Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ο αντιπαλος είναι αρκετά καλός δεν κάνει μεγάλα λάθη και μπορεί να διαβάσει hands, αλλά μάλλον έχει πρόβλημα ν'αντιμετωπίσει το πολύ επιθετικό μου παιχνίδι και γι'αυτό είναι ίσως λίγο τιλταρισμένος.

Έχει κάνει παρόμοιο bet στο φλοπ 2 φορές πριν κι έκανα fold

Το φλοπ bet του μου φάνηκε πολύ ύποπτο με τα φύλλα στο φλοπ.

Τι range νομίζετε ότι έχει; πώς θα παίζατε εσείς;

- holdemgr sitting in seat 1 with $655.48 [Dealer]

- Lrr sitting in seat 2 with $834.16

holdemgr posted the small blind - $1.00

Lrr posted the big blind - $2.00

** Dealing card to holdemgr: :7h :4d

holdemgr raised - $7.00

Lrr called - $7.00

** Dealing the flop: :6s :Ad :Ks

Lrr bet - $11.00

holdemgr called - $11.00

** Dealing the turn: :4c

Lrr bet - $33.00

holdemgr called - $33.00

** Dealing the river: :3d

Lrr bet - $82.00

holdemgr called - $82.00

Δημοσίευση

Πιστεύω ότι έχει βαλέ δέκα ή βαλέ ντάμα.Οπότε το στοίχημά του στο τελευταίο φύλλο έγινε επειδή πίστευε ότι έχεις ρήγα με κίκερ 9 π.χ. Εγώ πάντως δεν θα έβλεπα το στοίχημα στο τέλος.΄Η θα έκανα πάσο ή θα πόνταιρνα άλλα 200.

Δημοσίευση

εγω φιλε θα εκανα fold απο το flop κιολας..δεν θα συνεχιζα την μπλοφα...κατι μπορει να εχει!η και αν συνεχιζα θα εκανα fold στο river.ειναι προτιμοτερο να κανεις call οταν νομιζεις οτι εχεις το ισχυροτερο χερι παρα για να δεις οτι ο αλλος μπλοφαρει!!απο αυτα που εχω διαβασει σου απανταω.αλλα εσυ κατι παραπανω θα ξερεις...

Δημοσίευση

Ο τροπος που σκεφτηκα:

Το φλοπ που πεφτει είναι πολύ πιθανό ότι με βοήθησε αφού έκανα ρέιζ πριν το φλοπ. Αυτό το ξέρει και το ξέρει ότι το ξέρω. Και κάνει bet.

Νομίζω ότι το range του εδώ είναι set με 66, κάποιο 2 pair αλλά απίθανο γιατί σπάνια κάνει preflop call με Κ6 (μάλλον Α6ο) και με ΑΚ κάνει raise preflop. Επίσης το range του έχει σίγουρα flush draw και καθαρές μπλόφες αφού πιστεύει ότι δε μπορώ να συνεχίσω χωρίς Άσσο (και είναι αλήθεια αλλά προφανώς όχι πάντα)

Δε νομίζω ότι κάνει το bet με αδύνατο άσσο ή Κ γιατί ξέρει ότι δε μπορεί να αντέξει κάποιο raise.

Άρα και στατιστικά το range του είναι πιο πολύ ζυγισμένο σε μπλοφες παρά σε δυνατό φύλλο ειδικά με την πληροφορία ότι μάλλον τιλτάρει λίγο

Όταν ποντάρει 2η φορά full pot στο turn είμαι πλέον βέβαιος ότι το range του είναι "πολωμένο" δηλ. ή μπλόφα ή μεγάλο φύλλο.

Όταν κάνω απλό call γνωρίζει ότι έχω κάποιο αδύνατο φύλλο, δηλ μικρό Άσσο, K, ή κάποιο flush draw κλπ.

