Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Satellites poker.gr gia live tours!

tavou

Recommended Posts

Δίκιο οι παίχτες να φωνάζουν,δικαίωμα σου να μην λες τίποτα.Δεν καταλαβαίνω την πολιτική αυτή.Αφού ουσιαστικά αυτά που λες δεν καλύπτουν κανέναν.

OBV

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικά γενικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται Πάνο να απολογείσαι για τυχόν ακυρωμένα τουρ.

Δίκιο οι παίχτες να φωνάζουν,δικαίωμα σου να μην λες τίποτα.Δεν καταλαβαίνω την πολιτική αυτή.Αφού ουσιαστικά αυτά που λες δεν καλύπτουν κανέναν.

Όσον αφορά τα δήθεν εγγυημένα έπαθλα,πριν ένα χρόνο σας είχα στείλει mail να το αλλάξετε αυτό το 1tkt gtd (8 players min ) γτ είναι απλά κοροιδια.η βάλτε gtd και 2 -3 min συμμετοχές η μην το βάζεις καθόλου.το να είναι ένα ticket αξίας 200 $ πχ και εσείς να λέτε ότι αν μαζευτούν 170 $ και πάνω τότε ξεκινάει το τουρ,αυτό εγγυάται 30 $ και όχι 200 $.

Χρόνια πολλά.

Καλημέρα Lua και ευχαριστώ για τις ευχές

Σε ευχαριστώ επίσης για τις "υποδείξεις" αλλα δεν θα πάρω...

11 μήνες το χρόνο έχουμε gtd κυριολεκτικό, είτε είναι σε $20.000 (average overlay στα 4-5 τελευταία ήταν $6-7.000 από τελικό και προκριματικά), είτε είναι σε live package.

Ερχεται Αυγουστος και κόβουμε το gtd (για χψ λόγους) και λέμε 10 παίκτες = 1 πακέτο. Διάβασε την περιγραφή. Το$500 gtd που λέει η καρτέλα είναι default από Οngame (δεν βγαίνει) και για αυτό το γράψαμε αναλυτικά στην καρτέλα-περιγραφή του τουρνουά.

Και κάτι τελευταίο επειδή κάποιοι έχουν "κακομάθει" (και φταίμε και εμεις οι εταιρείες): τα gtd τα φτιάχνουν οι παίκτες, όχι οι εταιρείες. Αν δεν μπορούν να μαζευτούν 10 παίκτες, τότε υπάρχει πρόβλημα. Έρχονται δυσκολοι καιροι παίδες για το online poker: αν περάσουν όσα θέλουν να περάσουν στις φορολογίες, ξεχάστε bonus, overlays και πολλά άλλα...

Lua μετά από χ χρόνια ενασχόλησης με το online gaming έχω μάθει το εξής: δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους ποτέ! Ειδικά αν μιλάμε για Έλληνες παίκτες που έχουν αλλη ιδιοσυγκρασια και ζητανε συνεχως! Προσπαθώ να απαντώ σε ότι με ρωτάνε και δεν αφήνω να πέσει τίποτα κάτω χωρίς απάντηση. Κάποιοι μου λένε ότι είναι λάθος, εγω θεωρω πως είναι το σωστό να απαντάω. Υπαρχουν και όρια όμως για κάποια πράγματα και δεν μου επιτρέπεται να κάνω αναλύσεις επι παντός επιστητού. Ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό που λέω. Αν νομίζεις ότι σε "κοροϊδεύει" μια εταιρεία μην ξαναπαίξεις. Απλά τα πράγματα Lua.

Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κάτι άλλο σχετικό με αυτό το θέμα. Εγραψα ότι είχα να γράψω και πιστεύω ότι έγινα κατανοητός.

Ευχαριστώ

Πάνος

Πάνο ποτέ θα αναρτήσετε Το Team Masters gia to CyPT? ( Πολύ Σχετικό )

Μέχρι τις 25 Αυγούστου Mathew

Καλό είναι πάντως να αρχίσετε να μαζεύετε τις ομάδες σας :)

μάλλον δν καταλαβαινόμαστε.

είμαι από τους λίγους που έχουν στηρίξει το pokergr όλα τα χρόνια.και επίσης από τους λίγους που αναφέρουν παντού το huge overlay .

εάν θέλεις να πάρεις στραβά το τσουχτερό feedback πάρτο.