Pchatziko Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2012 Θέλω την γνώμη σας πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι πως ακριβώς διαχείρεζεστε το τιλτ δυστυχώς με πιάνω πολλές φορές να επηρεαζομαι υπερβολικά πολύ από το τιλτ. Εγώ γενικά ειμαι χαμένος παίχτης που σιγά σιγά τον τελευταίο καιρό δείχνω κάποια σημάδια βελτίωσης. Άρχισα τους τελευταίυς 2 μήνες να ασχολούμαι hu sng κυρίως hypers και είχα φτάσει να είμαι κερδισμένος σε 1000+ sngs με περίπου 8% roi που για hypers απόσο διαβάζω είναι από τα πολύ καλά roi την τελευταία όμως 1 εβδομάδα με έχει χτυπήσει το variance άσχημα ευτυχώς στα hypers πολλές φορες το game γινεται push fold. Το τελευταίο καιρό λοιπόν βάζω τα λεφτά μπροστά αλλά δεν λένε να κρατήσουν... αυτό εμένα μου στοιχίζει σε ψυχολογία εσείς πως το αντιμετωπίζεται? έχω φτάει να είμαι -150 bi την τελευταία εβδομάδα... και αναγάστηκα να κατέβω απο απο το 3.5$ πάλι στο 1.5$. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts