kountzas2929 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 είμαι παίχτης στην ποκερσταρς.από την ημέρα που έκανα αναληψη χρηματων ποθ κερδισα στο ομαχα δεν εχω ξανασταυρωση κολπο.τυχαιο ....δεν νομιζω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stavrosr4 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 καθόλου τυχαίο .μόνο μια φορά επιτρέπεται ανάληψη και μετά τα ξανατρωνε οι εβραίοι . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 πόσο παρακαλώ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 εγω που εχω κονε στα γραφεια τους ενα μπαρμπα εχω κανει και 3 και 4 μη σου πω και 5 αναληψεις,νανε καλα ο θειος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
CrazyFrank Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2012 Εγώ ήξερα τον πρωτοξάδελφο της θείας του μπατζανάκη του περιπτερά στην πολυκατοικία που έμενε ο κουνιάδος της ξαδερφης της γκόμενας του παππού του κουμπάρου του βασκοντ που απλώνανε με τα ίδια μανταλάκια με έναν τεχνικό στον σέρβερ της ποκερσταρς, και μου άνοιξε την πόρτα για 21 αναλήψεις, ενώ μου έδωσε δώρο και δυο κανονάκια στο ντοκευ Κονγκ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fasfasis Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2012 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
grigorisxxx Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Αυγούστου, 2012 δε πάτε καλά.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
koma Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 καταρχήν καλησπέρα είμαι κ εγώ νέο μέλος εδώ και πραγματικά αν κάποιoς γνωρίζει η έστω μπορεί να δώσει λίγη από την γνώση του καλό θα ήταν..θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ με το φίλο ότι μετά την πρώτη ανάληψη και εγώ έxω δει τα απίστευτα..δεν θέλω να πω ότι μας δουλεβουν αλλά κάτι παίζει...οκ ατυχία tha κάτσει σίγουρα κ για αρκετό διάστημα συμφωνώ αλλά όχι όμως κ για πάντα κ με τα πάντα..κάπου κάπου υπάρχει κ ο παράγοντας ικανότητα που τελικά ούτε με αυτών μπορείς να κερδίσεις εκεί μέσα..βλέπω κ παρακολουθώ κ εγώ κ της μεγάλες ελληνικές επιτυχίες αλλά τα ονόματα αυτά δεν αλλάζουν..γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν το αντικημένο?φυσικά κ όχι..γιατί δεν υπάρχει gnwsH όταν χρειάζετε να κανείς ένα κολ με ΑΑ κ τελικά χάνεις από πέντε οχτώ η έξι τέσερα...είπαμε τέτοια έμπνευση έχουν εκεί μέσα?εμένα μια ατάκα μου τεaiριαζει...συμτωση επαναλαμβανόμενη παbει να είναι σύμπτωση..τσπ αν κάπoios μπορεί να δώσει λίγη βοήθεια παρακαλώ ας το κάνει να μας ξεμπλοκάρει κιόλας το χρειαζόμαστε όσοι έχουμε επηρεαστεί από τα τόσα αρvητικά που διαβάζουμε..ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 πρέπει να κανείς ανάληψη maximum το μισό κεφάλαιο σου αλλιώς θα έχεις πρόβλημα !ουσιαστικά βλέπουν πως δεν είσαι διατεθημένος να κανείς μεγάλο τζίρο και γι αυτό δεν προωθούν τον nick σου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 τσπ αν κάπoios μπορεί να δώσει λίγη βοήθεια παρακαλώ ας το κάνει να μας ξεμπλοκάρει κιόλαςΜην παίζεις ρε φίλε να ησυχάσεις...βγες έξω, πιες κανένα ποτό και άσε το πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Εγώ αφήνω φιλοδώρημα το 5% της ανάληψης και δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα πρόβλημα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 καταρχήν καλησπέρα είμαι κ εγώ νέο μέλος εδώ και πραγματικά αν κάποιoς γνωρίζει η έστω μπορεί να δώσει λίγη από την γνώση του καλό θα ήταν..θα ήθελα να πω ότι συμφωνώ με το φίλο ότι μετά την πρώτη ανάληψη και εγώ έxω δει τα απίστευτα..δεν θέλω να πω ότι μας δουλεβουν αλλά κάτι παίζει...οκ ατυχία tha κάτσει σίγουρα κ για αρκετό διάστημα συμφωνώ αλλά όχι όμως κ για πάντα κ με τα πάντα..κάπου κάπου υπάρχει κ ο παράγοντας ικανότητα που τελικά ούτε με αυτών μπορείς να κερδίσεις εκεί μέσα..βλέπω κ παρακολουθώ κ εγώ κ της μεγάλες ελληνικές επιτυχίες αλλά τα ονόματα αυτά δεν αλλάζουν..γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν το αντικημένο?φυσικά κ όχι..γιατί δεν υπάρχει gnwsH όταν χρειάζετε να κανείς ένα κολ με ΑΑ κ τελικά χάνεις από πέντε οχτώ η έξι τέσερα...είπαμε τέτοια έμπνευση έχουν εκεί μέσα?εμένα μια ατάκα μου τεaiριαζει...συμτωση επαναλαμβανόμενη παbει να είναι σύμπτωση..τσπ αν κάπoios μπορεί να δώσει λίγη βοήθεια παρακαλώ ας το κάνει να μας ξεμπλοκάρει κιόλας το χρειαζόμαστε όσοι έχουμε επηρεαστεί από τα τόσα αρvητικά που διαβάζουμε..ευχαριστώ προκαταβολικά..Τo nickname σου ενεχει καποιου ειδους αυτοσαρκασμο?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kaz42 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 ολοι ξερουν οτι με το που κανεις αναληψη ενεργοποιειτε το doomswitch Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 ολοι ξερουν οτι με το που κανεις αναληψη ενεργοποιειτε το doomswitch klaiwwwwww Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
hangoverdose Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου, 2012 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 είμαι παίχτης στην ποκερσταρς.από την ημέρα που έκανα αναληψη χρηματων ποθ κερδισα στο ομαχα δεν εχω ξανασταυρωση κολπο.τυχαιο ....δεν νομιζωείναι απλό .....φιαχνης έναν ακόμα λογαριαζμο με αληθινά στιξίαμαζίτου ...πεζής μαζί του μονομαχία χανής και κάνη αυτός ανάληψη τα λεφτά ..γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό? α ξέχασα τα λεφτά στην μονομαχία θα τα χασίς πριν το φλοαπ γιατί θα σου κράτηση γκανιότα .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου, 2012 Ναι δε θα καταλάβουν το chip dumping νομίζεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts