bost19 Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2012 Οπως λεει και ο τιτλος πουλαω το βιβλιο Power Hold'em Στρατηγικη απο τον Negreanu μεταφρασμενο στα ελληνικα.Το βιβλιο ειναι σε αριστη κατασταση με τιμη πωλησης στα 15 ευρω.οποιος ενδιαφερεται μπορει να μου στηλει μνμ εδω ή στο μαιλ μου bostharis@hotmail.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
apithanos Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 φιλε το εδωσες το βιβλιο?ενδιαφερομαι να το παρω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bost19 Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 σε προλαβε αλλος φιλε,το εχω κρατημενο το βιβλιο και θα το δωσω συντομα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Εκτός από το τελευταίο κεφάλαιο για την smallball strategy όλο το υπόλοιπο είναι για πέταμα με αποκοριφωμα το πρώτο κεφάλαιο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kokgr79 Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 συμφωνω απολυτα αλλα το κεφαλαιο που εχει γραψει ο Νεγκρεανουειναι ολα τα λεφτα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
apithanos Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2012 σε προλαβε αλλος φιλε,το εχω κρατημενο το βιβλιο και θα το δωσω συντομαοκ φιλε! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts