^GaToS^ Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 λοιπόν είμαι νέος στο χώρο του Πόκερ αλλά έχω διαμορφώση μία πολύ καλή άποψη γιατί αποτελεί όχι μόνο τύχη αλλά και τεχνική . Επιθυμώ να παίξω με χρήματα Online και σκέφτομαι το Pokerstars γιατί έχω εξασκηθεί πολύ εκεί .Aλλά έιχα δηλώσει ψεύτικα στοιχεία και θέλω να συνεχίσω με αυτά .. φοβάμαι μην γίνει τίποτα (για δικούς μου λόγους )...Αν τυχόν κερδίσω θα μπορώ να κάνω ανάληψη τα χρήματα μέσω moneybookers ? ή θα μου ζητήσουν σάρωση της ταυτότητας κλπ .. και τότε θα δουν ότι τα στοιχεία δεν συμπίπτουν.Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση
zorbasovoudas Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Πρέπει να δηλώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία.Θα σου ζητηθεί να στείλεις μέσω Φαξ την ταυτότητά σου μπρος πίσω. Παράθεση
^GaToS^ Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2008 ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση ... αλλά δεν θα πάρω .. και γαμώτο είναι το καλύτερο πρόγραμμα το pokerstars..Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο Poker room το οποίο να μην χρειάζεται ταυτοποίηση στοιχείων και να φορτώνεται ή από visa prepaid ή από moneybookers ... Παράθεση
pkr Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιανουαρίου, 2008 για να καταλαβω δεν φορτωνεται απο visa το pokerstars? εγω απο visa ξερω οτι γινεται. βεβαια θελει ταυτοποιηση με την καρτα σου. Παράθεση
^GaToS^ Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Φεβρουαρίου, 2008 υποστηρίζει visa το pokerstars αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλω να κάνω ταυτοποίηση δηλαδή να δώσω ταυτότητα .. για προσωπικούς λόγους .. γι'αυτό υπάρχει κανά άλλο site που να σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις και να πληρώνεσαι χωρίς να σκανάρεις ταυότητα ?? Παράθεση
Assim1 Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου, 2008 ΔΟΚΜΑΣΕ ΣΤΟ WILLIAM HILL H STO LADBROKES... Παράθεση
^GaToS^ Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 ερώτηση .. μπορώ να βάλω ψεύτικα στοιχεία στο ladbrokes??? είναι κορυφαίο αφού πληρώνει και σε Paypal ... αλλά είδα αυτό άρα λογικά θα ζητάει ταυτότητα για ταυτοποίηση ..έχει παίξει κάποιος εκεί Please να μου πει τι γίνεται αν τελικά θέλει σκανάρισμα ταυτότητα ή όχι ? Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Den katalabainw to nohma ths erwthshs.Den yparxei sobarh etaireia pou DEN tha zhthsei kapoia morfh bebaiwshs ths taytothtas tou pelath gia opoiadhpote analhpsh kapoiou shmantikou posou.Yparxoun diethneis nomoi prostasias apo kseplyma mavrou xrhmatos, einai POLY aysthroi kai kammia SOBARH etaireia den prokeitai na riskarei thn parabiash tous Παράθεση
aka_Lamogio Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 16 Φεβρουαρίου, 2008 Αν παίζει να έχεις Visa Electron κάνε μια κατάθεση στο Pokerstars με αυτήν για $10 και θα σου την εμφανίσει και σαν δυνατότητα αποπληρωμής μετά. Εγώ αυτό έκανα σε μένα και τον αδερφό μου. Όσες αποπληρωμές κάναμε δεν μας ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Δοκίμασέ το. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Απλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες από την τελευταία σου κατάθεση πριν ζητήσεις αποπληρωμή. Παράθεση
CrisEL Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 17 Φεβρουαρίου, 2008 Έχω την εντύπωση , χωρίς να έχω δει αν το υποστιρίζουν τα συγκεκριμένα rooms , οτι με paysafecard δεν χρειάζεται καμία ταυτοποίηση . Αρκεί μόνο να υποστιρίζεται και η ανάληψη μέσω αυτής . Παράθεση
axeman Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2008 gia sas egw s lew na pe3is partypoker.....den s zitane tautotita kai kerdisieis lefta..... partypoker.com to site...einai kai to kalutero poker sto kosmo Παράθεση
axeman Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2008 to provlima mou eina ekana account se ena site kai exasa liga lefta. epidi me piran kapia stigmei tilefono kai tous ipa thn pragmatikh mou hlika twra th 8a ginei 8a akyrv8oun oles oi synalages? 8a parw ta lefta pou podara pisw?? eyxaristo:As Παράθεση
Recommended Posts