GreenBolt14 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Καλημέρα σε όλους...Ένα hand που με προβληματίζει αρκετά από χτεσινό session...Συγγνώμη εκ των προτέρων για τον τρόπο παρουσίασής του...Παίζουμε καμιά ώρα στο (αρκετά loose) τραπέζι και με stack 400Ε παίρνουμε ΑhAc από UTG+2.. Blinds 2-5, Raise 25E και παίρνουμε call από το button και το SB (Stack 320E). Πολλά limps από το button μέχρι στιγμής, no info από τον SB(έπαιξε κανά δυο χέρια- έφυγε για φαγητό και επέστρεψε).Flop Jh8h5h. Check, Standard continuation bet από μένα στα 45Ε, Fold to button, call το SB.Turn Qs. Και το SB χτυπάει από μπροστά 90Ε ..Μετά από αρκετή σκέψη κάνουμε call.River 5d SB μπαίνει All-in... Εμείς;Απόψεις επίσης και για το play μου pre (αν και μοιάζει standard), flop - turn...Edit: Διόρθωσα το stack του αντιπάλου...My bad, birbilisgr Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 αν τα νουμερα που δινεις ειναι τα σωστα στο ρίβερ ο αντιπαλος εχει αλλα 60€ αρα τα λεφτα εχουν μπει ηδη απο το turn . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreenBolt14 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 αν τα νουμερα που δινεις ειναι τα σωστα στο ρίβερ ο αντιπαλος εχει αλλα 60€ αρα τα λεφτα εχουν μπει ηδη απο το turn .Edit στο stack... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 αν τα νουμερα που δινεις ειναι τα σωστα στο ρίβερ ο αντιπαλος εχει αλλα 60€ αρα τα λεφτα εχουν μπει ηδη απο το turn .σωστός Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Εγώ κάνω raise all in στο turn. Γιατί απλό call; As played call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreenBolt14 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Εγώ κάνω raise all in στο turn. Γιατί απλό call; As played call.Νομίζω πως το lead bet του στο turn είναι το key point... Με τι φύλλο το κάνει; Κι αν μπω all-in όπως λες δεν με callarei σχεδόν πάντα κάτι καλύτερο; Flush-Straight e.t.c.; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Το range του είναι τεράστιο και είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει ζευγάρι και flush draw όπου τον έχεις καταστρέψει. Αν έχει flush ή straight έχεις equity και ακόμα παραπάνω αν έχει 2 pair. Αν έχω χρόνο θα βάλω το range του στο pokerstove, αλλά νομίζω η καλύτερη κίνηση είναι all in turn. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreenBolt14 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Το range του είναι τεράστιο και είναι μεγάλη η πιθανότητα να έχει ζευγάρι και flush draw όπου τον έχεις καταστρέψει. Αν έχει flush ή straight έχεις equity και ακόμα παραπάνω αν έχει 2 pair. Αν έχω χρόνο θα βάλω το range του στο pokerstove, αλλά νομίζω η καλύτερη κίνηση είναι all in turn.Ενδιαφέρον θα ήταν (το pokerstove) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αντί για τα ποσα που έχεις βάλει, βάλε τα αντίστοιχα βλινδς ενός ορίου όπως είναι του 0,25-050 η και ακομα 1-2 και κανε την ερώτηση στον εαυτό σου ξανά...δεν θα το έκανες το καλλ εύκολα η το άλλην στο τύρν? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreenBolt14 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αντί για τα ποσα που έχεις βάλει, βάλε τα αντίστοιχα βλινδς ενός ορίου όπως είναι του 0,25-050 η και ακομα 1-2 και κανε την ερώτηση στον εαυτό σου ξανά...δεν θα το έκανες το καλλ εύκολα η το άλλην στο τύρν?Καταφατική είναι η απάντηση, απλά ανεξαρτήτως τι έκανα εν τέλει, στέκομαι κυρίως στο εντελώς strange move του villain, και προσπαθώ να κρίνω τι ακριβώς κερδίζω με αυτό το move που κάνει στο turn... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Ορίστε το range του:JcJd,JcJs,JdJs,8c8d,8c8s,8d8s,5c5s,KhQh,KhTh,Kh9h,Kh7h,Kh6h,Kh4h,Kh3h,Kh2h,QhTh,Qh9h,Qh7h,Qh6h,Qh4h,Qh3h,Qh2h,Th9h,Th7h,Th6h,Th4h,Th3h,Th2h,9h7h,9h6h,9h4h,9h3h,9h2h,7h6h,7h4h,7h3h,7h2h,6h4h,6h3h,6h2h,4h3h,4h2h,3h2h,AdQh,AsQh,AdTh,AsTh,KcQd,KcQh,KdQc,KdQh,KhQc,KhQd,KsQc,KsQd,KsQh,KhJc,KhJd,KhJs,KcTh,KdTh,KhTc,KhTd,KhTs,KsTh,Kc9h,Kd9h,Kh9c,Kh9d,Kh9s,Ks9h,Kh8c,Kh8d,Kh8s,Kc7h,Kd7h,Kh7c,Kh7d,Kh7s,Ks7h,Kc6h,Kh6c,Kh6d,Kh6s,Kh5c,Kh5s,QcJd,QcJs,QdJs,QhJc,QhJd,QcTh,QdTh,QhTc,QhTd,QhTs,Qc9h,Qd9h,Qh9c,Qh9d,Qh9s,Qc8d,Qc8s,Qd8c,Qd8s,Qh8c,Qh8d,Qh8s,Qc5s,Qd5c,Qd5s,Qh5c,Qh5s,JcTh,JdTh,JsTh,Jc8d,Jc8s,Jd8c,Jd8s,Js8c,Js8d,Jc5s,Jd5c,Jd5s,Js5c,Tc9h,Td9h,Th9c,Th9d,Th9s,Ts9h,Th8c,Th8d,Th8s,Th5c,Th5s,9h8c,9h8d,9h8s,9h5c,9h5d,9h5s,8c7h,8d7h,8s7h,8c5s,8d5c,8d5s,8s5c,7c6h,7d6h,7h6c,7h6d,7h6s,7s6h,7h5c,7h5s Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 κλαιω απλα...respect μελισσουργος! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreenBolt14 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Ορίστε το range του:JcJd,JcJs,JdJs,8c8d,8c8s,8d8s,5c5s,KhQh,KhTh,Kh9h,Kh7h,Kh6h,Kh4h,Kh3h,Kh2h,QhTh,Qh9h,Qh7h,Qh6h,Qh4h,Qh3h,Qh2h,Th9h,Th7h,Th6h,Th4h,Th3h,Th2h,9h7h,9h6h,9h4h,9h3h,9h2h,7h6h,7h4h,7h3h,7h2h,6h4h,6h3h,6h2h,4h3h,4h2h,3h2h,AdQh,AsQh,AdTh,AsTh,KcQd,KcQh,KdQc,KdQh,KhQc,KhQd,KsQc,KsQd,KsQh,KhJc,KhJd,KhJs,KcTh,KdTh,KhTc,KhTd,KhTs,KsTh,Kc9h,Kd9h,Kh9c,Kh9d,Kh9s,Ks9h,Kh8c,Kh8d,Kh8s,Kc7h,Kd7h,Kh7c,Kh7d,Kh7s,Ks7h,Kc6h,Kh6c,Kh6d,Kh6s,Kh5c,Kh5s,QcJd,QcJs,QdJs,QhJc,QhJd,QcTh,QdTh,QhTc,QhTd,QhTs,Qc9h,Qd9h,Qh9c,Qh9d,Qh9s,Qc8d,Qc8s,Qd8c,Qd8s,Qh8c,Qh8d,Qh8s,Qc5s,Qd5c,Qd5s,Qh5c,Qh5s,JcTh,JdTh,JsTh,Jc8d,Jc8s,Jd8c,Jd8s,Js8c,Js8d,Jc5s,Jd5c,Jd5s,Js5c,Tc9h,Td9h,Th9c,Th9d,Th9s,Ts9h,Th8c,Th8d,Th8s,Th5c,Th5s,9h8c,9h8d,9h8s,9h5c,9h5d,9h5s,8c7h,8d7h,8s7h,8c5s,8d5c,8d5s,8s5c,7c6h,7d6h,7h6c,7h6d,7h6s,7s6h,7h5c,7h5sΜάλιστα...και το φύλλο που είχε δεν είναι μέσα...Έκανα call και έδειξε QhQd Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Ε, θεώρησα ότι θα είχε κάνει raise pre με αυτό. Αφού σκεφτόμουν να μη βάλω καν τους JJ, αλλά έχω δει να τους παίζουν έτσι, οπότε τους έβαλα. Πάντως δε λέει κάτι, και QQ να βάλεις στο range του, πάλι call είναι obv. Δεν ξέρω αν stovares το range που σου έδωσα, αλλά είσαι παντού μπροστά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GreenBolt14 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Ε, θεώρησα ότι θα είχε κάνει raise pre με αυτό. Αφού σκεφτόμουν να μη βάλω καν τους JJ, αλλά έχω δει να τους παίζουν έτσι, οπότε τους έβαλα. Πάντως δε λέει κάτι, και QQ να βάλεις στο range του, πάλι call είναι obv. Δεν ξέρω αν stovares το range που σου έδωσα, αλλά είσαι παντού μπροστά.Ναι το κανα..Νομίζω πως πρέπει να το παιζα εντελώς αλλιώς για να τα ''κλεισω'' στο τέλος...Δλδ, όπως το αποκαλώ εγώ, ήξερα θα κάνω το call και μετά θα ρχόταν το μειδίαμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Γι' αυτό raise all in turn και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Στο river έχει γίνει το φύλλο σου bluff catcher, ενώ στο turn έχεις σίγουρα equity. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 call turn fold riverto turn shove einai whatever poker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Ναι call turn fold river, γιατί το 5d χτύπησε όλο το range του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αν θεωρεις οτι ο average καζινακιας παιρνει τετοιο line και shovarei στο river τα missed draws του συχνα(με εμας btw να κραταμε Αh), τοτε callαρε (και δεν το λεω ειρωνικα).Η αν επισης οτι το κανει με wosrt value hand παλι callare.Προσωπικα δεν το πιστευω.Αλλα plz μη μου μιλάς για all-in στο turn "για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Τότε, αν καταλαβαίνω καλά, έχεις αντιληφθεί ότι χάνεις στο turn και κάνεις call με σκέτο flush draw. Αν εσύ έχεις 26% με σκέτο flush draw στο turn, τότε κάνε call. Μη μου πεις, όμως, ότι δεν έχεις σκέτο flush draw, γιατί το river είναι η καλύτερη κάρτα για σένα (μετά την κούπα και τον άσο) και λες fold. Επίσης δεν έχεις τόσα implied όσα χρειάζεσαι γιατί για να φας call στο river αν βγάλεις nuts, πρέπει ο αντίπαλος να έχει κούπα και μάλιστα είτε τον Κ, είτε την Q. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Call στο turn γιατι το φυλλο μας μπορει να ειναι καλό + εχουμε τον Αh.Evaluate river (kai fold personally) για τους λογους που ειπα πριν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Καλά, χαζός δεν είσαι, νομίζω κατάλαβες τι εννοώ και ότι έχω δίκαιο. Τι evaluate river και μετά fold στο διπλωμένο 5άρι; Τότε δε χρειάζεται να κάνουμε evaluate, πάμε πάσο any river εκτός από κούπα, την οποία, όμως, δεν έχουμε τα odds να την κυνηγήσουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 Πρεπει καποια στιγμη να αντιληφθεις οτι το range του αντιπαλου αλλαζει αναλογα με το action. Με αλλα λογια οσοι καναν semibluff στο turn δε συνεχιζουν 100% με shove river, η οσα value hands πονtaρουν turn δεν πονταρουν και river. Η δυναμη του hand μας αλλαζει απο turn σε river οχι μονο απο την καρτα, αλλα και απο το τι καμει ο villain Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουλίου, 2012 Δε μπορείς να λες ότι στο turn το range του περιέχει και semi bluffs και στο river να αποφασίζεις ότι δεν έχει. Πρέπει να αποφασίσεις αν κάνει donk bet turn μόνο με χέρια που σε νικάνε ή έχει και κάποια flush draw. Στην πρώτη περίπτωση πας πάσο γιατί δεν έχεις τα odds για να βγάλεις χρώμα. Στη δεύτερη περίπτωση το range του θα είναι κάτι σαν αυτό που έδωσα και θα είσαι μπροστά, οπότε shove. Το call και evaluate river μου φαίνεται σα να μην έχουμε plan τι θα κάνουμε σε blank river όταν μας τα βάλει (γιατί αυτό θα συμβεί τις περισσότερες φορές). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts