GoldenVirginia Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 Καλημερα. Οταν κανω αναληψη στην skrill και πηγαινω μετα στην τραπεζα να βγαλω τα λεφτα απο το ατμ με την καρτα skrill μου εμφανιζει 3 επιλογες "ταμιευτηριου ,οψεως και πιστωτικη-χρεωστικη" εχω βγαλει τα χρηματα και με τις 3 επιλογες αλλα δεν ξερω τι ρολο παιζουν,γνωριζει καποιος ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 Στην καρτα skrill /nettleller κλπ θα επιλεγεις μονο "πιστωτικη-χρεωστικη" , επειδή τετοια είναι. Ταμιευτηριου και οψεως διαλέγεις όταν εχεις δικο σου λογαριασμο καταθέσεων σε ελληνικη τραπεζα , εχεις μια καρτα αυτης της τραπεζας συνδεδεμενη με αυτόν τον λογαριασμο και θες να κανεις τις καταθεσεις σου αναληψη Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GoldenVirginia Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 στις πριν 20 λεπτά, ο/η foufoutos είπε: Στην καρτα skrill /nettleller κλπ θα επιλεγεις μονο "πιστωτικη-χρεωστικη" , επειδή τετοια είναι. Ταμιευτηριου και οψεως διαλέγεις όταν εχεις δικο σου λογαριασμο καταθέσεων σε ελληνικη τραπεζα , εχεις μια καρτα αυτης της τραπεζας συνδεδεμενη με αυτόν τον λογαριασμο και θες να κανεις τις καταθεσεις σου αναληψη Στην τραπεζα πειραιως εχω λογαριασμο ταμιευτηριου αλλα αυτο νομιζω δεν εχει σχεση με αυτη την καρτα.Οποιαδηποτε μεθοδο απο 3 και να χρησιμοποιησα εβγαλε τα λεφτα παντως.Σε εσενα εχει συμβει αυτο?να εχει δηλαδη 3 επιλογες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Απριλίου, 2016 Ναι σε αρκετες ελληνικες τραπεζες δειχνει παραπανω επιλογες επειδη ειναι το λογισμικο των ATM τους φτιαγμενο περιεργα . Για το skrill να χρησιμοποιεις μονο το "πιστωτικη -χρεωστικη". Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kafrinius Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Απριλίου, 2016 ρε Αντώνη εγώ ταμιευτηρίου πατάω , έχεις δίκιο όμως για την επιλογή.. Απλά δουλέυει και ταμιευτηρίου να πατήσεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kokgr79 Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2016 και μεχρι ποσα τραβατε απο το ατμ με την καρτα skrill; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foufoutos Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2016 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2016 Το ημερησιο οριο της καρτας skrill για αναληψη απο ATM ειναι 250 ευρω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts