Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Πάρης Δέδες - Συνέντευξη Μέρος 1ο - "Bankroll δεν είχα ποτέ"

Recommended Posts

{multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}

Συναντήθηκα με τον Πάρη Δέδε δυο μήνες πριν, σε ένα καφέ στο Μοναστηράκι. Ήταν μια περίοδος που οι επιτυχίες του απασχολούσαν σε μόνιμη βάση τα ειδησεογραφικά για το πόκερ site. Μάλιστα το ραντεβού "κλείστηκε" λίγο μετά την 4η θέση στο Event #1 του SCOOP και κάποια ακόμη deep runs στο ανοιξιάτικο online φεστιβάλ του Pokerstars.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα bustarei πολύς κόσμος μετά από αυτό...

****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.

Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum.

Αυτός είναι δικός μου, εύγε man συνέχισε έτσι............ ;)

****Το μήνυμα μετατράπηκε από greeklish.

Moderator: Παρακαλώ χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο forum.

Γ.Τ. Βλέπουμε ότι παρά το γεγονός ότι έχεις ξεπεράσει τα $200.000 σε κέρδη, κρατάς ακόμη χαμηλά το average buy in σου. Είσαι ΄"πιστός οπαδός" του bankroll management;

Π.Δ:Γενικά ναι, παίζω σε stakes που νιώθω πιο άνετα, τα τουρνουά μου πλέον είναι περίπου στα $40 average buy in. Όχι ότι νιώθω ότι δεν μπορώ να σταθώ στο $100 R ή τουρνουά με πολύ μεγαλύτερο buy in, απλά παίζω πολύ μεγάλο όγκο παιχνιδιών και δεν θέλω να αυξήσω πάρα πολύ το average buy in μου, καθώς η διακύμανση στο πόκερ είναι τεράστια.

Γ.Τ. Βλέπουμε ότι παρά το γεγονός ότι έχεις ξεπεράσει τα $200.000 σε κέρδη, κρατάς ακόμη χαμηλά το average buy in σου. Είσαι ΄"πιστός οπαδός" του bankroll management;

Π.Δ:Γενικά ναι, παίζω σε stakes που νιώθω πιο άνετα, τα τουρνουά μου πλέον είναι περίπου στα $40 average buy in. Όχι ότι νιώθω ότι δεν μπορώ να σταθώ στο $100 R ή τουρνουά με πολύ μεγαλύτερο buy in, απλά παίζω πολύ μεγάλο όγκο παιχνιδιών και δεν θέλω να αυξήσω πάρα πολύ το average buy in μου, καθώς η διακύμανση στο πόκερ είναι τεράστια.

ελα ξενερωτε τι ειναι αυτα τωρα,ειπαμε:δεν εχω roll ποια διακυμανση μωρε και μπαλες,παμε αερα πατερα να τα αυγατισουμε,34s FTW!

καλα θα φανω ζηλοφθονος και τα ρεστα,(οντως τα ζηλευω τα κερδη του),αλλα αυτος ο τυπος αν δεν τα βγαζε απο το ποκερ θα δουλευε σιγουρα στη λαχαναγορα.στανταρ να ουμ..