Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

poker σε 10 διαφορετικά τραπέζια

I3oxeR

Recommended Posts

καλησπερα

δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζουν σε 10 και 20 και 30 τραπέζια σύγχρονος...

Να υποθεσω οτι πεζουν ΑΑ.ΑΚ.AD και ζευγάρια για σετ????

Υπαρχει καπιο προγραμμα βot που παιζουν βαζουν προγραμμα και λευτα και ολα καλα???????

ty

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

omfg θα κλαψω :lol:

Παίζω απο 15 έως 24 τραπέζια στο stars και θα ήθελα να βάλουμε κάπια πράγματα σε τάξη. Σχετικά με την πρώτη σου σκέψη περι ΑΑ ΚΚ ΑΚ και μόνο ζεύγη σου ποστάρω μια φώτο απο τα τελευταία 400κ χέρια μου για να δείς πιο εύρος φύλλων και απο πιές θέσεις παίζω, δεν υποστηρίζω οτι αυτό είναι standard ή το πιο optimal απλά εγώ αυτά παίζω. Οπως θα δείς υπάρχουν θέσεις που ανοίγω PFR με 20% (22+ Broadways , SC ?) των φύλλων μου ή που κάνω 3bet με 8% (ΑΑ ΚΚ ΑΚ QQ JJ 1010 67s 72?)

Τωρα περι προγραμμάτων χρησημοπειώ holdem manager (καταγραφή στατιστικών και αποτελεσματων απο κει σου ποσταρω την εικόνα) Tableninja (το οπίο δεν είναι bot απλα δίνεις εντολες ποκερ μέσω πλήκτρων πχ fold raise και όχι με το mouse που παίρνει περισσότερο χρονο)

Σταματήστε τίς σκέψεις οτι κάπιος επειδή παίζει 24 τραπέζια κλέβει ή οτι υποχρεωτικά μπορεί να παίζει μονο το 10% του range του. Σορρυ για τα ορθογραφικά τα έγραψα γρήγορα

πρέπει να κοιτάξεις λίγο το σβ και ββ σου καλλ γιατί έχεις ένα προβληματάκι.

Όπως τα είπε ο φίλος είναι έτσι ακριβώς και εγώ παίζω σε 15-28 τραπέζια (με έχουν ανεβάσει το όριο πριν 2 μήνες στα 28) αλλά παίζω NL2 απλά παίζω παρά πολλά χέρια όχι ότι δεν είμαι έτοιμος να ανέβω απλά με αρέσει εκεί

μάγκες τεχνολογικού περιοχεμένουν ερωτισιν

τη οθόνες έχετε ? και τη ανάλυση?

Βασικά εγώ παίζω σε μορφή stack (το ένα πίσω από το άλλο) έτσι με βολεύει ποιο πολύ.Αλλά έχω μια 24αρα οθόνη,είχα και μια ακόμη 19 άρα κάποτε δοκίμασα σε μοργή tile αλλά πραγματικά δεν με βόλεψε καθόλου έτσι με βολεύει πολύ.

μάγκες τεχνολογικού περιοχεμένουν ερωτισιν

τη οθόνες έχετε ? και τη ανάλυση?

Βασικά εγώ παίζω σε μορφή stack (το ένα πίσω από το άλλο) έτσι με βολεύει ποιο πολύ.Αλλά έχω μια 24αρα οθόνη,είχα και μια ακόμη 19 άρα κάποτε δοκίμασα σε μοργή tile αλλά πραγματικά δεν με βόλεψε καθόλου έτσι με βολεύει πολύ.

+1 σε stacked.. εγω εχω 19" και παιζω σχετικα ευκολα ως και 24 μαζι..για παραπανω ακομα το παλευω.. με tableninja και holdem manager φυσικα, δεν νοειται massive multitabling χωρις αυτα imo εκτος κ αν μιλαμε μονο για turbo και καθαρα push/fold καταστασεις..

2 οθόνες 23" και 24" full HD. Αλλά δε χρειάζεται τόσος εξοπλισμός αν δεν παίζεις πάνω από 9 τραπέζια imo. Όταν είχα 1 οθόνη τα έβαζα σε cascade (ακόμα και 15 τραπέζια), με βόλευε πιο πολύ από το stack.

όταν λέμε στακκ ενοουμε ta παράθυρα το ένα πίσω από το άλλο και αλλάζει αυτόματα ε :)

....... έχω οθόνη 23 δεν το έχω δοκιμασει (στακκ) έχω πεξει μέχρι 5 παράθυρα αλλά απλωμένα ίσος είναι καλύτερα στακκ θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ

δεν βολεύει TO STACK γιατί δεν βλέπεις την κίνηση τον παιχτών ,

δεν έχεις και ιδιετερα ΡΕΑΔΣ.

με 4 τραπέζια απλωμένα την παλεβο.

• 2 weeks later...

μέχρι τώρα έπαιζα μέχρι 12 χωρίς overlay σε 24 ρα οθόνη. ελέγχονται σχετικά ευκολα στη αρχή ενώ μετά όταν προχωράς προς τα τελικά τραπέζια βολευει καλύτερα να έχουν μείνει 4 το πολύ για να μπορείς να διαβάζεις το παιγνίδι .

Αλήθεια βολευει και το ένα πίσω από το άλλο? δεν το έξω δοκιμάσει ποτέ. μου αρέσει να φαίνονται όλα και το μάτι μου να κάνει περιπολία σε όλα έχοντας επαφή με το τι γίνεται σε κάθε τραπέζι .κάθε πληροφορία που παίρνεις έστω και με κλέφτες ματιές μπορεί να φανεί χρήσιμη.

τώρα για τραπέζια με μετρητά δεν ξέρω , ίσως θέλει και table ninja .