kokgr79 Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2012 θελω να αναφερω ενα περιστατικο που μου συνεβη σημερα και ειναι πιθανον να εχεισυμβει και σε αλλα μελη της κοινοτητας.Ειναι σαββατο απογευμα και εχω ανοιξει μερικα προκριματικα τουρνουα small stakes για διασκεδαση.Μεχρι που ακουγεται ενας θορυβος και... Η γειτονισσα κανοντας οπισθεν προκαλει ζημιαστο αυτοκινητο!Οπως καταλαβαινετε αφηνω αμεσως τον υπολογιστη για να ασχοληθω με το συμβαν.οταν με τα πολλα ξεμπερδεψα με ολα αυτα γυρισα στον υπολογιστη ειδα φυσιολογικα στα 6-7 τουρνουα πουειχα ανοιξει ειχα αποκλειστει χανοντας ολες τι μαρκες.Σαφως υπαρχουν και αλλα προγματα στη ζωη πιο σημαντικα απο το ποκεραλλα αναρωτηθηκα αν ειχα ανοιξει τουνουα με buy in απο 100$ και ανω τι θα αξιζετο season ή ο σπασμενος καθρεφτης των 100 περιπου ευρω; Αληθεια εχει συμβει κατι παρομοιο σε κανεναν αλλο; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2012 με πήρε γκέκα να βρεθούμε και έτρεξα να ετοιμαστο ενώ είμουν CHIP λεαδερ στο 11$ τουρνευ.χάλια φάση τη να κανείς? πέραςα καλά Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2012 @LOUKAS34Εγώ θα της έριχνα τρελό άκυρο. Αν είχαν μείνει λίγοι ακόμα βέβαια. Αν ήμουν chip leader στο πρώτο level, οκ θα άφηνα το tour, δε λέει κάτι.@kokgr79 Obv μεγάλο τουρνουά δεν μπορείς να το αφήσεις εκτός αν αποτελεί ένα πολύ μικρό μέρος του bankroll σου. Και πάλι όμως πρέπει να μην έχεις κάποια καλή θέση, να είναι πολύ νωρίς πριν το ITM, κτλ για να το αφήσεις. Αναλόγως και τι θα συμβεί βέβαια έτσι; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2012 HEHE δύσκολα.....είμουν με 140.000 μάρκες δεν θυμαμε λέβελ παντός πολύ μακριά στο γαμεαααατο χειρότερο? DEN EFAGA !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts