jeik28 Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2012 καλησπέρα εγώ ξέρω ένα πράγμα έκανα το λάθος να στείλω μαιλ παραπονέθηκα μεγάλο λάθος έχει τώρα 4 μήνες άστα να πάνε μην κάνετε τέτοιο λάθος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
FlopKiller_G Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2012 καλησπέρα εγώ ξέρω ένα πράγμα έκανα το λάθος να στείλω μαιλ παραπονέθηκα μεγάλο λάθος έχει τώρα 4 μήνες άστα να πάνε μην κάνετε τέτοιο λάθοςάλλαξε εταιρία Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 αφηστε ρε μαγκες τι επαθα και εγω προχτες.Κανω call απο πρωτη θεση με αα ,κανουν call άλλοι εφτα παιχτες μετα απο μενα.Πηρα αυτο που ηθελα ,ηταν ωρα να τους παγιδευσω.Το φλοπ ηταν 7 2 2 ,μιλαω τριτος και κανω all in για να ψαρωσουν ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΜΟΥ ΚΆΝΕΙ Call το bb και είχε 7 2 .ΑΠΛΆ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΩ ΤΈΛΕΙΑ ΤΟ ΧΈΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΆΝΟΥΝ ΈΤΣΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΟ ΠΟΚΕΡ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΊΔΕΥΣEΣ ΜΕ LIMP ΤΟΥΣ ΆΣΣΟΥΣ ΚΑΙ 7 CALLS ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΣΤΑΜΑΤΆ ΤΟ ,,,ΔΏΣΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΆΚΙ ΈΞΩ,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 αφηστε ρε μαγκες τι επαθα και εγω προχτες.Κανω call απο πρωτη θεση με αα ,κανουν call άλλοι εφτα παιχτες μετα απο μενα.Πηρα αυτο που ηθελα ,ηταν ωρα να τους παγιδευσω.Το φλοπ ηταν 7 2 2 ,μιλαω τριτος και κανω all in για να ψαρωσουν ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΜΟΥ ΚΆΝΕΙ Call το bb και είχε 7 2 .ΑΠΛΆ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΩ ΤΈΛΕΙΑ ΤΟ ΧΈΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΚΆΝΟΥΝ ΈΤΣΙ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΩ ΤΟ ΠΟΚΕΡ.ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΊΔΕΥΣEΣ ΜΕ LIMP ΤΟΥΣ ΆΣΣΟΥΣ ΚΑΙ 7 CALLS ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΣΤΑΜΑΤΆ ΤΟ ,,,ΔΏΣΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΔΆΚΙ ΈΞΩ,,tsitsis μαθε ποκερ φιλαρακι...πως αλλιως να το παιζε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
I3oxeR Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 σύμφωνο με τον τζίτζης ΑΑ και 7 άτομα από πίσω πας για πισοκολητο αδελφέ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
FlopKiller_G Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Αυγούστου, 2012 ειρωνικό ρε μάγκες....χαβαλές Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts