, 57 πριν το φλοπ να αγόρασε το straight στο φλοπ και να έκανε 2ζεβγη στο τέρν είτε κέντα. επίσης το 77 έχει μια λογική εκεί. δηλαδή υπήρχαν 4 με 5 πιθανοί συνδυασμοί που με κερδίζουν ( χωρίς να είμαι καν σίγουρος πως θα έκανε αυτά τα valeu μπετς με οτιδήποτε άλλο εκτός από κέντα με 7 κυρίως 77 είτε 57 ) ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνει μπλόφα είτε ημιμπλοφα. αυτό το ενδεχόμενο είναι όμως τόσο μικρό που να μην δικαιολογεί το 25% που θέλουμε με βάση τα τεράστια ποτ odds για να κάνουμε καλλ.? τελικά μετά από σκέψη έκανα το καλλ σε μια αρκετά δύσκολη απόφαση στο ρίβερ αφού και γω του είχα δώσει με τη συμπεριφορά μου έξτρα κινητό για να προσπαθήσει να μου δείξει την μπλόφα στα μούτρα. αυτό που με θύμωσε λίγο είναι πως όντος στο φλοπ έκανε το καλλ με αέρα , με σκοπό να με μπλοφάρει μετά ( και μην μου πείτε πως κυνηγούσε σφήνες και φαντάσματα εκεί) συμπτωματικά του έκατσε η σφήνα στο τέρν και μετά αντί για μπλόφα έκανε βάλιου μπετς . εκεί που τα exw με τον εαυτό μου είναι πως ενώ καταλαμβαινα από το μέγεθος των μπετς πως τα έβαζε για βάλιου δεν βρήκα τη δύναμη να πάω πάσο στο ρίβερ αγνοώντας τα τεράστια ποτ odds . ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΉΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟΣ ΠΑΊΚΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΊΧΑ ΠΆΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΆΣΟ ΣΤΟ ΡΊΒΕΡ . Kasspav , μετά από αυτή την επεξήγηση πιστευεις πως όντος ήταν ευκολο πάσο στο ρίβερ? εγώ πιστευω πως ήταν μια δύσκολη οριακή απόφαση. έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο σε αυτά που έχω πει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xamini Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Ιουλίου, 2012 <3 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2012 <3isxuei Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 εχω ολη την καλη διαθεση να σχολιασω, βλεπω τα κλασσικα μακριναρια και παω σ αλλο ποστ...στο χει πει 1000 φορες ο δημητρης βαλε converter(οχι το κλιματιστικο!) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αυτό είναι inverter. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουλίου, 2012 Αυτό είναι inverter.sorry my fault Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stakaman Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2012 Μεταφυσικά, η εμμονή που έχεις αναπτύξει με την κακοδαιμονία σου, την επιτείνει, ψυχαναλυτικά, η εδραίωση του φόβου αδυνατίζει το παιχνίδι σου, και τελικά επειδή όλοι οι παίκτες είμαστε λίγο-πολύ προληπτικοί έχεις γίνει η μαυρόγατα του πόκερ.Γιαυτό ΣΤΑΜΑΤΑ να ποστάρεις την γκαντεμιά - τη δυναμώνεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΠΑΣ Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2012 μακρυα απο τισ κυριες .... μεγαλες που...σες στη σταρσ ...προσωπικα μονο σλοω play κ χαλαρά .... δεν εχω κερδισει παρα ελαχιστες φορες με qq σε πολλες ωρες cash game .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts