GreenBolt14 Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Για να λέει ο άλλος "εξήγησέ μου γιατί fold pre" σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει ότι δεν το λέτε σοβαρά. Και απλά δε θα ήθελα αν ήμουν τόσο αρχάριος να πάρω λάθος πληροφορίες. Αυτό είναι όλο. Οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι κάνετε πλάκα.Ναι έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα γιατί μάλλον εγώ είμαι ο donk μ%$%κας που προσπαθεί να μάθει κάτι, αλλά διαθέτω περιορισμένη αίσθηση του χιούμορ σε σύγκριση με κάποιους άλλους εδώ μέσα... Το χειρότερο είναι πως ακόμα και η απαντήση ειρωνική είναι στο ''γιατί fold pre'' ερώτημα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Ναι έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα γιατί μάλλον εγώ είμαι ο donk μ%$%κας που προσπαθεί να μάθει κάτι, αλλά διαθέτω περιορισμένη αίσθηση του χιούμορ σε σύγκριση με κάποιους άλλους εδώ μέσα...Τώρα γιατί την λες σε μένα; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreenBolt14 Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Ναι έχεις δίκιο, δεν το κατάλαβα γιατί μάλλον εγώ είμαι ο donk μ%$%κας που προσπαθεί να μάθει κάτι, αλλά διαθέτω περιορισμένη αίσθηση του χιούμορ σε σύγκριση με κάποιους άλλους εδώ μέσα...Τώρα γιατί την λες σε μένα;Δεν τη λέω σε σένα, εσύ κιόλας σαν admin προσπάθησες να υποβαθμίσεις το θέμα και μπράβο σου...Αλλά τουλάχιστον κάποιοι χρειάζονται να μάθουν τι σημαίνει η λέξη σεβασμός και να μην το παίζουν ειδήμονες...και είρωνες κατά καιρούς..Στον λίγο καιρό που γράφω εδώ, έχω παρατηρήσει αρκετά παρόμοια περιστατικά..Τέλως πάντων, το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν, δεν είμαι εδώ ούτε για να τσακώνομαι ούτε για να ειρωνεύομαι..Να συζητήσω για το παιχνίδι που γουστάρω είμαι...Ο καθένας κρίνεται απ αυτά που γράφει (εδώ μέσα τουλάχιστον).... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Οκ, το θέμα θεωρείται λήξαν. Προφανώς τα παιδιά θεώρησαν ότι όλοι θα καταλάβουν το αστείο, γιατί δεν είναι δυνατόν να κάνεις fold pre σε αυτό το action. Δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω παρεξηγήσεις και τσακωμούς. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MWAKI Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 πρωτον δεν εχω ξαναπαιξει μαζι του αλλα οποτε εχω παει ειναι εκει & μαλιστα με μεγαλο στακ. δευτερον πως γινεται να ξερεις για ποιον μιλαω εκτος αν ησουν στο τραπεζι οποτε πες μου ποιος εισαι. τριτον πως να τα βαλω pre χωρις καν raise? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2012 δεν ημουν στο τραπεζι αλλα εχω τις πληροφοριες μου και ξερω πολυ καλα περι τινος προκειται. Προφανως χωρις να εχει προηγηθει raise δ μπορεις να τα βαλεις ολα αλλα μπορεις να κανεις εσυ το 1ο raise. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts