Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

statistika gia klamata.

vkiller

Recommended Posts

ένα φαινόμενο που με προβληματίζει φέτος είναι πως ενώ βάζω πολλά τουρ στο τελικό τραπέζι δεν μπορώ με τίποτε να κερδίσω 1 θέση!!! στην αρχή νόμιζα είναι σύμπτωση που οφείλεται σε κακοτυχία είτε σε απλά κακό παίξιμο την συγκεκρινενη μέρα!!

όμως το κακό παραγίνε!! σε 46 τελικά τραπέζια κέρδισα μόνο 2!! ενώ 36 από αυτά δεν μπήκα καν τριάδα!! μάλλον κάτι πρέπει να κάνω λάθος και ίσως πρέπει να πάρω συμβολές για το πως πρέπει να δουλέψω για να βελτιωσω το finish μου!!!

μπορεί το κέρδος σε απόλυτους αριθμούς, το ΙΤΜ και το ROI να φαίνονται σε ψηλά επίπεδα αλλά όταν δεν μπορείς να βάλεις τα τουρ στην τριάδα τότε έχεις πρόβλημα!! και πρέπει να δουλέψω πάνω του.

Χωριά η στέρηση της ικανοποίησης που νιώθεις όταν κερδίζεις την 1 θέση (ακόμα και σε 1 freeroll η νίκη είναι νίκη!!)

τα αποτελέσματα μου σαν mpookis (officialpokerrankings .com ) ως προς το τελείωμα των τουρ δεν με ικανοποιούν.

mpookis 2012

ITM Finishes

1st 2

2nd 4

3rd 4

4-10th 36

έχετε να μου προτείνεται κάτι να βελτιώσω το finish μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανέβασε παρτίδες αποκλεισμού για να δούμε αν έκανες κάποιο λάθος ή απλά είναι κακοδαιμονία .

πόσο γαμάτος είναι ο τρανσλατωρ (λολ)

το περίεργο είναι πως φέτος μπαίνω με μεγαλύτερο στακκ στο τελικό τραπέζι από ότι πέρσυ , συνήθως γύρω στο average και παίζω παίρνωντας κάποια ρίσκα με coinflip με σκοπό να διεκδικήσω την 1 θέση αλλά σχεδόν πάντα την πατάω. πέρσυ που έπαιζα πιο φοβισμένα αποφεύγοντας τα +ev push με μέτρια φύλλα και τα coinflip , είχα περισότερες πρώτες θέσεις.

antonios 1984 έχω ανεβάσει κατά καιρούς αρκετές παρτίδες αποκλεισμού σε ftable , κάποια ήταν όντος badbeat είτε χαμένα coinflip που δεν μπορούσα να αποφύγω, άλλα όμως , και είναι αρκετά αυτά είτε δεν έκανα respect 3 μπέτ σφικτών αντιπάλων είτε έκανα losecall υπερεκτιμώντας τα ποτ odds αντί να λαβω υπόψιν το τουρναμεντ live μου.

στα περισσότερα απ αυτά μου απαντησαν καλοί παίκτες πως σωστά έκανα call γιατί έτσι έπρεπε, άλλα δεν μου έκατσε κανένα από αυτά τα ( ας πούμε σωστά καλλ ) αφού οι αντίπαλοι εμφάνιζαν ΑΑ, κκ ακ .

και τώρα σκέφτομαι εγώ , μήπως είναι πιο σωστό να επιστρέψω στην παλιά μου πιο προσεκτική προσέγγιση στα τελικά τραπέζια ? η απλά είναι συμπτωματικά αυτά τα στατιστικά?

46 τελικά τραπέζια με μόλις 2 νίκες και μόλις 8 στην 3δα δεν είναι μεγάλο δείγμα ομως για να το θεωρήσουμε σύμπτωση και να το χρεώσουμε σε κακοδαιμονία και variance ?

στο bubble του ΙΤΜ παίζω αρκετά επιθετικά πιέζοντας τα μεσαία στακ μεγαλωνοτας το στακκ μου. στο bubble του τελικού τραπεζιού όμως όταν συνήθως είμαι εγώ με μεσαίο στακ ίσως παίζω πιο προσεκτικά και δεν πιέζω όσο πρέπει, προσέχοντας να μπω σε στο ftable . ίσως και εδώ είναι ένα σημείο που πρέπει να κοιτάξω να χτίζω στακ στους τελευταίους 11 με 14 παίκτες.

μια άλλη σημαντική αλλαγή φέτος είναι πως παίζω πιο πολλά τουρναμεντ / μέρα ίσως αυτό παίζει ρόλο είτε αποσπώντας μου την προσοχή είτε κουράζοντας με μέχρι να μπω ftable κάτι που ίσως με κάνει να παίζω λιγότερο καλά?

ίσως πάλι ανέβηκαν επίπεδο και οι αντίπαλοι στην ongame φέτος ?

είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι.άποψη μου είναι ότι στο τελικό τραπέζι είναι να βάζεις στόχο κάθε φορά την επόμενη θέση πληρωμής και το μόνο που πρέπει να κανείς είναι να είσαι απλά μεs στο παιχνίδι.αυτό μπορείς να το κανείς αποφεύγοντας καποια φλιπ έχοντας ak και μεσαία ζευγάρια και εκμεταλευοντας την εικόνα σου κλέβοντας κάποια ποτ.και βάζοντας τα όλα μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι είσαι μπροστά.ακομη φρόντισε να εκμεταλεύεσαι τα short στακκ.οσο αναφορα την την ongame παίζει όντος να έχουν βελτιωθεί.μου την σπάει παντός αυτή η αισιοδοξία τους και ότι πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίζουν με χαμηλά ζευγάρια και για αυτό τον λόγο δεν μπλοφαρω και πολύ σε αυτήν την εταιρία.

Το +cEV είναι διαφορετικό από το +$EV που σημαίνει ότι λόγω και ICM , δεν είναι τόσο έντονο όσο στα SitnGo αλλά υπάρχει, ίσως μπορείς να πας πάσο σε κάποια marginal spots που αν τα χάσεις χάνεις και το edge που έχεις.

@taliantoni νομίζω οτι σε βάθος χρόνο δεν είναι και το πιο κερδοφόρο το σιγά σιγά. Εκτός αν υπάρχει ICM , πχ. παικτης με 2 big blinds ή λόγω payout structure τότε νομιζω ότι θα κοιτάμε τις πρώτες θέσεις.