con Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Καλησπέρα παιδία.Συγγενικό μου πρόσωπο έχει καταθέσει την υπαγωγή του στο νόμο Κατσέλη για χρεη απο πιστωτικές ύψους τριαντα χιλιάδων ευρώ τα οποία προήλθαν αποκλειστικά από το ονλινε πόκερ(νόμιζε ότι ήταν ο Φιλ).Επειδή έχω απευθυνθεί σε τρεις νομικούς και κάθε ένας έχει την δική του άποψη για το θέμα θα ήθελα εαν υπήρχε κάποιος νομικός στο φόρουμ να μας πει την δική του γνώμη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ntelis1 Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 κόψε το πόκερ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Ηδη το έχει κόψει.Αλλα εαν διάβασες καλά,άλλο ρώτησα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 ntelis1 αν έχεις κάτι να πεις για να βοηθήσεις τον con καλώς, αλλιώς μη λες τίποτα, δε χρειάζεται να spammareis.@con Τι ακριβώς ρωτάς; Αν θα πρέπει να πληρώσει τα χρέη του ή να απαλαχθεί επειδή το online poker είναι παράνομο κτλ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
xountikos Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 παιδες παιζουμε οσο αντεχει η τσεπη μας και οχι οσο αντεχει η αυτοπεποιθηση μας. τουλαχιστον εμεις που ασχολουμαστε με το ποκερ πρεπει να ξεχωριζουμε απο τους φρουτακιδες και ρουλετακιδες σε τετοια θεματα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 ntelis1 αν έχεις κάτι να πεις για να βοηθήσεις τον con καλώς, αλλιώς μη λες τίποτα, δε χρειάζεται να spammareis.@con Τι ακριβώς ρωτάς; Αν θα πρέπει να πληρώσει τα χρέη του ή να απαλαχθεί επειδή το online poker είναι παράνομο κτλ;Ακριβώς αυτό ρωτάω.Οι γνώμες των δικηγόρων ειναι εντελώς αντίθετες μεταξύ τους.Ο ένας λέει ότι δεν παίζει ρόλο απο που προήλθαν τα χρέη,ο δεύτερος ότι έχει ένα λόγο υπέρ γιατί το ονλινε πόκερ είναι παράνομο και οι τράπεζες δεν έπρεπε να αυξάνουν το πιστωτικό του όριο και να τον ενθαρύνουν έμεσα να παίζει περισσότερα και ο τρίτος ότι είναι κατά του ότι τα χρέη προήλθαν από ονλαιν τζόγο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
posonap Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 κατι τετοιο θεωριτίκα μπορει και να έχει βάση ..αλλά με τα ελληνικά δικαστήρια δεν θα βγάλεις ακρή σίγούρα..btw αν είχαμε δικαστήρια της προκοπης αύτο σίγουρα μπορει να χρησιμοποιηθει ως δυνατο στοιχείο για την νομιμοποίηση παράνομων ποκερ ροομς στην ελλάδα.αλλα λες και πάλι απο ελλήνικα δικαστήρια ΠΟΤΕ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Φίλε ποσοναπ πιο από τα τρια έχει βάση?Εαν μεσα στο φόρουμ υπάρχει νομικός που γνωρίζει πως να κινηθεί ας μου στείλει πμ να αναλάβει την υπόθεση.Οι τρεις νομικοί συνεργάζονται με το ινκα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Καλησπέρα παιδία.Συγγενικό μου πρόσωπο έχει καταθέσει την υπαγωγή του στο νόμο Κατσέλη για χρεη απο πιστωτικές ύψους τριαντα χιλιάδων ευρώ τα οποία προήλθαν αποκλειστικά από το ονλινε πόκερ(νόμιζε ότι ήταν ο Φιλ).Επειδή έχω απευθυνθεί σε τρεις νομικούς και κάθε ένας έχει την δική του άποψη για το θέμα θα ήθελα εαν υπήρχε κάποιος νομικός στο φόρουμ να μας πει την δική του γνώμη.Δικηγορος δεν ειμαι,αλλα αν πιστευει οτι υπαρχει περιπτωση να δικαιωθει απεναντι σε τραπεζα μαλλον ονειρευεται.Αμα ηταν τοσο απλο θα κατεθετε προσφυγη ολη η ελλαδα ποθ ειναι χαμενη απο τζογο.Αυτα απλα δεν γινονται.Και η αποψη μου δυστυχως ειναι οτι οι λακαμιες πληρωνονται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Και επειδη στην ελλαδα βρισκομαστε,το ποκερ ειναι παρανομα νομιμο.Αλλωστε οι τραπεζες επιτρεπουν την συναλλαγη με ονλαιν τζογο με την ανοχη του κρατους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2012 Καλησπέρα παιδία.Συγγενικό μου πρόσωπο έχει καταθέσει την υπαγωγή του στο νόμο Κατσέλη για χρεη απο πιστωτικές ύψους τριαντα χιλιάδων ευρώ τα οποία προήλθαν αποκλειστικά από το ονλινε πόκερ(νόμιζε ότι ήταν ο Φιλ).Επειδή έχω απευθυνθεί σε τρεις νομικούς και κάθε ένας έχει την δική του άποψη για το θέμα θα ήθελα εαν υπήρχε κάποιος νομικός στο φόρουμ να μας πει την δική του γνώμη.Δικηγορος δεν ειμαι,αλλα αν πιστευει οτι υπαρχει περιπτωση να δικαιωθει απεναντι σε τραπεζα μαλλον ονειρευεται.Αμα ηταν τοσο απλο θα κατεθετε προσφυγη ολη η ελλαδα ποθ ειναι χαμενη απο τζογο.Αυτα απλα δεν γινονται.Και η αποψη μου δυστυχως ειναι οτι οι λακαμιες πληρωνονται.Δεν ζητάει να δικαιωθεί για το τζόγο,αλλά ζητάει διαγραφή του χρέους λόγω αδυναμίας πληρωμής (άνεργος πάνω από ένα χρόνο) και υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη.Δυστηχώς ο αδερφός μου έμεινε άνεργος και αντιμετώπισαι πρόβλημα υγείας με την κόρη του και απο εκεί που πλήρωνε κανονικά έφτασε να τον κυνηγάνε οι τράπεζες.Η ερώτηση είναι εαν ξέρει κάποιος εαν παίζει ρόλο ότι αυτά τα χρεη προήλθαν από ονλαιν τζόγο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos1978 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 ειναι εντελως ασχετο το απο που προηλθαν τα χρεη. αυτο που εχει σημασια για το νόμο ειναι αν ειναι σε αδυναμια πληρωμης η οχι και τπτ αλλο. αυτο δε σημαινει οτι θα δικαιωθει 100 % αλλα οτι εχει βασιμες ελπιδες να τα καταφερει αν πληρει τις προυποθεσεις. μιλαμε για χρεη που αφορουν, δανεια και πιστωτικες να φανταστω ετσι? και υποθηκες ισως σπιτιων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 ειναι εντελως ασχετο το απο που προηλθαν τα χρεη. αυτο που εχει σημασια για το νόμο ειναι αν ειναι σε αδυναμια πληρωμης η οχι και τπτ αλλο. αυτο δε σημαινει οτι θα δικαιωθει 100 % αλλα οτι εχει βασιμες ελπιδες να τα καταφερει αν πληρει τις προυποθεσεις. μιλαμε για χρεη που αφορουν, δανεια και πιστωτικες να φανταστω ετσι? και υποθηκες ισως σπιτιων.Ναι δάνεια και κάρτες.Φίλε Πάνο είσαι νομικός? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Καλησπέρα παιδία.Συγγενικό μου πρόσωπο έχει καταθέσει την υπαγωγή του στο νόμο Κατσέλη για χρεη απο πιστωτικές ύψους τριαντα χιλιάδων ευρώ τα οποία προήλθαν αποκλειστικά από το ονλινε πόκερ(νόμιζε ότι ήταν ο Φιλ).Επειδή έχω απευθυνθεί σε τρεις νομικούς και κάθε ένας έχει την δική του άποψη για το θέμα θα ήθελα εαν υπήρχε κάποιος νομικός στο φόρουμ να μας πει την δική του γνώμη.Δικηγορος δεν ειμαι,αλλα αν πιστευει οτι υπαρχει περιπτωση να δικαιωθει απεναντι σε τραπεζα μαλλον ονειρευεται.Αμα ηταν τοσο απλο θα κατεθετε προσφυγη ολη η ελλαδα ποθ ειναι χαμενη απο τζογο.Αυτα απλα δεν γινονται.Και η αποψη μου δυστυχως ειναι οτι οι λακαμιες πληρωνονται.Δεν ζητάει να δικαιωθεί για το τζόγο,αλλά ζητάει διαγραφή του χρέους λόγω αδυναμίας πληρωμής (άνεργος πάνω από ένα χρόνο) και υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη.Δυστηχώς ο αδερφός μου έμεινε άνεργος και αντιμετώπισαι πρόβλημα υγείας με την κόρη του και απο εκεί που πλήρωνε κανονικά έφτασε να τον κυνηγάνε οι τράπεζες.Η ερώτηση είναι εαν ξέρει κάποιος εαν παίζει ρόλο ότι αυτά τα χρεη προήλθαν από ονλαιν τζόγο.Παλι δεν μιλαω ως ειδικος ,αλλα πιστευω οτι αν προσπαθει να διαγραψει το χρεος λογψ αδυναμιας πληρωμης,το οτι τα χρεη προηλθαν απο τον τζογο και οχι απο αλλα εξοδα διαβιωσης το μονο που μπορει να κανει ειναι να δυσχερανει την θεση του.Τωρα,αυτο που πιστευω οτι μπορει να πετυχει ειναι καποιο παγωμα δοσεων ειτε επιμηκυνση του δανειου με μικροτερες δοσεις.Λιγο δυσκολο να πετυχει μερικη διαγραφη του χρεους, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω στίλο ποστάρισα στο φορουμ για να μου πει την γνώμη του κάποιος ειδικός ,εαν υπάρχει.Τώρα να λέμε ο καθένας την γνώμη του και τι πιστεύει για να γίνεται κουβέντα δεν νομίζω ότι οδηγεί πουθενά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsitsis Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 φιλαράκι αν λειτουργούσε η δικαιοσύνη στην ελλάδα μπορεί και να δικαιωνόταν ο αδερφός σου η εσύ η ο φίλος σου...μπορεί να ισχυριστεί ότι παραπλανήθηκε με την ανοχή της τράπεζας της οποίας ήταν εις γνώσιν ότι τα λεφτά προέρχονταν από παράνομο στοιχηματισμό,,,αλλά παράλληλα καθίσταται και παράνομη η συμμετοχή του στις εν λόγο εταιρείες..αλλά φιλαράκι στο ελλαδιστάν δύσκολα να δικαιωθεί,, Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Φίλε τσιτσι διάβασε τι γράφω από την αρχή του ποστ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jeik28 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 καλησπέρα τη ψάχνεις τώρα για εμένα πρέπει να τα πληρώσει και άμα δεν έχει να του πάρουν και το σπίτι παίζουμε όσα έχουμε όχι χάσαμε ψάχνουμε τρόπους να τα γλιτώσουμε αν είναι δυνατόν Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Παρακαλώ τους μοντεραιητορ να σβήσουν το θρίντ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos1978 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 @tsitsis δλδ αν εσυ εχεις ενα φιλο κλεφτη και του ζητησεις δανεικα που ξερεις οτι ειναι απο κλεμμενα, αμα στα ζητησει πισω, θα του πεις δεν τα δικαιουσαι γτ ειναι κλεμμενα; φιλε con ναι μπορεις να δικαιωθεις, σε ποιο βαθμο ομως δεν μπορω να στο εγγυηθω. πηγαινε σε ενα δικηγορο της αγορας να παρεις μια ολοκληρωμενη γνωμη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω στίλο ποστάρισα στο φορουμ για να μου πει την γνώμη του κάποιος ειδικός ,εαν υπάρχει.Τώρα να λέμε ο καθένας την γνώμη του και τι πιστεύει για να γίνεται κουβέντα δεν νομίζω ότι οδηγεί πουθενά.Φυσικά και δεν προσβάλλομαι φίλε,αλλα αυτα που εγραψα δεν ειναι εντελως στον αερα,εχω προσωπικη εμπειρια για αυτο στα λεω.Τωρα φανταζομαι το thread το ανοιξες αποκλειστικα για το αν θα βοηθησει το οτι εχασε τα χρηματα του σε ονλαιν τζογο,που τυπικα ειναι παρανομο και οχι περι της ρυθμισης κατσελη.Το οτι τα εχασε στον ονλαιν τζογο φυσικα και δεν θα βοηθησει,και αυτο ειναι αυτονοητο,αλλα προφανως οι αλλοι λογοι που ανεφερες ειναι αρκετα σοβαροι.Το θεμα ομως ειναι οτι για να γινει haircut πρεπει να αποδειξει την μονιμη αδυναμια πληρωμης.Ο αδερφος σου ειναι ανεργος τωρα,θα ειναι ομως σε 2 χρονια?Για αυτο σου μιλω οτι δεν ειναι ευκολο,το πιο πιθανο ειναι να πετυχει παγωμα εξοφλησης των δοσεων για 1 2 χρόνια.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω στίλο ποστάρισα στο φορουμ για να μου πει την γνώμη του κάποιος ειδικός ,εαν υπάρχει.Τώρα να λέμε ο καθένας την γνώμη του και τι πιστεύει για να γίνεται κουβέντα δεν νομίζω ότι οδηγεί πουθενά.Φυσικά και δεν προσβάλλομαι φίλε,αλλα αυτα που εγραψα δεν ειναι εντελως στον αερα,εχω προσωπικη εμπειρια για αυτο στα λεω.Τωρα φανταζομαι το thread το ανοιξες αποκλειστικα για το αν θα βοηθησει το οτι εχασε τα χρηματα του σε ονλαιν τζογο,που τυπικα ειναι παρανομο και οχι περι της ρυθμισης κατσελη.Το οτι τα εχασε στον ονλαιν τζογο φυσικα και δεν θα βοηθησει,και αυτο ειναι αυτονοητο,αλλα προφανως οι αλλοι λογοι που ανεφερες ειναι αρκετα σοβαροι.Το θεμα ομως ειναι οτι για να γινει haircut πρεπει να αποδειξει την μονιμη αδυναμια πληρωμης.Ο αδερφος σου ειναι ανεργος τωρα,θα ειναι ομως σε 2 χρονια?Για αυτο σου μιλω οτι δεν ειναι ευκολο,το πιο πιθανο ειναι να πετυχει παγωμα εξοφλησης των δοσεων για 1 2 χρόνια.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ.Οχι εαν βοηθήσει αλλά εαν επιρεάσει (υπέρ ή κατά ) ή όχι την απόφαση. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kostas13 Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 οι αμαρτίες πληρώνονται Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ioannou Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 δυστιχος φίλε μου μάλλον θα χρειαστε να τα πληρώσει εκτός άμα μπορεί με το εισόδημα(δεν είναι πάντα μόνο ο μισθός ) του να πείσει την τράπεζα να του κάνει κάποια ευνοϊκή ρύθμιση τύπου να δείνει ένα σταθερό πόσο το μήνα σε σχέση με το εισόδημα του .αλλά να παραγραφεί δύσκολα .και το ότι είναι από poker πιο πόλη χειροτερεύει παρά καλυτερεύει την κατάσταση καθώς και δεν στέκει . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
con Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Σεπτεμβρίου, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ,αλλά είναι όλες προσωπικές απόψεις.,Μιλώντας με γνωστό δικηγόρο θα σας παραθέσω το τι μου είπε.Ο νόμος Κατσέλη δεν εξετάζει πως προείλθε το χρεος αλλά εαν υπάρχει αδυναμία πληρωμής του.Η μόνη περίπτωση η τράπεζα να ισχυριστεί δόλο είναι όταν έχεις μεταβιβάσει περιουσιακά στοιχεία πρίν την αίτηση για υπαγωγή σου στο νόμο ή εαν έχεις σπαταλήσει αποδεδηγμένα την περιουσία σου σε τυχερά παιχνίδια (ΝΟΜΙΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΠΑΠ ΚΑΖΙΝΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ) οπότε επήλθε η αδυναμία πληρωμής( ο οφειλέτης με καταστρεπτικα μέσα περιέρχεται σε μόνιμη αδυναμία πληρωμών). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts