Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγώ αν και χρησιμοποιούσα το gametime τα τελευταία 2-3 χρόνια αγόρασα το PokerAce hud πρόσφατα για τους παρακάτω λόγους:

1) Table Selection. Τι εννοώ. Με το που ανοίγεις ένα τραπέζι το Ace σου δείχνει αμέσως τα στατιστικά των παικτών που έχεις ήδη στην βάση του Pokertracker. Για να γίνει αυτό με το Gametime πρέπει να δηλώσεις κάποιο από τα ονόματα των παικτών στο τραπέζι αντί του δικού σου. Επίσης το Acehud χρησιμοποιεί την δική του μνήμη ας πούμε οπότε πολύ γρήγορα θα συμπληρώσει και τα στατιστικά των υπολοίπων παικτών και θα βγάλει τα averages του τραπεζιού χωρίς καν να τρέχει το Pokertracker.

2) Το Ace είναι πολύ πιο εύκολο στο customization. Μπορείς να δεις ότι στατιστικά θέλεις όπου τα θέλεις.

3) Το Ace δείχνει τα φύλλα των αντιπάλων που έκαναν muck μετά από showdown οπότε δεν χρειάζεται να κοιτάς το hand history

Για mtts δεν ξέρω γιατί δεν παίζω. Αλλά δεν νομίζω οτι γίνεται με το gametime γιατί για τα tourneys κάνεις import το turney summary.

Το Acehud μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για έναν μήνα αλλά θα υποστηρίζει 1 τραπέζι την φορά.