Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλισπερα και απο εμενα.θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση.Αν π.χ κερδισω σε καποιο τουρνουα ενα ποσο των 10000εκαι παραπανω και κανω αναληψη του ποσου,το οποιο θα παει σε καποια τραπεζα,και μου ζητηθει απο την τραπεζα η προελευση αυτων των χρηματων[οπως εχει δικαιωμα νομιζω],τι απαντηση θα δωσουμε.θα με ενδιεφερε η αποψη ολων σας.

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ!ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ?Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΣΦΙΓΚΕΣΕ!ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΜ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΑ(ΑΜΑ ΒΡΕΧΕΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ!ΡΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΣΥ ΤΑ 10000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΝΑ 1000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!:whistle: :Kc :Ac

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

Βλέπετε πολύ ειδήσεις.

Να τις κόψετε κάνουν κακό. :laugh: :laugh:

Εγω προσωπικά δεν παρακαλοθώ καθόλου αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι ειμαι ανημέρωτος.

ΠΡοφανως κατι ξεσήκωσες απο την Ζαχοπουλιάδα.:laugh:

Οταν κερδίσεις πες μου να πάω να τα πάρω εγώ που θα ξέρω τι θα πω.:)

Οταν κερδίσεις...............

Δημοσίευση

TSINT έγραψε:

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ!ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΕΝΕΣΕ?Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΣΦΙΓΚΕΣΕ!ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΑΤΜ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΑ(ΑΜΑ ΒΡΕΧΕΙ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ!ΡΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΣΥ ΤΑ 10000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΝΑ 1000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!:whistle: :Kc :Ac

Δυσκολο να τα τραβηξει ολα με τη μια ρε Τσιντ, συνηθως οι καρτες των ATM εχουν μικροτερο οριο αναληψης απο 10.000 ευρω!

Περα απο την πλακα παντως φιλε μου, καλυτερα πρωτα να σε απασχολει το πως θα τα κερδισεις , καιμετα να εισαι σιγουρος οτι θα βρεθει τροπος να τα παρεις!! :cheer:

Δημοσίευση

Κανονικά κάθε τραπεζική συναλλαγή πάνω από 10.000 περνάει από την Τράπεζα της Ελλάδος. Συνήθως όμως είναι θέμα τράπεζας και κυρίως θέμα υπαλλήλου που πιστώνει τον τραπέζικό λογαριασμό σου. Οι περισσότεροι το προσπερνούν, το πολύ να σε ρωτήσουν "από που;" αλλά αν πέσεις σε στραβόξυλο ίσως μπλοκάρει τη συναλλαγή και τη στείλει στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Και να σε ρωτήσουν δεν υπάρχει πρόβλημα να πεις "κέρδισα στο πόκερ 'η στο στοίχημα". Όλοι οι τραπεζικοί υπάλληλοι έχουν γνώση του θέματος και δεν υπάρχει ανησυχία. Γίνονται εκατοντάδες τέτοιες συναλλαγές καθημερινώς, οι Έλληνες είναι στις πέντε πρώτες δυνάμεις στον κόσμο στο στοίχημα του Internet.

Αν μπλοκάρουν τη συναλλαγή και σε στείλουν στην Τράπεζα της Ελλάδος, υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει να την ακυρώσεις με κάποια μικρή γραφειοκρατία και συνεννόηση με την εταιρεία που στα στέλνει. Μετά φυσικά θα ζητήσεις το cash out σε δόσεις μικρότερες των 10.000.

Δημοσίευση

TO THEMA AFTO ME APASHOLISE IPERVOLIKA OTAN O DIEFTHINTHS THS TRAPEZAS POU SINERGAZOME ,ME ROTISE APO POU INE OLA

AFTA TA LEFTA TA OPIA ERHONTE KATHE MINA MESO MIAS OFFSHORE STON LOGARIASMO MOU.

AFOU SIMVOULEFTHIKA 2 SIGENHS MOU POU INE STELEXH KAI DIEFTHINTES SE ALES TRAPEZES TOU APANTISA TA EKSHS:TA HRIMATA AFTA INE APO DOULIES DIKES MOU SAN MIHANIKOS TIS OPIES DEN KOVO TIMOLOGIO.

DEN IPA TIPOTA GIA INTERNET GAMBLING.

DEN INE OTI KALITERO NA PIS ME SIMVOULEPSAN OI SIGENHS MOU DIEFTHINTES.

VEVEA TO KALITERO INE AN ERHONTE KATHE MINA MEGALA POSA NA TA MIRAZIS SE 2 ME 3 TRAPEZES.

MHN KSEHNATE POS O DIEFTHNTHS THS TRAPEZAS INE IPOHREOMENOS SIMFONA ME TO PROGRMA ,SISTITHITE, NA ENIMERONI THN TRAPEZA THS ELADAS GIA KATHE SINALAGI APO OFFSHORE.

BASIKA ANISIHOUNE GIA KSEPLIMA MABROU HRIMATOS KAI OXI GIA FORODIAFIGH.

VEVEA NA PO THN ALITHIA SKEFTOME TO MELON ,DILADI OTAN TA SISTIMATA ELENXOU STHN ELADA GINOUNE KALITERA TI THA MAS KANI H EFORIA?

GIA AFTO KAI EGO ANIKSA TON LOGARIASMO MOU STHN ELVETIA POU DEN SE ZALIZOUNE ME KAMIA EROTHSH,KAI IPARHI APOLITH ANONIMIA.

TORA OSON AFORA GIA MIA FORA POU THA KANIS ANALHPSH 10K MALON KANENAS DEN THA ROTHSH.

H ETHNIKH PANTOS INE H PIO PERIERGH TRAPEZA.

ZITO H ELVETIA!!!!

Δημοσίευση

Οταν επαιζα στο partypoker αν ηθελες να κανεις αναληψη πανω απο 10000$ το μηνα επρεπε να τους δωσεις ΑΦΜ.Φυσικα δεν τους το εδωσα, αναγκαστικα εκανα αναληψεις καθε μηνα 10000$, σε τραπεζικο λογαριασμο ομως μου επαιρναν προμηθεια, ενω στην visa οχι.

Αν τραβαγες λεφτα απο τα ΑΤΜ μου επαιρνε εξοδα, οποτε εκανα αλλο κολπο εκανα ολες τις πληρωμες μου με την καρτα, διαφορες αγορες, σουπερμαρκετ,βενζινη,ΟΤΕ,κινητη,μονο η ΔΕΗ δεν δεχοταν καρτα, οι 2 μισθοι της οικογενειας εμεναν ανεπαφοι.

Το ασχημο ηταν (ειδικα στον ΟΤΕ) οτι σε κοιτουσαν με συγκαταβατικοτητα που αναγκαζοσουν να πληρωσεις με καρτα.Ειχε ομως και την πλακα του στα ακριβα μαγαζια,LV,ROLEX κλπ.πχ οταν εκανα δωρο στην συζυγο ενα rolex,oταν τους ειπα οτι θελω να πληρωσω με την καρτα μου,αρχισαν τα κρυφα γελακια και μου ειπαν οτι χρειαζονται 3 καρτες σαν την δικια μου για να το παρω,την δοκιμασαν με βαρια καρδια,την συνεχεια την φανταζεσθαι!

Για να μη παρεξηγηθω, αυτη τη στιγμη δεν εχω φραγκο,1ον γιατι εχανα συνεχεια για 10 μηνες

παρολο που κατεβαινα level,σε καποια φαση δεν μου πηγαινε η καρδια να παιξω πιο χαμηλα και 2ον γιατι εκανα καποιες καλες ακριβες(δεν μετανιωσα) αγορες.

Μετα απο ενα χρονο αποτοξινωσης ξεκιναω παλι απο εκει που αρχισα 10$stngo(στο pokergr ομως τωρα) πιστευω σε 3 χρονια να επανελθω εκει που ημουν!

Δημοσίευση

Kαλή επιτυχία στην επάνοδο σου, φίλε Νίκο. Δεν θα είσαι μόνος στην προσπάθεια σου να χτίσεις bankroll από τα sng. Eδώ και μερικές μέρες ξεκίνησα κι εγώ στο Poker.gr μια τέτοια προσπάθεια, αλλά από τα sng των 5+0.50 (30 θέσεων) με κατάθεση 50$. Είμαι στα 160 τώρα (θα ήμουν πιο ψηλά αλλά έπαιξα σε κάποια Ελληνικά προκριματικά) και μόλις φτάσω στα 220$ (20 buy ins) θα ανέβω στα 10$+1$.

Έχω παρατηρήσει ότι η δημοτικότητα των Mad Tilt τουρνουά (super turbo με starting stack 60 chips, σκέτος τζόγος δηλαδή), έχει φέρει πολύ κόσμο που απλώς αφήνει τα λεφτά του στα τραπέζια της ongame. Αυτοί οι παίκτες τροφοδοτούν κι άλλα τουρνουά (ή sng), αλλά προτιμούν πολλές θέσεις και όχι μόνο 10 (για να τα πάρουν πιο χοντρά αν κάτσει η μπίλια lol).

Το γεγονός αυτό δίνει value στα πολλών θέσεων sng (και όλα τα mtt) από τους παίκτες που θα τα πετάξουν τα λεφτά εύκολα, γιατί όπως γνωρίζουμε... μπίλια δεν υπάρχει στο πόκερ! :woohoo:

Δημοσίευση

Vouvasalinik

Aνέβηκα level! Έχω ήδη 219,82$, κάτι ψιλά λιγότερο δηλαδή από 20 buy ins στα sng των 10+1$ (30 θέσεων)! Ετοιμάσου για παρέα λοιπόν! Και να σκεφτείς φίλε ότι μόλις την περασμένη Τρίτη το ξεκίνησα το... project!

Μόλις πάω στα 440$ θα ανέβω στα 20+2$. Αν πέσω στα 110$ θα κατέβω πάλι στα 5άρια.

The only way is up, baby...

Δημοσίευση

To μυστικό στα 5$ sng ήταν tight παιχνίδι και γερό κοπάνημα στα καλά φύλλα. Χωρίς πολλές μαγκιές με μπλόφες κλπ γιατί στα 5$ σε κάνουν call με Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ! Φυσικά αυτό λειτουργεί υπέρ όταν έχεις πιάσει καλό φύλλο στο flop και.. κοπανήσεις, συνήθως το εκλαμβάνουν σαν μπλόφα και πέφτουν στην παγίδα. Και το καλύτερο; Όλο το τραπέζι μετά φοβάται τα μεγάλα bets σου...

Δημοσίευση

Δεν συνηθιζω ποτε να απανταω σε οποιοδηποτε σχολιο διαβασω σε φορουμ κτλ.αλλα η περιπτωση του vouvasalinik,οφειλω να πω οτι με αγγιξε λιγακι.Το παλικαρι,κερδιζε αρκετα λεφτα για καποιο διαστημα και οπως λεει τα επενδυσε σε ακριβες αγορες τις οποιες δεν εχει μετανειωσει.Αυτο ειχε ως αποτελεσμα μετα το περας μιας εκτεταμενης αρνητικης διακυμανσης,η οποια ητε ηταν λογικη ητε οφειλωταν σε λαθος παιξιμο του παιχτη(το πιο πιθανο)και μετα απο μια μεγαλη κερδοφορο διαρκεια εξισσοροπησε η αδικια που ειχε συμβει,το υπερβολικο κερδος δηλαδη πηρε πισω την απαιτουμενη γκανιοτα.Εφτασε ο παιχτης μας δηλαδη με απλα λογια,μετα απ την ολοκληρωση καποιων ωρων παιχνιδιου να παρει ακριβως αυτο που δικαιουταν.

Σ αυτο το σημειο θα ηθελα να αναφερω οτι ειμαι επαγγελματιας παιχτης μπλακτζακ,εχω φτασει σε ενα κορυφαιο επιπεδο παιχνιδιου με ισως παραλογα κερδη για αρκετους εδω μεσα.Η αρχη ομως(πριν απο 4-5 χρονια) ηταν δυσκολη με πολλες θυσιες.Πουλησα ενα μαγαζι που ειχα στο συνταγμα για να ξεκινησω,μετακομισα απο Αθηνα στην Κερκυρα για να μπορεσω να παιξω,αλλαξα την ζωη μου γενικως.Στην πορεια φιλε vouvasaliniκ,ημουν κερδοφορος.Με λιγα κερδη,π.χ 100 ευρω τη μερα,εβλεπα τα "χαρτια¨ μου να μου λενε οτι κερδιζω,αλλα με το περας του καλοκαιριου,6 μηνες παιχνιδιου,διαπιστωσα οτι ειχα πιο λιγα λεφτα απ οσα επρεπε.Με την απλη βοηθεια ενος δασκαλου μου που ετυχε να βρεθει στον δρομο μου,του γνωστου σας sweedenfish,διαπιστωσα οτι τα κερδη μου εξανεμιζονταν υπο την μορφη,,,μπουρμπουαρ στους ντιλερ καθε που εκανα μπλακτζακ ,στα μεταφορικα εξοδα και στις 2 εισοδους για το καζινο(εγω και η γυναικα μου).Εμαθα λοιπον το μαθημα μου(προσωρινα)και σταματησα τα περιτα εξοδα.Ξεκινισα ομως μετα τον διωγμο μας απ το καζινο της κερκυρας καποια ταξιδια,αναγκαστικα μεν,ακριβα δε.Π.χ. να αναφερω ενα ταξιδι στο καιρο με το Ηλιο που μου στοιχησε το ποσο των 3000 ευρω,και παρολο που παιχτικα κερδισα το ποσο των 20000 περιπου,εχοντας ποσοστο 25% αν θυμαμαι καλα,επεστρεψα στην Αθηνα με καθαρα κερδη 2000 ευρω.Αρα αγαπητε vouvasalinik(να μην παρεξηγηθω,δεν σε γνωριζω αλλα απευθυνομαι σε οσους θελουν μια διαφορετικη αποψη),το να εχεις κερδη στην διαρκεια,προυποθετει ορισμενους κανονες.Να παιζεις με το ποσοστο κερδους υπερ σου,να βαζεις την σωστη ωρα το σωστο στοιχημα και να εχεις σωστη διαχηρηση κεφαλαιου.

Καπου στο βιβλιο του Ταραμα γραφει κατι περι του μαθηματικου kelly.Ενα ονομα πασιγνωστο στους παιχτες μπλακ τζακ.

Ο εν λογω κυριος ειχε αναπτυξει μια θεωρια η οποια λεει οτι αν εχεις π.χ. ποσοστο κερδους υπερ σου σε ενα οποιοδηποτε παιχνιδι της ταξεως του π.χ.1%,αν πονταριζες το 1% του κεφαλαιου σου,ηταν αδυνατον στην διαρκεια να βγεις χαμενος.Εσυ φιλε παιχτη ποκερ οταν παιζεις σε τραπεζι 1-2 ρεστα της ταξεως των 200 ευρω και εχεις QQ και ο αντιπαλος ΑΚ,ξερεις οτι εχεις πιθανοτητες να κερδισεις π/χ 5%,ξερεις οτι την συγκεκριμενη στιγμη πρεπει να εχεις πανω στο τραπεζι χρηματα λιγοτερα του 5% του συνολικου κεφαλαιου σου?Αρα για να σταθεις σε ενα τετοιο τραπεζι πρεπει να εχεις τουλαχιστον κεφαλαιο 4000?Στο Μπλακ τζακ οσοι παιξαν ενα Kelly,δηλαδη αυτο που περιεγραψα παραπανω καταστραφηκαν...γιατι μια φορα στην καριερα τους ΚΑΙ αυτο το ποσοστο παραδοθηκε στην Θεα τυχη.Αρα το νορμαλ ειναι να παιζετε μισο Kelly,αρα σε 200ρι τραπεζι να εχετε 8000 κεφαλαιο.Τωρα αν αγαπητε vouvasalinik,απ το παιχτικο σου κεφαλαιο σκοπευεις να κανεις δωρακια καδενιτσες,χρυσαφικα και ρολεξ,λυπουμαι πολυ που θα στο πω,αλλα εισαι αξιος των επιλογων σου.Εγω λογω των επιλογων μου αναγκαστηκα να παρω και δανειο 20000 ευρω για να μπορεσω να συνεχισω.Αυτο εξανεμιστηκε μετα απο αλλους 7-8 μηνες κερδοφορου παιχνιδιου,γιατι τα εξοδα απ τα ταξιδια(δυστηχως το μπλακτζακ δεν παιζετε απ το σαλονι μου)και τα εξοδα διαβιωσης μου ηταν ¨μια η αλλη¨.Εφτασα σε σημειο να σηκωσω τα τελευταια 600 ευρω απο μια καρτα μου και να παω βουλγαρια ξεκινωντας παλι απ την αρχη,γνωριζοντας πλεον,οτι αν δεν κανω σωστη διαχειρηση χρηματων,εχω παει φυλακη.Αρα φιλε vouvasalinik,σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι δοκιμασεις,απλα να ξερεις οτι ναι,μια ειναι η ζωη,να την γλεντησουμε,αλλα,ειναι κριμα να πεταξουμε κοπους μιας ζωης για λαθος υπολογισμους.

Να με συγχωρεσεις επισης που ειπα οτι μαλλον δεν επαιζες σωστα,γιαυτο στην διαρκεια εχασες.Αλλα η πειρα μου εχει δειξει οτι αυτο που ακουσα απο τα χειλη ενος αλλου δασκαλου μου,του Νεοφυτου,οτι η τραπουλα ειναι παντα δικαιη,ΙΣΧΥΕΙ..Στο τελος θα παρεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Παραθετω παρακατω το τελευταιο χερι που επαιξα,σε ενα πολυσυχναστο κυριακατικο τουρνουα,γνωριζοντας οτι στην διαρκεια θα παρω αυτο που δικαιουμαι.

Σ αυτο το room εχω nickname lalistata.(αλλα:nikthegr,nikosbj)

#Game No : 6729861586

***** Hand History for Game 6729861586 *****

NL Texas Hold'em Trny:38089198 Level:18 Blinds-Antes(10.000/20.000 -500) - Sunday, January 27, 18:54:26 ET 2008

Table $300K Guaranteed Sunday (1306127) Table #3 (Real Money)

Seat 3 is the button

Total number of players : 9

Seat 3: lalistata ( 161,479 )

Seat 4: Olympic5 ( 612,679 )

Seat 5: pins1000 ( 137,683 )

Seat 8: hertigafkorv ( 226,424 )

Seat 6: HouseRentBoogie ( 584,776 )

Seat 9: x_valgus_x ( 333,192 )

Seat 7: Guvie ( 160,640 )

Seat 10: Gitte26 ( 134,912 )

Seat 1: Mundos ( 171,551 )

Trny:38089198 Level:18

Blinds-Antes(10.000/20.000 -500)

Mundos posts ante [500]

lalistata posts ante [500]

Olympic5 posts ante [500]

pins1000 posts ante [500]

HouseRentBoogie posts ante [500]

Guvie posts ante [500]

hertigafkorv posts ante [500]

x_valgus_x posts ante [500]

Gitte26 posts ante [500]

** Dealing down cards **

Dealt to lalistata [ Ks Ah ]

HouseRentBoogie raises [50,000]

Guvie folds

hertigafkorv folds

x_valgus_x folds

Gitte26 folds

Mundos folds

lalistata is all-In [160,979]

Olympic5 folds

pins1000 folds

HouseRentBoogie calls [110,979]

** Dealing Flop ** [ 4s, Td, 5h ]

** Dealing Turn ** [ 3h ]

** Dealing River ** [ Qs ]

HouseRentBoogie shows [ Th, Ts ]three of a kind, Tens.

lalistata shows [ Ks, Ah ]high card Ace.

HouseRentBoogie wins 356,458 chips from the main pot with three of a kind, Tens.

Player lalistata finished in 33 place and received $1,171.64 USD

Δημοσίευση

Symfwnw me thn kentrikh idea tou post oti to bankroll management einai aparaithto sto poker. Opws einai sto blackjack kai opws einai sto options trading klp klp. H fysh tou variance einai poly diaforetikh omws sto poker, sto BJ kai sto trading.

Den eimai paikths BJ alla ypothetw oti to variance einai poly pio ypshlo ekei kathws to pleonekthma tou paikth einai sxetika mikro. Sto poker einai diaforetika.

Eferes paradeigma to AK vs QQ pou eisai 55/45 me to QQ alla genika to pleonekthma enos kalou paikth sto poker einai arketa pio megalo, ektos an paizei me isaksious antipalous opote einai konta sto 0.

Dhladh allo variance kai ara anagkes bankroll exeis s'ena trapezi me fishes kai allo se ena trapezi me sharks. Kai metaksy twn 2 aytwn akrwn yparxei ena terastio xasma

Δημοσίευση

Καταρχην σημερα δεν θα επρεπε να απαντησω,γιατι χαθηκε ενας πραγματικα μεγαλος ανθωπος και αληθινος ελληνας,ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους και πηγαινε κοντρα στην ψευτια και την υποκρισια,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ θα μεινεις στην ιστορια!

Στην Ελλαδα σημερα ο ψευτης ανταμειβεται και ο ειλικρινης χανεται!

Ευχαριστω τον πατερα μου που μου εδειξε απο 10 χρονων μεσα απο την βιοπαλη και το χαμαλικι στους δρομους της Αθηνας να ξεχωριζω την ψευτια και την υποκρισια.

Ευχαριστω τον πατερα μου που μ βαλε απο 16 ετων στο mont parnes ναι καλα διαβασατε απο 16 ετων!

Ευχαριστω τον ken Uston,Stanford Wong,Thorp,Snaider και αλλους που μου εμαθαν BJ και επισης τον Lorence Revere για αλλο ομως λογο,ηταν μεγαλος δασκαλος bj αλλα ειχε ενα μειονεκτημα ηταν απατεωνας,διαβαζωντας την βιογραφια του εμαθα να αποφευγω αυτους τους ανθρωπους,(πρωτεινω να μαθεται για αυτον).

Ευχαριστω την τυχη μου,που μου εδωσε την δυνατοτητα να εχω υγεια πανω απο ολα,καθαρο μυαλο και το πτονομιο να χανω μονο απο τα κερδη μου, πρωτα στο BJ και μετα τις μηχανες bj, στο ποκερ.

Εγω δεν πουλησα τιποτα για να γινω επαγγελματιας,αντιθετως αγορασα ακινητο,μετοχες και αλλα μικροαντικειμενα για να γινω ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ!Αφησα 1/4 των κερδων μου και το επαιξα.

Μ αυτον τον τροπο λειτουργησα σαν τον Οδυσσεα που δεθηκε στο καταρτι για να γλυτωσει απο τις σειρηνες.Δεν εχω δανεισθει ποτε για να παιξω και παντα παιζω αυτο που περισσευει απο το σπιτι μου,ειτε ειναι1$ ειτε ειναι 1000000$!

Το μονο λαθος που εκανα ειναι που εγραψα την προηγουμενη επιστολη, με αποτελεσμα να βρεθει πατημα για να διαφημισθει 3ο προσωπο.

Δεν προκειτε να συνεχισω την ανιπαραθεση οτι και να γραψεται,ο χρονος ειναι συμμαχος και θα αποκαλυψει πολλα,ουδεν κρυπτον υπο τον ηλιον.

Επιτελους Ελληνες βγητε απο το ληθαργο!

Δημοσίευση

Μια και μιλάμε για τράπεζες και πιστωτικές κάρτες ρε παιδια θέλω να ρωτήσω κάτι.Είμαι γραμμένος στοPOKER.GR kai EUROBET με πιστωτικές κάρτες.Θέλω να όμως να βάλω λεφτά με πιστωτική στο PARTYPOKER kai EVEREST.Ποιά είναι η γνώμη σας γενικά για πληρωμές με πιστωτικές.Είναι ασφαλές να δίνεις τον αριθμό της κάρτας ή θα μας έρθει καμμιά χρέωση τρελλή απο κάποιν που θα υποκλέψει τους αριθμούς των πιστωτικών.

Δημοσίευση

Γεια σου φιλε nickthegr.Μου αρεσε η τοποθετηση σου στο θεμα του φιλου(ησουν βεβαια λιγακι σκληρος) αλλα ειναι η αποψη σου.τωρα πως τα πας απο ταμειο?απο απλη περιεργεια ρωταω.οσο για το Α

Κ vs 1010 που σου ετυχε πιστευω πως ειναι κατι το πολυ φυσιολογικο αν και "ποναει" .Εσυ εκανες chase, οχι αυτος.αυτος ηταν στημμενος ηδη.Και το αναποδο ομως αν συνεβαινε παλι φυσιολογικο θα ηταν.λογικη βεβαια η κινηση σου στο level που βρισκοσουν αλλα...εντυπωσιακο βιογραφικο παντως.πραγματικα...thanks...

Δημοσίευση

Ο λογος που σε ρωταω nickthegr για το οικονομικο θεμα ειναι καθαρα απο επαγγελματικη περιεργεια λογο του οτι κι εγω ασχολουμαι με το poker εκ των εσω.Απλη υποσημειωση για να μην παρερμηνευτω.

Δημοσίευση

Με αναγκασε η απαντηση του vouvasalinik να ξαναπω 2 λογια.Φιλε ΔΕΝ απευθυνομαι σε σενα.Το δηλωσα,ο σκοπος μου ηταν μεσα απο την ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ των λαθος χειρησμων μου να αποτρεψω νεους παιχτες να κανουν τα ιδια λαθη.Να καταλαβουν οτι το παιχτικο κεφαλαιο ειναι αυτο το οποιο ανεφερες κι εσυ,περισευμα,κατι ξεχωριστο απο το κεφαλαιο διαβιωσης.Και οτι αμα το μειωσουν για καποιο λογο(π.χ. εγω αφαιρω απο εκει καθε μηνα τα εξοδα διαβιωσης μου,γιατι αυτο ειναι το επαγγελμα μου),τοτε ειναι υποχρεωμενοι να αναπροσαρμοσουν τα στοιχηματα τους αναλογα.Ζηταω συγνωμη για την παρεξηγηση.

Για το τουρνουα,Teri,δεν ειμαι σιγουρος αν εκανα σωστα,ισως να επρεπε να με φοβισει το raise απο πρωτη θεση,αλλα ο συγγεκριμενος παιχτης ειχε πολλες μαρκες και εκλεβε συχνα.Ουτως η αλλως εψαχνα εναν διπλασιασμο καπου εκει γιατι αλλιως δεν θα μπορουσα να συνεχισω για πολυ κλεβοντας blinds.Και το ΑΚ ηταν μακραν το καλυτερο φυλλο που ειχα πιασει τις τελευταιες 2 ωρες...Και υπεθεσα οτι ηταν αναγκασμενος να με καλεσει ακομα και με Α8.Εχω ηρεμη την συνειδηση μου παντως.

Επειδη επιμενεις για το οικονομικο,αρχιζω να πιστευω οτι σε εβαλε ο vouvasalinik,για να εχει πατημα να πει οτι...αυτοδιαφημιζομαι!!!:cheer: Τελος παντων,μετα απο πολλες προσπαθειες,τωρα αρχιζω να βλεπω φως και να κερδιζω λιγα χρηματα το μηνα στο ποκερ.Θελει πολυ υπομονη,διαβασμα και πολλες ωρες παιχνιδιου σε πολυ μικρα τραπεζια.

Δημοσίευση

Πρωτον ευχαριστω για την απαντηση σου, δευτερον με θιγεις λεγοντας οτι με εβαλε καποιος αλλος να πω κατι.Δεν τον γνωριζω τον κυριο και τριτον οπως προανεφερα ασχολουμαι εκ των εσω με το poker οπως κι εσυ και η ερωτηση εγινε απο καθαρα επαγγελματικο ενδιαφερον.Ο λογος που χρησιμοποιησες στο post ηταν πλουσιος και ακριβης κατι που δηλωνει την βεβαιη εμπειρια σου πανω στο θεμα.Οσο για το αν ο φιλος θιχτηκε αυτος εγραψε προσωπικες εμπειριες σε ενα ανοιχτο forum.η κριτικη ηταν αναμενομενη.χωρις να θελω να τον θιξω.anyway,σου ευχομαι καλη επιτυχια και ευχομαι να μην βρεθουμε αντιπαλοι.κατι μου λεει οτι θα πρεπει να προσεξω.focus...