Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Συνέντευξη Πάρη Δέδε, 3ο Μέρος - "Εν τέλει, τα γ***σαμε όλα!"

Recommended Posts

{multithumb thumb_width=540 thumb_height=540}

Συνέχεια από το B' Mέρος...

- Πότε ξεκίνησες να παίζεις;

Είναι ο τρίτος χρόνος. Σε φουλ ρυθμό παίζω δυο χρόνια, εννοώ σε ρυθμούς που μου επιτρέπουν να πω ότι ναι, με αυτό ασχολούμαι. Πιο παλιά έπαιζα μεν αλλά παρέδιδα και ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά.

- Σπούδασες μαθηματικά;

Σπουδάζω ακόμα, είμαι στο... 28ο έτος.

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προφανώς υποκλίνομαι στον παίχτη Δέδε και το λέω εξ αρχής για να μη πέσετε να με φάτε. Προφανώς και δε θα δω ποτέ, ούτε στον ύπνο μου, τις επιτυχίες του. Προφανώς και τον ζηλεύω, με την καλή έννοια. Επιτρέψτε μου, όμως, να διαφωνώ με το ύφος των λεγομένων του και με το κατά πόσο αυτό αποτελεί σωστό παράδειγμα για ένα νέο παιδί που διαβάζει την συνέντευξη. Δεν αναφέρομαι στον δημοσιογράφο αφού δουλειά του είναι να μεταφέρει τα όσα λέει ο Πάρης. Αναφέρομαι σε ατάκες του στυλ "έφαγα 60.000 σε δυο μήνες" κτλ. Υπάρχουν παιδιά επίσης πολύ πετυχημένα με πιο σεμνό προφίλ. Απλά το αναφέρω χωρίς ίχνος εμπάθειας προς τον Πάρη Δέδε.

Προφανώς υποκλίνομαι στον παίχτη Δέδε και το λέω εξ αρχής για να μη πέσετε να με φάτε. Προφανώς και δε θα δω ποτέ, ούτε στον ύπνο μου, τις επιτυχίες του. Προφανώς και τον ζηλεύω, με την καλή έννοια. Επιτρέψτε μου, όμως, να διαφωνώ με το ύφος των λεγομένων του και με το κατά πόσο αυτό αποτελεί σωστό παράδειγμα για ένα νέο παιδί που διαβάζει την συνέντευξη. Δεν αναφέρομαι στον δημοσιογράφο αφού δουλειά του είναι να μεταφέρει τα όσα λέει ο Πάρης. Αναφέρομαι σε ατάκες του στυλ "έφαγα 60.000 σε δυο μήνες" κτλ. Υπάρχουν παιδιά επίσης πολύ πετυχημένα με πιο σεμνό προφίλ. Απλά το αναφέρω χωρίς ίχνος εμπάθειας προς τον Πάρη Δέδε.

+1

δηλαδή αν τα έφαγε όντος τη να πει? ότι δεν τα φαγε? τα βγάλε στα χαρτιά και τα γάμησε με όλα τα δικιά του.. ειλικρινεστατος εκτός από παιχταράς.. respect από μένα..keep going

@pavlaras

Δε νομίζω να υπερηφανεύεται για το ότι έφαγε τόσο γρήγορα αυτά τα λεφτά. Αντιθέτως, εγώ από τα λεγόμενά του "αυτά τα λεφτά δεν τα κατάλαβα ποτέ" πιάνω ένα ύφος μεταμέλειας. Αν και λέει ότι δεν το μετανιώνει, εγώ πιστεύω ότι αν σκεφτόταν από πριν πόσα θα χαλάσει στη διασκέδασή του, δε θα βρισκόταν χωρίς λεφτά μετά από τέτοια νίκη σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι ότι σε όλη τη συνέντευξη δεν προσπαθεί να μας πει "αυτό πρέπει να κάνετε κι εσείς". Τουλάχιστον το ύφος του εμένα δε μου δείχνει αυτό. Απλά μας λέει ανοιχτά τι τα κάνει τα λεφτά που βγάζει και πώς ζει.

την αληθεια,ειπε !τι δεν καταλαβενετε??ειτε σας αρεσει ειτε οχι.. ετσι τα εβαλε !!εσεις βαλτε τα αλλιως.. και στο ποκερ και στη ζωη!

good job basilh

keep going pari

απλα φιλε περικλη προσεχε,γιατι εκτος απο τους εμπαθεις που ζηλευουν,υπαρχει και η αλλη αθλια κατηγορια ανθρωπων.και μαλιστα χειροτερη απο την πρωτη.αυτη που αποτελειται απο γλυφτες οι οποιοι με το που δουν καποιον να κανει κατι σερνουν το κουφαρι τους απο πισω του.και μονο που καποιος φτανει στο σημειο να εχει ειδωλα κατι δεν παει καλα μεσα του.και στην τελικη εγραψα και γω στο παρτ 2 της συνεντ. οτι ναι ζηλευω τα κερδη του αλλα πως να το κανουμε ειναι για τη λαχαναγορα ο ανθρωπος.και μη με ρωτησεις αν εχω κατι με τη λαχαναγορα.γιατι η απαντηση θα ειναι το λιγοτερο ρατσιστικη και μισανθρωπη.

αλλα πως να το κανουμε ειναι για τη λαχαναγορα ο ανθρωπος.και μη με ρωτησεις αν εχω κατι με τη λαχαναγορα.γιατι η απαντηση θα ειναι το λιγοτερο ρατσιστικη και μισανθρωπη.

Να 'ταν η ζήλια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα!

αλλα πως να το κανουμε ειναι για τη λαχαναγορα ο ανθρωπος.και μη με ρωτησεις αν εχω κατι με τη λαχαναγορα.γιατι η απαντηση θα ειναι το λιγοτερο ρατσιστικη και μισανθρωπη.

Να 'ταν η ζήλια ψώρα, θα γέμιζε όλη η χώρα!

+1

ωραίος ρε..ζώα..

Το έχω καταλάβει το στιλάκι του είναι έξω καρδια και καλά κάνει :D ..Ούτε 100 χρόνον είναι και δεν έχει και υποχρέωσις όπως δηλώνει οποτε στα ..A@@@ του!! ;)

ωραίος ρε..ζώα..

αν το ζωα πηγαινε σε μενα ανταποδιδω.το προβλημα μου δεν εισαι εσυ η ο συγκεκριμενος τυπος.το προβλημα μου ειναι η νεοεεληνικη σκατομαγκια και νοοτροπια μερικων.νταξει γουσταρουμε το παιχνιδι και τελος.εχουμε να πουμε κατι για να μαθουν 5 ατομα ας πουμε(πουν)οι ειδημονες.αλλα με επιχειρηματα και με στοιχειωδη ευγενεια.οχι <δε γαμιεται> και ξερω κι εγω τι αλλο.δηλαδη να μπει και κανας νεος καλη ωρα και πρωτο θεμα να διαβαζει τη περιρεουσα μαγκια ενος συνεντευξιαζομενου που σταζει απο τα μπατζακια του λες και μιλαει στη θυρα 4.τεσπα με τις βλακωδεις απαντησεις μερικων,μαλλον εβγαλα πολλη εμπαθεια για τον τυπο.οσο για τη ζηλεια που λεει ο αλλος,ο μονος σχολιασμος που εχω κανει στο σιτε αυτο ειναι σε αυτη τη συνεντευξη και κανενος αλλου.αν θελετε μπορειτε να το επιβεβαιωσετε.απλα οι υπολοιποι ειχαν ηθος.

ΜΠΆΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδες?στα λογια μου ερχεσαι.για αυτη τη νοοτροπια μιλουσα.και για αυτα τα εξαισια επιχειρηματα.τεσπα μη μπεις στον κοπο να προσπαθησεις να μου την πεις εχεις δικιο σε ολα και σου ζητω συγγνωμη με αφησες αφωνο.

ΜΠΆΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειδες?στα λογια μου ερχεσαι.για αυτη τη νοοτροπια μιλουσα.και για αυτα τα εξαισια επιχειρηματα.τεσπα μη μπεις στον κοπο να προσπαθησεις να μου την πεις εχεις δικιο σε ολα και σου ζητω συγγνωμη με αφησες αφωνο.

ΜΠΆΛΛΕΣ ΜΠΆΛΛΕΣ ΜΠΆΛΛΕΣ ΜΠΆΛΛΕΣ!!

gamelen-----αλλα πως να το κανουμε ειναι για τη λαχαναγορα ο ανθρωπος.και μη με ρωτησεις αν εχω κατι με τη λαχαναγορα----

ΔΗΛΑΔΗ,,,,,,,σαν να λεμε .......σλοουλη δε σπρουτσ??????

μπολς...μπολς...μπολς....και δεν εισαι καν ο ινισουαλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια αν δεν ητανε και ο furiozos τωρα για ποιον θα μιλαγαμε?Με διαφορα ο καλυτερος Ελληνας grinder.Λιγο πιο αποφασιστικος αν ητανε οσον αφορα την επιλογη του nickname...αραγε και τα αλλα τα acounts στο ονομα του ητανε?