Στο river κάνει full pot bet και χρειάζομαι 33% να είμαι σωστός για να κάνω call. Με βάση το range του, την ως τώρα δράση και το ότι το hand μου φαινεται αδύναμο, είμαι σίγουρα μπροστά πάνω από 33%

Άρα call. Αυτή τη φορά είχε:

Lrr shows: Jack of Clubs, 9 of Diamonds

holdemgr shows: 7 of Hearts, 4 of Diamonds

holdemgr wins $265.00 from the main pot

Δημοσίευση

Σωστά, καλύτερα στο RIVER να κάνω raise ή πάσο παρά να δώ την μπλόφα του,ίσως να είχε το εξάρι.Πάντως holdem έπεσα μέσα στο τι φύλλο κρατούσε,εντάξει βαλέ εννιά αντί για βαλέ δέκα.Ωραία σκέφτηκες μπράβο,αν λειτουργείς με τέτοια αυτοσυγκέντρωση τον περισσότερο χρόνο,τότε δεν θα σε ήθελα αντίπαλο.Ευχαριστώ για το άρθρο σου,θα αρχίσω να διαβάζω την ιστιοσελίδα σου.

Δημοσίευση

zorbasovoudas έγραψε:

Σωστά, καλύτερα στο RIVER να κάνω raise ή πάσο παρά να δώ την μπλόφα του,ίσως να είχε το εξάρι.

Nai yparxei h pithanothta na mplofarei me kapoio 6 ari h 77 klp alla nomizw oti einai mikro meros tou range tou kai tha to kanei poly spania giati:

1. nomizei (alla den exei kai dikaio akribws) oti to 6ari/77 tou klp exei kapoio showdown value apenanti sto range mou (flush draws klp)

2. Den nomizw oti einai para poly kalos paikths pou tha metatrepsei ena weak hand se mplofa alla tha protimhsei na empisteytei to showdown value tou.

Δημοσίευση

Πολύ ενδιαφέρουσα η παρτίδα σου.

Πρώτη απορία: Να υποθέσω ότι είναι σε No Limit και όχι σε Pot Limit....(?)

Δεύτερη απορία: Λες ότι τα πονταρίσματά του είναι full pot. Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο κάτω από το ποτ. Υποθέτω ότι με στη φράση full pot, εννοείς και τα ποντάρισματα που είναι λίγο κάτω από το pot.

pot preflop: 7+7=$14, και στο flop κάνει bet $11

pot στο flop: 11+11=$22 + $14 = $36 και στο turn ποντάρει $33

pot στο turn: 33+33=$66 + $36 = $102 και στο river πόνταρε $82.

(δεν έχω καμία διάθεση να σε διορθώσω η να κάνω .."εξυπνακισμούς". Απλά θα ήθελα να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά που αναφέρω για να καταλάβω την ανάλυση σου καλύτερα.)

Σε μια πρώτη ανάγνωση της παρτίδας σου, (όντας και υποψιασμένος ότι για να κάνεις αυτό το post, μάλλον ήταν σωστό το call τελικά, αφού δεν θα υπήρχε λόγος να το ποστάρεις αν ήταν λάθος), σκέφτηκα την περίπτωση του busted flush draw (ήθελε το χρώμα αλλά το'χασε). Ίσως έπρεπε να σβήσεις την τελευταία γραμμή του αρχικού post, να μην βλέπουμε ότι τελικά το έκανες το call. :unsure:

Λόγος για raise στο river δεν υπάρχει φυσικά κανένας.

Αν είχε J-T ή J-Q όπως λέει ο zorbasovoudas, θα κυνηγούσε gutshot για κέντα. Με το J-9 Που τελικά είχε έκανε μια καθαρή μπλόφα.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι το read σου είναι (κατά την ταπεινή μου γνώμη) καταπληκτικό. Η ανάλυση της σκέψης σου επίσης. Πολύ σημαντική η παράθεση : "Στο river κάνει full pot bet και χρειάζομαι 33% να είμαι σωστός για να κάνω call. Με βάση το range του, την ως τώρα δράση και το ότι το hand μου φαινεται αδύναμο, είμαι σίγουρα μπροστά πάνω από 33%" (αν και ...είπαμε για την μικρή μου διαφωνία περί full pot που μόνο εσύ μπορείς να ξεκαθαρίσεις)

Προσωπικά, μάλλον θα έβλεπα φαντάσματα και θα πίστευα ότι το ποντάρισμα στο river 4/5 του ποτ, μοιάζει περισσότερο για value bet παρά για μπλόφα. Και φυσικά θα είχα άδικο. Γιατί προφανώς ένα value bet εκεί (αν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος να το κάνει) θα ήταν μάλλον μικρότερο. Αν τώρα το ποντάρισμά του ήταν όντος full pot, τότε ίσως να σκεφτόμουν πιο πολύ την πιθανότητα της μπλόφας. Το τελικό call όμως, απέχει πολύ από το "θα το σκεφτόμουν".

Προφανώς είχες πάρα πολύ καλή αίσθηση του αντιπάλου σου και της κατάστασής του. Είναι λίγες οι φορές που πραγματικά αισθάνομαι τέτοια σιγουριά για τόσο οριακές αποφάσεις, αλλά όταν συμβαίνει το συναίσθημα είναι πολύ ωραίο.

Φανταστικό το call σου.

Υπάρχει ένα ακόμα σίγουρο πράγμα στην υπόθεση. Αν αντίπαλός σου ήταν Έλληνας, θα έκλεινε αμέσως το τραπέζι και θα άρχιζε να στέλνει καταγγελίες σε κάθε ενδιαφερόμενο και μη, περί super-users, rigged sites, θεωρίες συνομωσίας και θα έψαχνε τους Men in black να σε εξοντώσουν, για να καλύψουμε και την περίπτωση να είσαι εξωγήινος.

:woohoo:

ΥΓ. για κάποιον περίεργο λόγο, τα λατρεύω τα 4άρια. Θυμάμαι πολλές νίκες με 4άρι/-α στο χέρι μου.

Δημοσίευση

As pame kontra sto reyma kai na milhsoume gia ...strathgikh.

Poly kalos ypologismos Vladan. Ontws to river einai 4/5 pot alla pali den allazei poly thn analysh.

Polles (ma para polles) fores tha kanw to call kai tha fanw geloios giati o antipalos tha exei 66 h kati tetoio. Omws xreiazetai peripou 1 stis 3 na mai swstos (gia to river) kai me bash to range nomizw oti eimai poly pio syxna. Epishs thelw na tou deiksw oti eimai kati san calling station (enw den eimai) wste na bloffarei ligotero

Tetoia perithwriaka paiksimata einai shmantika se HU me kalous paiktes pou den kanoun tragika lathi opws ta synithismena fishes.

S'ena allo hand epaiksa to ekshs:

- holdemgr sitting in seat 1 with $398.00

- Lrr sitting in seat 2 with $543.44 [Dealer]

Lrr posted the small blind - $1.00

holdemgr posted the big blind - $2.00

** Dealing card to holdemgr: :Js :Qh

Lrr raised - $6.00

holdemgr raised - $26.00

Lrr called - $26.00

** Dealing the flop: :6s :2d :2s

holdemgr bet - $44.00

Lrr called - $44.00

** Dealing the turn: :6c

holdemgr checked

Lrr checked

** Dealing the river: :Qs

holdemgr bet - $140.00

Lrr called - $140.00

holdemgr shows: Jack of Spades, Queen of Hearts

Lrr mucks:

holdemgr wins $419.00 from the main pot

Gia mena einai fanero oti exei kapoio pocket pair h AJ/AT otan kanei call preflop sto 3-bet mou (genika ekane spania call sta synexh mou 3-bet) kai sxedon pote den to boithaei to 6622.

Sto river paizoun full house kai xrwma kai kserw oti spania exei kati tetoio alla kai kserw oti kserei oti oute ki egw exw pithana kati tetoio.

Opote kanw to bet mou full pot wste na fainetai sa bloffa - kanei call giati pistevei oti eite exw monster eite mploffa kai statistika exw spania monster

Δημοσίευση

Πάμε στο 2ο hand.

Είμαι που είμαι σπαστικός και όπου βλέπω λάθος τρέχω να το διορθώσω για να το παίξω έξυπνος, μη μου δίνεις κι εσύ τροφή συνέχεια. :P

Δεν είναι 3bet το raise σου. Είναι 4+bet, αφού από 6 το κάνεις 26 (4,3xbet συγκεκριμένα).

Ειδικά στο heads up (ή αλλιώς hands up όπως το έλεγε παλιά και ένας γνωστός μου :laugh: ), η επιλεκτική επιθετικότητα και η αίσθηση του παιχνιδιού του αντιπάλου παίζουν πιο σημαντικό ρόλο από τα φύλλα που κρατάς.

Προφανώς εσύ που είσαι στο τραπέζι ξέρεις καλύτερα αν άξιζε να κάνεις τόσο μεγάλο raise preflop με τόσο marginal hand και off position post-flop. Kαι εδώ είναι το μόνο σημείο που θα μπορούσα να διαφωνήσω. Αλλά και πάλι, χωρίς να είμαι στο τραπέζι δεν μπορώ να ξέρω τι υπάρχει πίσω από ένα τέτοιο raise και τους πραγματικούς λόγους που σε οδηγούν σε τόσο μεγάλο raise. Προσωπικά μου μοιάζει λίγο με "θέλω οπωσδήποτε και απελπισμένα να πάρω το ποτ τώρα". Αλλά ξαναλέω ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι πιστεύω εγώ διαβάζοντας το hand, γιατί δεν ήμουν εκεί για να ξέρω όλο το ιστορικό του συγκεκριμένου heads up.

Από κει και πέρα δεν υπάρχουν και πολλά σχόλια για την συνέχεια της παρτίδας. Πας να κλέψεις το ποτ στο flop, αλλά δεν σου κάθεται. Ουσιαστικά το παρατάς στο turn αλλά αυτός κάνει το λάθος και δεν το εκμεταλλεύεται, αφού "φου" να σου 'κανε θα είχες πάει πάσο (όπου "φου" βάλε bet από 1/2 του ποτ και άνω). Και στο river η πολύ καλή σου αίσθηση σε οδηγεί σε ένα πολύ σωστό bet, το οποίο όντος μοιάζει με μπλόφα.

Δεν ξέρω σε ποιο site παίζεις, αλλά στα περισσότερα μπορείς στο hand history να δεις το φύλλο του αντιπάλου σου όταν κάνει call στο river και μετά muck. Μάλλον εκεί που παίζεις δεν το έχει αυτό. Αν όντος δεν το έχει, χάνεις αρκετές πληροφορίες για το παιχνίδι του αντιπάλου σου, αφού θα έβλεπες πολλά φύλλα του που τα έχει κάνει muck.

Τέλος πρέπει κι εγω να καταθέσω την ειλικρινή μου άποψη, για να είμαι μέσα στο κλίμα διπλάνού thread στο forum... Δεν γίνεται φίλε "kratatagr" να κάνεις τέτοια πράγματα χωρίς να είσαι rigged! Βλέπεις τα φύλλα των άλλων, έχεις πρόγραμμα που προβλέπει τα board cards, ξέρεις τι ώρα θα πάω για κατούρημα και λες και τον καφέ. Θα σε καταγγείλω στην ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, τον ΟΓΑ, το ΤΕΒΕ, την εταιρεία ελληνων ανώνυμων αλκοολικών και την εταιρεία προστασίας ζώων. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο HOLDEMISMOS!

:woohoo: :P:evil:

Δημοσίευση

3-bet me thn ennoia 3ou bet. dhl. auto skanei raise, egw 3-bet, autos 4-bet kok To raise size einai sxetika megalo giati opws blepeis exoume poly deep stacks.

Kanw poly 3-bet giati kanei poly fold. Otan kanei aplo call exw genika arketes plhrofories gia to and tou. Epishs askw poly piesh wste na mhn ton afhsw na paiksei poly apo to button pou exei pleonekthma.

Dystyxws de mporw na dw ta mucked hands.