vkiller Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2012 Δεν είναι τυχαίο που λένε να παίζεις εντός bankroll για να ελαχιστοποιεις το variance .σημμερα έκανα μια εξαίρεση νιώθοντας ξεκούραστος και με ενέργεια μετά από 2 μέρες στη θάλασσα και είπα να δικιμάσω 2 ακριβά τουρ. το 100+ριμπάι +add ονν της ongame και το $215ρι της πάρτυ ( 200κ gtd )και τα 2 χάθηκαν λίγες θέσεις πριν το buble .το ένα με 2 απανωτά suck ούτ και το άλλο με ένα σετ υπ σε τεράστιο ποτ πρέ φλοπ όπου ένα shortstack που κράταγε QQ όπως και γω με έκανε δώρο στον bigstack αναγκάζοντας με να παίξω 40+ blinds εναντίων ενός άλλου big στακκ όπως εγώ στο buble που ξύπνησε με κκ. δεν θα τα έβαζα ποτέ πριν το φλοπ εκεί και με τον Α στο φλοπ δεν θα παίζαμε ποτέ ρέστα. ( είτε θα πήγαινα πάσο αν έβαζε 2 barell είτε θα το έκλεβα με 2 δικά μου barell αν έδειχνε πως φοβάται τον Α ) Αυτό το ποστ είναι καθαρά παιδαγωγικού χαρακτήρα για να δείτε πως δεν πρέπει ποτέ να παίζεται εκτός bankroll !! όσο καλά και να νιώθεται, όσο καλά και να παίξεται τα αποτελέσματα θα έρθουν με πλάνο σε βάθος χρόνου!! δεν πρέπει ποτέ να τα εκβιάζουμε!! όπως απόψε που ίσως έπιασα την καλύτερη μου απόδωση αλλά με 2 απλά suck ούτ και ένα συγκυριακό στήσιμο της τράπουλας στο buble χάθηκαν $515 εκτός προγράμματος. και ευτυχώς που έγινε έτσι για να γίνονται τα παθήματα μαθήματα. ( αλιως ίσως να άλλαζα επίπεδο από απόψε και μελλοντικά θα ειχα φάει το κεφάλι μου. ) τώρα ξανά επιστροφή στο $25 με $30 average buy inn ( με εξαίρεση κάποια κερδισμένα υποχρεωτικά ticket )Α ) 100 ριμπαυ 2 suck out 1) ΚΚ από α10PRE-FLOPOMGNorthug folds, retiredtp folds, mpookis raises to 625, 1asseri folds, o-Kanemochi folds, kimmerpaul24 folds, 1giocatore1 folds, Rollen63 folds, BudnikovD raises to 4,795 and is all-in, vkill folds, mpookis calls 4,795.FLOP [board cards: 3S,AS,7H]TURN [board cards: 3S,AS,7H,4C]RIVER [board cards: 3S,AS,7H,4C,QC]SHOWDOWNBudnikovD shows [ TC,AD ]mpookis shows [ KH,KD ]BudnikovD wins 10,090.2) λίγο αργότερα πάλι έχω dominated τον αντίπαλο AQ από kq ( σχεδόν buble )PRE-FLOPfreebetya folds, mongobarnet1 folds, kbkarl folds, suusuusuu76 folds, dontBshyy folds, VnilaVader folds, ONTOPER123 raises to 15,834 and is all-in, choban123 folds, mpookis calls 7,880 and is all-in, vegasngative folds.FLOP [board cards: 5S,TC,5C]TURN [board cards: 5S,TC,5C,JC]RIVER [board cards: 5S,TC,5C,JC,7C]SHOWDOWNONTOPER123 shows [ KC,QH ]mpookis shows [ AD,QC ]ONTOPER123 wins 18,160Β) $215ρι της πάρτυ ( δεν θα έχανα ποτέ 42 bigblind σε αυτό το σποτ λίγο πριν τα $400 του buble με οβερ average στακκ αν δεν μεσολαβούσε ο shortstack . όπως έγινε όμως δεν είχα άλλη επιλογή εκτός από all ινν !! )3)** Dealing down cards **Dealt to ΠΙΟ ΓΚΑΝΤΈΜΗΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ ( ΕΜΈΝΑ) [ Qd, Qs ]kalaune foldsFarley08 foldsgigimonte raises 2400 to 2400Espa0 raises 11148 to 11148Espa0 is all-In.stzzzzzzz4 foldsC_Darwin2 folds ΠΙΟ ΓΚΑΝΤΈΜΗΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ ( ΕΜΈΝΑ raises 42034 to 42034 ΠΙΟ ΓΚΑΝΤΈΜΗΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ ( ΕΜΈΝΑ is all-In.veniaminych foldsAKittien foldsgigimonte calls (39634)** Dealing Flop ** : [ Td, As, 8h ]** Dealing Turn ** : [ 6d ] ** Dealing River ** : [ 3h ] Creating Main Pot with 35364 with Espa0Creating Side Pot 1 with 61772 with vassilis21** Summary **Main Pot: 35364 Side Pot 1: 61772Board: [ Td As 8h 6d 3h ]Farley08 balance 34347, lost 80 (folded)gigimonte balance 100826, bet 42114, collected 97136, net +55022 [ Kc Kd ] [ a pair of kings -- As,Kc,Kd,Td,8h ]Espa0 balance 0, lost 11228 [ Qc Qh ] [ a pair of queens -- As,Qc,Qh,Td,8h ]stzzzzzzz4 balance 32242, lost 80 (folded)C_Darwin2 balance 13042, lost 80 (folde ΠΙΟ ΓΚΑΝΤΈΜΗΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ ( ΕΜΈΝΑ balance 0, lost 42114 [ Qd Qs ] [ a pair of queens -- As,Qd,Qs,Td,8h ] Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 ΠΙΟ ΓΚΑΝΤΈΜΗΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ............. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Όλα τσούζουν και πονάνε περισσότερο όταν παίζεις εκτός bankroll Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Αυτό το ποστ είναι καθαρά παιδαγωγικού χαρακτήρα για να δείτε πως δεν πρέπει ποτέ να παίζεται εκτός bankroll !! όσο καλά και να νιώθεται, όσο καλά και να παίξεται τα αποτελέσματα θα έρθουν με πλάνο σε βάθος χρόνου!! δεν πρέπει ποτέ να τα εκβιάζουμε!!Δεν είναι καθόλου παιδαγωγικού χαρακτήρα, όλοι ξέρουν για ποιους λόγους δεν πρέπει να παίζεις εκτός bankroll, it's not rocket science. Απλώς για άλλη μια φορά που έφυγες με normal τρόπο από 2 tour τσαντίστηκες και ανέβασες τα bad beat και τα set up. Σου έχω πει χίλιες φορές μην ανεβάζεις bad beat stories σε άλλα θέματα. Υπάρχει ειδική κατηγορία. Σε παρακαλώ να μη ξαναγίνει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts