lewnidas99 Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2012 Δλδ εσυ θεωρεις donk να μην πονταρεις στο ριβερ ενω δεν εχεις ουτε μιση πληροφορία απο τον αντίπαλο..σε πληροφορω πως σε all in η ειναι nuts η μπλόφα..αφου δεν είχε σκοπο να κανει call το all in γτ να πονταρεις τοσα λεφτα στο river??δευτερον για το 1/25 που λες απλα με tight game και αν βρεις τους καταλληλους παίχτες εισαι πολυ up..δεν εχει καμια σχεση με το internet poker..θα σου πω χαρακτηριστικα κολπο που χει παιχτει με μενα μεσα οταν ειχα top set και παιχτηκε κόλπο 490 ευρω εχοντας ο αλλος Α 8 σε flop j 8 5....ορισμένοι που ρχονται δεν εχουνε παίξει καν internet..ισως παω σε μεγαλη λεσχη και ανανεωνονται οι παίχτες αλλα ειμαι σίγουρος οτι το επίπεδο ειναι 5 φορες κατω και σε σχεση με το Internet...πιστεψε με βαζουν τα ρεστα πολυ ευκολοτερα αποτι φανταζεσαι...οσο για το αν ειμαι κερδοφορος στο live γτ στο internet δεν ειμαι λογω κακοδιαχειρισης bankroll δεν θελω να σε πεισω...αλλα αμα θες σε προσκαλω να ρθεις μαζι μου σε λεσχη να καταλαβεις ποσο γαιδαροι ειναι αν δν εχεις παει και τι τραμπουκισμοι γινονται με αερα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Αυγούστου, 2012 δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε,μακαρι να συνεχιζεις να κερδιζεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts