Antonis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Μία εβδομάδα πριν το GPC δέχτηκα ένα τηλέφωνο από έναν παλιό μου συμμαθητή. Έλα ρε, ο Κώστας ο Μπαλάσης είμαι.Αφού είπαμε τα σχετικά μου λέει: «έμαθα ότι θα πας να παίξεις ένα τουρνουά πόκερ. Εγώ παίζω πόκα αλλά holdem δεν έχω παίξει ποτέ μου. Να βρεθούμε να μου πεις κάποια πράγματα». Εντάξει του είπα, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να βρεθούμε.Έτσι αφού κανονίσαμε να πάμε με το αυτοκίνητο μου στην Γευγελή ξεκινήσαμε την εκμάθηση (μαζί με τον Τσικαλάκη) στην διαδρομή. Είδα το πόκερ στην tv λέει ο Κώστας από τον Θεοδωρόπουλο (σημ. Θεοφανόπουλο εννοούσε ενώ κάποιες φορές τον έλεγε και Θεοδωρακόπουλο, πάλι καλά που δεν τον είπε και Διακογιάννη:laugh: ) και εχω κάποιες απορίες. Ξέρετε εξηγήσαμε όλα τα δύσκολα. Τι είναι blind, ποιοι τα βάζουν, τι είναι το flop, turn, river, του είπαμε και κάποια πράγματα τι πρέπει να κάνει κ.λ.π., ενώ ταυτόχρονα έπεφτε και χοντρό γέλιο για κάποιες ερωτήσεις. Αποτέλεσμα? Με λίγη ώρα μάθημα ο Κώστας κατάφερε να πάρει το Κυριακάτικο main event!!!!!!!!!!!!!!!Αυτό ήταν!!!!!!! Στην επιστροφή από «καθηγητές», μετατραπήκαμε σε μαθητές. Το τι άκουσαν τα αυτιά μας? Δεν περιγράφεται. Περιττό να πω πως η κοιλιά μας πονάει ακόμα από τα γέλια. Το τι ειπώθηκε θα περιγραφεί αναλυτικά στο βιβλίο που θα εκδώσουμε με τίτλο «Η χρυσή βίβλος του ΨΑΡΑΚΑ».:laugh: Με μία ώρα εκμάθηση παίρνουμε event GPC με δύο το GPC και με τρείς το WPT. Πόσα πρέπει να ζητήσω την ώρα?Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις θα γίνουν δεκτές.That’s poker, ΨΑΡΑΚΕΣ. :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 meriaka apo ta kainourgia kolpa pou mas emathe o Kostaras sto dromo tis epistrofis (mou ponane oi koiliakoi akoma apo to gelio), ta opoia ton voithisan stin kataktisi tou protou titlou tou sto proto tournoua pou elave meros.1. to kalitero xeri sto poker JT suited, to [protimaei apo AK.2. Tis mises fores pou pairnoume AK to petame preflop an den exoume kalo proaisthima gia to xeri pou akolouthei. 3. Otan exoume QQ sto dealer button, me 2-3 limpers prin kanoume aplo call giati tous theloume olous mesa gia na plirothoume kala.4.Otn exoume kanei call me ena xeri vraxo opos q 4 off , kai skasei flop A Q X akoma kai an xeroume oti exei A o antipalos ton plironoume sto kalo tou xeri gia na mas plirosei kai autos me tin seira tou sto diko mas kalo xeri argotera, akoma kai an prepei na tou dosoume to miso mas stack.5. Episis den mas peirazei na xasoume to miso mas stack gia na doume showdown kai me ti fila paizei o antipalosPsraka an xexnao merika alla simantika kolpa pou mas emathe postarise ta, esy,Ego pantos akolouthontas auto to kainourgio stil paixnidiou eixa simera megali epitixia, termatizontas ligo prin to bubble se ena simantiko freerollDokimaste to!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fran10apo Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 πολυ καλες οι τακτικες που ακολουθησε!εχω μεινει αναυδος..δεν ειναι και εξωπραγματικες αλλα οχι για υψηλο επιπεδο..εχουν πολυ γελιο ομως! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 PEDIA INE KLASIKO PARADIGMA TOU MEGALOU DEVIATION TON TOURNOUA.PIRANE 50 ATOMA MEROS KAI VGIKE PROTOS O HIROTEROS APO TOUS 50!!!!VEVEA MALON THA PREPI NA PEKSI SE ALA 50 TOURNOUA MALON GIA NA KSANADIAKRITHI.PANTOS SAN ANTHROPOS EMENA PRAGMATIKA ME KERDISE.POLI KALO PEDI ME AFTHORMITISMO.NA INE KALA.LEO NA TON KANOUME STAK ME TON PANOPOULO GIA TO EPT STH GERMANIA STIS 29.ANTONI ROTA TON AN ENDIAFERETE GIA TO MAIN EVENT!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Γεια σου ρε Ηλιος.Επρεπε να σε ειχα στο αυτοκίνητο. Κρίμα που δεν ειχα την κάμερα μαζί μου να γράφω την κουβέντα που κάναμε. Τι κωμωδίες και μαλακίες μου λετε. Εκει να δείτε γέλιο και ατάκες.Πατρινός ειναι ρεεεεε Πώς να μην ειναι καλό παιδί.Ο χειρότερος????? Σσσσσστττττ μην σε ακούσει.Εντάξει του λέει ο Νίκος σε κάποια φάση, στάθηκες και αρκετά τυχερός.Ε οχι και τυχερός λέει ο Κώστας ο καλύτερος δεν κερδίζει πάντα? :laugh: :laugh: Αλλα καταλαβαίνω Ηλιος γιατί λες τέτοια πράγματα. Εχεις σκάσει απο την ζήλια σου που ειμαι καλύτερος "καθηγητής" απο σένα και οι μαθητες μου εχουν επιτυχία. :laugh: :laugh:Επίσης έχασαν οσοι δεν παρακολούθησαν το τελικό τραπέζι. Ειχαμε μείνει ολα τα donkey(Ηλιος, nanasta,Πανόπουλος, Ζωγράφος,Αιδονόπουλος, Οθωνας κ.α) και παρακολουθούσαμε εκπληκτοι τον Κώστα να παραδίδει μαθήματα πόκερ.Και η αποθέωση. Κάποια στιγμή κάτι παει να του πει ο Ηλιος και ο Κώστας τον απο αποστομώνει λέγοντας, "Σταματα να μιλάς εσύ, δεν ξέρεις. :laugh: :laugh: :laugh: Ωχ η κοιλιά μου....... ακόμα γελάω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SWEDENFISH Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 ME ROTAI TI DOULIA KANIS?TI NA TOU PO POS PEZO HOLDEM?TOU LEO THN IDIOTITA MOU, POLITIKOS MIHANIKOS.KAI MOU LEI: AFTA POU HRIAZONTE STO PEXNIDI AFTO INE ANOTERA MATHIMATIKA APO TOU POLITEHNIOU!!!!!HAHAHAHAHA!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιανουαρίου, 2008 Pantos pera apo tin oli plaka pou kanoume ,o Kostakis einai poli kalo paidi kai sigoura sto paixnidi tou einai mperdemenos logo pokas pou paizei xronia tora. Pantos an thelete na ton parete sta ERT mporei na sas ferei kai gouri, kai ama tou katsei opos kai epano na ftiaxete kai bankroll!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts