lefkaslion Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2012 οταν προχθες πηγα να ανοιξω την ποκερσταρς μου εβγαλε ενα εικονιδιο οτι μια νεα ενημερωση ειναι διαθεσιμη(και αλλες φορες γινεται αυτο)κανοντας την ενημερωση,οταν πλεον παιζω,κατω αριστερα δεν μου βγαζει τα στατιστικα,τις πληροφοριες κτλπ,αλλα τα ανοιγει σε ξεχωριστο παραθυρο.επισης το τσεκ -πασο ειναι στα αγγλικα.ειναι σε ολους αυτο η εχω εγω το προβλημα?ευχαριστω για τις απαντησεις σας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
lefkaslion Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2012 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pokershark11 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2012 Σε όλους έτσι είναι φίλε μου κ εμένα δεν μ αρέσει που δεν έχει στατιστικά τα θέλω γτ δεν παίζω μια κάποιο πρόγραμμα....το είχαν ξανακάνει παλιά αλλά το ανερεσαν ποιος ξέρει γτ το έκαναν πάλι........... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts