Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Agora vivliwn apo internet...

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Εγω εχω αγορασει το Harrington on Holdem vol. 1 με τον τροπο που το περιγραφεις : με visa electron, απο το Amazon. Μπορεις να εισαι απολυτα ησυχος οσον αφορα την αξιοπιστια του site.. Τωρα, σχετικα με το χρονο παραδοσης, εξαρταται. Υποθετω οτι δεν θα ζητησεις να στο στειλουν με τιποτα express delivery κλπ, οποτε - αν θυμαμαι καλα - θα κανει περι τις 10 εργασιμες να ερθει.

Να εχεις παντως χρηματα στην Electron, γιατι πιστωνεται λιγο μετα την αγορα του βιβλιου.

Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσίευση

Έχω αγοράσει κι εγώ αρκετά βιβλία από Amazon και ένα από Παπασωτηρίου. Μην ξαναπάς στο βιβλιοπωλείο, η τιμή είναι καμιά 7-8€ παραπάνω από ό,τι από Amazon ακόμη και με τα έξοδα αποστολής μέσα. Πάρε από amazon με Visa electron (Enter VISA λέγεται τώρα) και θα σου έρθουν μέσα σε 2 το πολύ πολύ 3 εβδομάδες. Έχω παραγγείλει 2 φορές, τη μία 1 βιβλίο, την άλλη 4 και αυτό που ήταν μέσα στις γιορτές έκανε 15-16 μέρες να έρθει.

Δημοσίευση

SamGreek έγραψε:

Έχω αγοράσει κι εγώ αρκετά βιβλία από Amazon και ένα από Παπασωτηρίου. Μην ξαναπάς στο βιβλιοπωλείο, η τιμή είναι καμιά 7-8€ παραπάνω από ό,τι από Amazon ακόμη και με τα έξοδα αποστολής μέσα.

Θα προτιμούσα να μην είσαι τόσο ισοπεδωτικός! Θέλεις, ως καταναλωτής πάντα, να πιέζεις τον Παπασωτηρίου και τον κάθε Παπασωτηρίου με τις online αγορές σου αλλά θέλεις και να τον κρατάς ανοικτό ως επιχείρηση (εκτός και έχεις έννομο συμφέρον να κλείσει :P ). Δεν θέλεις ούτε το amazon μονοπώλειο, ούτε το βιβλιοπωλείο να αισχροκερδεί πάνω σου. Θέλεις όμως να είναι εκεί όταν χρειάζεσαι κάτι σήμερα και δεν μπορείς να περιμένεις 15-20 ημέρες να έρθει, όπως θέλεις βέβαια να τον πιέσεις να το έχει διαθέσιμο. Το 7-8€ από μόνο του δε λέει κάτι. Αν το βιβλίο κάνει 100€ είναι φυσιολογική προσαύξηση, αν κάνει 20€ είναι αισχροκέρδια!

Δημοσίευση

Καλησπέρα, συνήθως έρχεται με απλό ταχυδρομείο κατευθείαν στην πόρτα σου. Δε θυμάμαι αν το amazon έχει επιλογή για να στο στείλει ως συστημένο.

Πάντως ρίξε και μια ματιά στο play.com και σύγκρινε τις τιμές κάποιες φορές έχουν διαφορά γιατί το play δεν χρεώνει καθόλου έξοδα αποστολής. Και τα δύο είναι εξίσου αξιόπιστα πάντως και δέχονται χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες. :)

Δημοσίευση

[giati den psaxneis online na ta katebaseis san ebooks yparxune san torrent kai sto www.pokerbay.org

b]Panos0685 έγραψε:

Kalispera tha ithela na mathw an exei agorasei kaneis sas vivlia apo to amazon!Prospathw na ta parw apo papaswtiriou alla exw vrei ton mpela me aytous tous Ellinares!

Apo to amazon mporw na agorasw me visa electron k yahoo mail?K an nai ti xrono paradosis exei?