MrGeros Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 Καλησπέρα μάγκες,είμαι ο παύλος από θεσσαλονίκη 23 ετών κ θέλω να ζητήσω ένα hu mtt stake .Από κάτω υπάρχει λινκ για τα stats μου.Αυτά εδώ είναι τα ποκερσταρς stats μου : MrGerosΨάχνω stake κυρίως για τα 10.50 hu KO mtt . Πρόκειται για mtt με 8 rounds /match κ σε κάθε round παίρνεις 5$ ΚΟ BOUNTY . Οπότε μετά τον 2ο γύρο είναι freeroll .υπάρχουν παρά πολλά κάθε ώρα σχεδόν κ τέταρτο (δηλαδή 1:15,2:15 κ πάει λέγοντας)Την ημέρα μπορώ να παίξω μέχρι 10 απ αυτά.Αν κάποιος ενδιαφέρεται let me know . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 δεν λέει το NICK sou Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MrGeros Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 δεν ξέρω τι φάση αλλά anyway το ποκερσταρς ακουντ μου είναι mrGeros .thx που μου το πες.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MrGeros Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2012 σορρυ αν κάνω κάτι lathos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Pchatziko Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2012 εχμ ζητάς 100% staking με 50% στα κέρδη? χμμμ ενδιαφέρον Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MrGeros Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουλίου, 2012 bump Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MrGeros Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 kapoiooooooooooooooooooooos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 εχμ ζητάς 100% staking με 50% στα κέρδη? χμμμ ενδιαφέροναπολυτως λογικο και συνηθες ειναι αυτο.μην δημιουργειτε εντυπωσεις αν ειστε ασχετοι με καποιο θεμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts