Panos0685 Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Hi se olous.Kserei kaneis ti parapanw prosferei to poker ace hud apo to gametime+???K episis to gametime+ den ypostirizei MTT i egw den vriskw ton tropo.Thx... Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Εγώ αν και χρησιμοποιούσα το gametime τα τελευταία 2-3 χρόνια αγόρασα το PokerAce hud πρόσφατα για τους παρακάτω λόγους:1) Table Selection. Τι εννοώ. Με το που ανοίγεις ένα τραπέζι το Ace σου δείχνει αμέσως τα στατιστικά των παικτών που έχεις ήδη στην βάση του Pokertracker. Για να γίνει αυτό με το Gametime πρέπει να δηλώσεις κάποιο από τα ονόματα των παικτών στο τραπέζι αντί του δικού σου. Επίσης το Acehud χρησιμοποιεί την δική του μνήμη ας πούμε οπότε πολύ γρήγορα θα συμπληρώσει και τα στατιστικά των υπολοίπων παικτών και θα βγάλει τα averages του τραπεζιού χωρίς καν να τρέχει το Pokertracker.2) Το Ace είναι πολύ πιο εύκολο στο customization. Μπορείς να δεις ότι στατιστικά θέλεις όπου τα θέλεις.3) Το Ace δείχνει τα φύλλα των αντιπάλων που έκαναν muck μετά από showdown οπότε δεν χρειάζεται να κοιτάς το hand historyΓια mtts δεν ξέρω γιατί δεν παίζω. Αλλά δεν νομίζω οτι γίνεται με το gametime γιατί για τα tourneys κάνεις import το turney summary.Το Acehud μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για έναν μήνα αλλά θα υποστηρίζει 1 τραπέζι την φορά. Παράθεση
zorbasovoudas Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Aπό που μπορώ να προμηθευτώ το Αcehud,είναι μόνο για holdem;Είναι εύκολη η εγκατάστασή του;Ευχαριστώ Παράθεση
Panos0685 Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Thx gouster....me katatopises... Παράθεση
onasis16 Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 edw mporeis na agoraseis to acehud ala mono doulevei me pokertrackerhttp://pokeracesoftware.com/ Παράθεση
Recommended Posts