dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2012 Ξέρω ότι σας έλειψε, οπότε σας παραθέτω ένα χέρι από PLO50 HU short, fast στην Pokerstars. Στο laptop δεν έχω HUD, αλλά μετά είδα τα stats του στο HEM. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να σας τα πω, γιατί εκείνη την ώρα εγώ δεν τα είχα. Πάντως, αυτό που είχα καταλάβει είναι ότι ο παίχτης είναι σίγουρα loose passive fish. Με αφήνει να bettaro μόνο εγώ και κάνει bet μόνο αν έχω παρατήσει το pot και έχει πάρα πολύ καλό φύλλο. Εγώ τον χτυπάω σχεδόν σε κάθε street, σε κάθε pot και τις περισσότερες φορές το παρατάει σε κάποιο σημείο, γιατί παίζει αρκετά fit or fold. Τέλος πάντων, ορίστε το χέρι:PokerStars Pot-Limit Omaha, $0.50 BB (2 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comBB ($133.77)Hero (SB) ($65.12)Preflop: Hero is SB with 7, 3, Q, 3Hero bets $1.50, BB raises to $4.50, Hero calls $3Flop: ($9) A, 3, 8(2 players)BB checks, Hero bets $6, BB calls $6Turn: ($21) 6(2 players)BB checks, Hero bets $12, BB calls $12River: ($45) 8(2 players)BB checks, Hero ??Total pot: $45Κάνω το call preflop λόγω θέσης και επειδή μπορώ να τον κάνω πολλές φορές outplay αν δεν πιάσω κάτι.Στο river κάνουμε check back ή bet για value (και πόσο Από τι πληρωνόμαστε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifoldnuts Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 δεν πιστευω οτι πολλα φυλλα μας πληρωνουν στο ριβερ. αλλα αντι να σπαμε το κεφαλι μας με τι μας κανει call πονταρουμε 1/3 του ποτ και αφήνουμε αυτον να σπάει το κεφάλι του imo (μιας και δεν έχουμε να κάνουμε με σκεπτόμενο παίκτη ). σε raise κάνουμε fold μιας και έχουμε 27$ από πίσω .έχει ξανακάνει σε προηγούμενη παρτίδα slowplay 3 streets με nuts ? 'η τελοσπάντων να κάνει check / raise river με nuts ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Τα φύλλα που μπορεί να κρατάει και κερδίζουμε (και μπορούμε να πάρουμε value στο river) είναι: Α3xx, Αχχχ (με κάποιο draw στο turn), 8245 και κάποια ακόμα random 8άρια χωρίς full house. Για μένα πιο πιθανό (από αυτό το range) είναι να κρατάει κάποιον άσο, άρα το value bet μας πρέπει να είναι λιγότερο από 1/3 του pot. Απλά δυσκολεύομαι για 2 λόγους. 1ον αν τα γυρίσει και το bet μου είναι μεγαλύτερο από $5 δεν μπορώ να πάω πάσο. 2ον το range που πας νικάει είναι μεγαλύτερο από αυτό που μας δίνει value στο river. Άρα μήπως check behind στο river να τελειώνουμε; Αξίζει να διακινδυνεύσουμε να φάμε raise για μια μικρή πιθανότητα να μας δώσει ένα πολύ μικρό value;@ifoldnuts Θα σας πω τα stats του σε λίγο για να δεις πόσο passive έπαιζε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifoldnuts Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 δε λέω ότι αυτό που πρότεινα είναι το σωστό απαραίτητα, θα θελα να ακούσω κ άλλες γνώμες , αλλά προσωπικά διαφωνώ με το ότι αν ποντάρουμε πάνω από 5$ δε μπορούμε να πασαρουμε . αν ποντάρουμε 15$ που είπα έχουμε από πίσω 27.5$ και αν μας τα γυρίσει έχουμε odds περίπου 4/1 . ε δε νομίζω να χουμε το 20% που χρειαζόμαστε για το call . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Ναι απλά τα $15 δε μας τα δίνει ένας γυμνός άσος. Τι μας πληρώνει τόσα πολλά; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2012 Τα stats του αντιπάλου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts