Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ti kanoume edw?

ole8

Recommended Posts

το 530 της σταρς γύρω στα 70 άτομα..κρατάει ο χερο(στο bold ) εδώ QsJd ..τι κάνουμε στο river μετά το bet του?

Παρτίδα PokerStars #84033590772: Τουρνουά #591020018, $500+$30 USD Hold'em Χωρίς Όριο - Επίπεδο XVII (1250/2500) - 2012/07/30 4:53:04 EET [2012/07/29 21:53:04 ET]

Τραπέζι '591020018 50' 9-max Θέση #1 είναι το button

Θέση 1: JMDA Y SALO (173928 σε μάρκες)

Θέση 2: marroca5 (77178 σε μάρκες)

Θέση 3: rocascalegna (54073 σε μάρκες)

Θέση 4: Bonglim (257868 σε μάρκες)

Θέση 5: avivnaar (121164 σε μάρκες)

Θέση 6: Flying Smile (40639 σε μάρκες)

Θέση 7: demolidor45 (145707 σε μάρκες)

Θέση 8: Alemao1973 (135018 σε μάρκες)

Θέση 9: GeoManousos (256689 σε μάρκες)

JMDA Y SALO: βάζει το ante 250

marroca5: βάζει το ante 250

rocascalegna: βάζει το ante 250

Bonglim: βάζει το ante 250

avivnaar: βάζει το ante 250

Flying Smile: βάζει το ante 250

demolidor45: βάζει το ante 250

Alemao1973: βάζει το ante 250

GeoManousos: βάζει το ante 250

marroca5: βάζει το small blind 1250

rocascalegna: βάζει το big blind 2500

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Bonglim: κάνει ρελάνς 2500 to 5000

avivnaar: πάει πάσο

Flying Smile: πάει πάσο

demolidor45: πάει πάσο

Alemao1973: calls 5000

GeoManousos: κάνει ρελάνς 9239 to 14239

JMDA Y SALO: πάει πάσο

marroca5: πάει πάσο

rocascalegna: πάει πάσο

Bonglim: calls 9239

Alemao1973: calls 9239

*** FLOP *** [5h 2c Qd]

Bonglim: πάει ντούκου

Alemao1973: πάει ντούκου

GeoManousos: ποντάρει 14978

Bonglim: κάνει ρελάνς 25022 to 40000

Alemao1973: πάει πάσο

GeoManousos: calls 25022

*** TURN *** [5h 2c Qd] [Td]

Bonglim: πάει ντούκου

GeoManousos: πάει ντούκου

*** RIVER *** [5h 2c Qd Td] [4h]

Bonglim: ποντάρει 203379 και είναι all-in

hero ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χωρίς έξτρα info για τον villain, νομίζω είσαι fold... Δύσκολο μεν, σωστό δε...

Δεν θες να παίξει όλο το τουρνουά σου με top pair και mid kicker, κόντρα σε κάποιον που δείχνει τεράστια δύναμη στο flop...

δεν έχω καθόλου stats παιδιά..το χέρι το είδα χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του τουρ και με δυσκόλεψε αρκετά..τι προσπαθεί να κάνει rep ο αντίπαλος με το check raise και το check στο turn ?

η πρώτη μου σκέψη μόλις διάβασα το χέρι ήταν ότι έχει δεκάρια , αλλά ένας καλός παίχτης μπορεί να τα κάνει και rep καταλαβενοντας την αδυναμία του hero με το check behind στο turn ! είμαι περίεργος για την κατάληξη του χεριού.

Κοιταζοντας τα στατιστικα OPR του αντιπαλου ειδα οτι προκειται για πολύ κακο παιχτη. Αρα οταν κανει call το 3Β μας εκτος θεσης το range των φυλλων του ειναι αρκετα μεγάλο και περιλαμβανει ακομα και το QT , ΚQ, AQ εκτος από τα μικρα pair. Επίσης δεν μπορουμε λόγω του επιπέδου του να βγάλουμε μια λογική από το line του. Το ch raise του σε 3betted ποτ σε τοσο dry board δεν βγαζει νοημα και μπορει να περιλαμβανει από αέρα μεχρι και σετ, πολλές φορές κακοπαιγμενο top pair ή underpair . Άρα δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλες συμπέρασμα.

Καταρχας να πω οτι το cbet στο φλοπ δεν χρειαζοταν λογω του kicker μας. Επιδιωξαμε ενα light 3b και λογω position την στιγμη που πηραμε 2 call καλυτερα να επιδιωκαμε καποιο value στο turn από underpairs παρά από το φλοπ. Ταυτοχρονα επιτυγχανουμε ειτε να προκαλέσουμε καποιο bet για μπλοφα ή από χειρότερο φυλλο ειτε να κρατησουμε το ποτ πιο χαμηλά για να πάμε σε showdown αν χανουμε αφου λογικα δεν θα πεταξει οτι μας κερδιζει ειδικά αυτός...

Στο μυαλο ενος fish το check στο turn αφου εχει δειξει τετοιο aggression στο φλοπ πολλες φορες περιμενει bet το οποίο πολύ σωστα δεν εκανες. Κάλιστα το Τ μπορει να τον βελτίωσε και να προσπαθει να μας τραπάρει με τον δικό του χαζο τρόπο.

Φυσικά και τον εχουμε ικανο να κανει μια εντελώς περίεργη μπλόφα, αλλά προσωπικά δεν θα εκανα call . Να επαναλάβω βεβαια οτι με την δική μου προταση θα πήγαινα σε showdown ευκολά με top pair και τα πλάνα μου θα αλλαζαν αν εβγαινε καποιο turn Α ή Κ στο πως θα το επαιζα...

Kασπαβ άμα πενήντα τα εκατο κάνει μπλόφα το κάνες το κoλ? Γνώμη μου είναι σε οποιοδήποτε άλλο τουρ είναι πάσο αλλά στο 500ρι στο συγγεκριμενο σημείο είναι κολ για πολλούς λόγους(κούραση παικτών ,έχουμε ήδη πληρωθεί και προφανώς δεν έχουμε πλεονέκτημα έναντι των σκληρών παικτών που παίζουν το τουρ ) .

Αν με ρωτας μαθηματικα πρεπει να βαλουμε 204Κ για ποτ των 543Κ οπότε θελουμε 38%, αρα με 50 που μαλλον στην τυχη το λες, πρεπει να κανουμε call ...

ΑΛΛΑ με 20% μπλόφα ειμαστε ευκολο πάσο...