Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Ιντερνετ play questions.

gsbets

Recommended Posts

καλημερα.

μετα απο απογοητευτικες πρωτες επαφες με το online poker

λογο πολλων λαθων ... σε ολα

(70$ στο pokerstars , μπαινουμε σε ενα τραπεζι 0.50-1 , τα κανουμε 250 , χανουμε με KK's απο ΑΚ , και φταιει ... η γκινια)

καινουργια αρχη στο full tilt

εχοντας μαθει απο τα λαθη τα αρχικα.

και εχοντας μαθει καλητερο ποκερ βασικα.

(ασχολουμε 4-5 μηνες)

50 ευρω , δηλαδη 72$

εβαλα χθες.

και εμπαινα στα εξης:

0.10/0.25 9table με 10$

sit n go 6table των 6$

heads up 6$

αρκετα σπανια σε μεγαλα τουρνουα.

και καμια φορα sit n go multi table.

στα cash οταν τα λεφτα γινουν 20-25$ βγαινω

(δε ξερω αν ειναι σωστο αυτο , η αν υπαρχει καποιο

καλητερο κριτιριο , η ωρα ας πουμε)

μετα απο 1 μερα , χωρις να ανεβασω καθολου τα τραπεζια που παιζω , ειμαι στα 150$.

απλα δε ξερω αν ειναι σωστο να παιζω και sit n go , και cash , και heads up , η απλα να βρω καπου που ειμαι καλητερος και να παιζω μονο αυτο.

θα ηθελα καποιες συμβουλες στο σταδιο που ειμαι , για να μη κανω παλι λαθοι η αρχισω στραβα.

(υπαρχει και η περιπτωση να στραβωσω και να μπω σε ενα τραπεζι 1-2 και να τα πιστολιασω , αλλα το παλευω)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σου gsbets..

Αφού το ξέρεις πια ότι to να μπαίνεις σε τραπέζια τέτοιου buy in, με $100-150 και ρισκάροντας όλο σου το bankroll, είναι σα να αμολάς πετρούλες σε τανκ ή σαν άλλος Δαυίδ (όχι λόγω ικανοτήτων, αλλά αποκλειστικά οπλοστασίου bankroll) να πολεμάς Γολιάθ, ξεκαθαρίσε ότι δεν πρόκειται να μπεις και να πιστολιάσεις και πάλι.. :)

Και ο Δαυίδ κέρδισε τότε, αλλά δε νομίζω να θέλει να ξαναδεί τον Γολιάθ..

Θα σου πρότεινα αυτά τα λεφτά να τα θεωρήσεις "χαμένα".. Εννοώντας ότι ακόμα και αν τα χάσεις μην τα κλάψεις, στο στάδιο του πειραματισμού που βρίσκεσαι με σκοπό να ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει περισσότερο και που αποδίδεις καλύτερα..

Μην ανέβεις όριο, ακόμη και αν το bankroll σου το επιτρέψει τις επόμενες ημέρες, ακόμα και αν ο πειρασμός για παραπάνω κέρδη είναι μεγάλος..

Απόλαυσε την επιτυχία σου και όπλισε την αυτοπεποίθηση σου. Όταν νοιώσεις ότι είσαι δυνατός αρκετά για να πας ακόμα πιο πάνω, θα το καταλάβεις και τότε να κάνεις το βήμα..

Εγώ που σου το "παίζω ειδήμονας", μετά από 2 χρόνια παλεύω ακόμη στο 0,5-1 και 0,25-0,50 ανάλογα με το bankroll μου στο κάθε poker room, ενώ το 1-2 το αγγίζω μόνο μετά από κάποια επιτυχία με καλό cashout σε τουρνουά και στις γιορτές! :)

Αν σου αρέσει να παίζεις sit n goes και headsup, δεν υπάρχει λόγος να τα σταματήσεις εκτός αν νοιώθεις ότι αυτά οφείλονται για μεγάλες διαρροές στο bankroll σου..

Αλλάζεις παραστάσεις, ξεκουράζεσαι και μαθαίνεις άλλες στρατηγικές και τακτικές που στα multi tournaments, χρειάζεται η γνώση και ο συνδιασμός όλων αυτών των διαφορετικών καταστάσεων για να έχεις επιτυχίες..

Γιατί να βγαίνεις όταν τα λεφτά σου από $10 γίνουν $20-25 δεν το καταλαβαίνω..

Αν έχεις βρει ένα τραπέζι με κακούς παίκτες και εσύ βρίσκεσαι σε καλή διάθεση για πόκερ και έχεις σχετικά και την τύχη μαζί σου, ποιος ο λόγος να μην εκμεταλευτείς παραπάνω τις ευνοικές για σένα συγκυρίες;

Να μην φεύγεις θα πρότεινα όσο νοιώθεις ότι παίζεις αποδοτικό, κερδοφόρο πόκερ.

Αν παλεύεις να συγκεντρωθείς και βρίσκεσαι στα όρια του tilt, κάντην γοργά..

Επίσης αν ένα τραπέζι σε "παέι αίμα" και σου χαρίζει bad beats και suckouts, μην περιμένεις για πολύ.. Μην μένεις για να εκδικηθείς το ψάρι που σε τιλτάρει ή να ρεφάρεις τα χαμένα buy in..Τράβα εκεί που σε θέλουν περισσότερο!

Έθεσες μια πολύ ενδιαφέρουσα απορία, που την πλήρωσα ακριβά για να μάθω να την διαχειρίζομαι -ελπίζω- σωστά..

Επειδή είμαι περισσότερο tournament player, στην αρχή όταν έκανα κάποια cash outs σε τουρνουά, έμπαινα και τα "χάριζα" στα cash games παίζοντας σε τραπέζια απαγορευτικά για το bankroll μου ή επιμένοντας να παίζω για ώρες με τους ίδιους παίκτες για να τους τα πάρω πίσω.. Συνήθως τους τα έδινα όλα στο τέλος.. :angry::)

Καλή τύχη...

αν και η δευτερη μερα δε πηγε τοσο καλα

δεν αλλαζω τακτικη...

εφαγα μια εμπνευση ενος να κανει preflop raise 1$ , εγω με ΚΚ ειπα 3,5$ , εκανε call...

to flop 4,6,J εκανα all in , και εκανε call με το J,9 , και το river

λογικο ηταν να ειναι 9.

επισης σε ενα παρομοιο τραπεζι , ειμουν με 20$ , εκανα

call σε raise με Κ,10 με το φλοπ να ειναι κ,10,4 εκανα bet το

ποτ , μετα απο σκεψη εγινε call , με το turn na ειναι Α.

εκανα all in , 20$ και εγινε call me A,Q , φυσικα το river ηταν Q

αν και η δευτερη μερα δε πηγε τοσο καλα

δεν αλλαζω τακτικη...

εφαγα μια εμπνευση ενος να κανει preflop raise 1$ , εγω με ΚΚ ειπα 3,5$ , εκανε call...

to flop 4,6,J εκανα all in , και εκανε call με το J,9 , και το river

λογικο ηταν να ειναι 9.

επισης σε ενα παρομοιο τραπεζι , ειμουν με 20$ , εκανα

call σε raise με Κ,10 με το φλοπ να ειναι κ,10,4 εκανα bet το

ποτ , μετα απο σκεψη εγινε call , με το turn na ειναι Α.

εκανα all in , 20$ και εγινε call me A,Q , φυσικα το river ηταν Q

ομως η τυχη δε με αφηνει να καταλαβω αν παιζω σωστα η οχι.

στα ιδια τραπεζια

Q,9

flop 4,6,Q

raise reraise resta.

4,3 αυτος....

το turn 4

εχω :Js :Qs

το flop :4h :Ts :Ks

raise , μου λεει ρεστα , τα βλεπω ...φυσικα

εκανε μπλοφα με :8d :7c

απλα ηρθε ενα 7 στο river

ειναι πολλα απλα λεω τα πιο σημαντικα

ειμαι στο τμημα ΗΜΤΥ , κανω πιθανοτητες στη σχολη και δε πιστευω στη τυχη.

αλλα τα πραγματα δε πανε καλα.

εχω παιξει τη τελευταια ωρα αρκετα ποτ , στα οποια ειμαι

παντα 65+% , κ τα εχω χασει ολα.

ο τελευταιος μου εκανε call all in με Q,2 se flop 4,5,10

ενω εγω ειχα το 10. και εκανε κεντα...

δεν εχω απελπιστει τελειως γιατι παιζω ... σωστα

να σταματισω για σημερα?

αφου δε παιζω λαθος απλα ειμαι τσακωμενος με το turn kai to river...

αν εβλεπα αυτο το ποστ απο καποιον αλλο

θα ελεγα πως θυμαται μονο τα ποτ που

χανει κ οχι αυτα που κερδιζει , η αυτα στα οποια

κερδιζει με λιγοτερα outs , αλλα δυστηχος δεν υπαρχουν

τετοια κολπα ... κερδισμενα

αλλα οπως λεει κ ο ηλιας ο καματακης ο καλος ο παιχτης ξερει πως αυτες οι παρτιδες θα κερδιθουν μονο το 10-20%

ισως το 80-90% να αργησε μια μερα...θα δειξει αυριο.

i had a bad day

mhn se ptooun 5-10 bad beats,suckouts pou mporeis na exeis se ena session h akoma kai ena mikro seri xamenwn sessions...enas swstos paikths,o opoios exei koumantarei swsta to bankroll tou kai paizei sta swsta limits den antimetwpizei provlimata...

tha deis oti oso proxwras mporei na yparxoun sessions sta opoia mporei na mhn paizeis to kalitero sou paixnidi alla na sou vgainoun ola...to thema einai na entopizeis ta la8h sou,na ma8aineis apo ayta,kai na mhn ta epanalamvaneis...

ειχα κ εγω εδω ενα φιλο,που ηρθε να μεινει εδω για να διαβασουμε για την εξεταστικη αυριο, που μου ελεγε τετοια για να με ενψυχωσει , αλλα μετα με αυτα που εβλεπε τρομαξε και πηγε σπιτι του.

:laugh: :laugh:

αν και μετα απο αυτη τη μερα 15$ εμειναν.

η νεα μερα ξεκινησε πολυ καλα ...

+38$ σε sit n go 18ατομων

+20$ σε sit n go 6ατομων

καποια heads up

λιγο cash

και λιγο πριν εφτασα παλι τα 70$

πολυ καλη αρχη

δυστηχως ομως επιασα :Ad :Ac σε ενα τραπεζι 0.10-0.25

και ανεβασα μου εκαναν reraise, ειπα allin ...call

flop :Tc :8d :7s :9h :9d

και μου δειχνει φυσικα :Jd :Jh

πανε 50$

αντε παλι απο την αρχη...

μαλλον παλι λαθος επαιζα...

εκανα all in preflop ναι.

δυστηχως η τραπουλα ειχε κεφια σημερα

εγω :9d :Jd

flop :7d :2d :Qd

turn :4c

river :9s

στο τυρν θυμαμαι του ειπα 1,5$ , και μου ειμαι 3$

ειμαι all in , και εκανε call.

και μου εδειξε :Kd :Ad

μπορουσα να το αποφυγω?...

στο φλοπ δεν ειχε γινει raise απο αυτο το παιχτη αλλα

απο εναν τριτο.

αλλα δε πειραζει.

βγηκα απο το τραπεζι και πηγα σε ενα αλλο.

μπηκα με 10$ και επειδη ηταν αρκετα αμυντικοι οι παιχτες

επαιζα λιγο επιθετικα για να αρχησουν να κανουν call ta raise mou.

πηγα στα 16$

εχω :3h :4h

μπαινω απο raise ενος ο οποιος επαιζε πολυ σπανια.

flop :4s :2h :3c

πρωτος λεει γενικα λιγα (εγω μιλαγα last)

βλεπει ο 2ος (ο οποιος ξερω οτι δεν συνδεεται με τα κατω)

και εγω για να μη δει καποιος με το 5 η τον Α φτηνα λεω

πανω απο το ποτ , 4 φορες το δικο τους πονταρισμα.

πασο ο πρωτοσ και ο δευτερος κανει reraise (λοζε high)

κανω call.

και εχει......τι αλλο?:Ac :Ad

turn :Kh

river:2d

sorry αλλα δεν ειναι normal αυτα :P:)

0 bad beats προς οφελος μου

0 win σε all in pot

παλι δεν επαιξα καλα.

Φιλε σταματα να παιζες για μερικες μερες...Εχεις θλωσει νομιζω και χανεις τη μπαλα ετσι...Ξερεις ποσες φορες εχω καταστρψει το bankroll μου εγω τσαντισμενος απο bad beats?Αστα να πανε...Παιζεις με πιεση ετσι και δεν δινεις το καλυτερο σου...Το ποκερ ειναι πεχνιδι που θελει και αυτοπειθαρχια...Χαλαρωσε και ξαναδοκιμασε οταν νιωσεισ ηρεμος...

Silencio έγραψε:

Γειά σου gsbets..

Αφού το ξέρεις πια ότι to να μπαίνεις σε τραπέζια τέτοιου buy in, με $100-150 και ρισκάροντας όλο σου το bankroll, είναι σα να αμολάς πετρούλες σε τανκ ή σαν άλλος Δαυίδ (όχι λόγω ικανοτήτων, αλλά αποκλειστικά οπλοστασίου bankroll) να πολεμάς Γολιάθ, ξεκαθαρίσε ότι δεν πρόκειται να μπεις και να πιστολιάσεις και πάλι.. :)

Και ο Δαυίδ κέρδισε τότε, αλλά δε νομίζω να θέλει να ξαναδεί τον Γολιάθ..

Θα σου πρότεινα αυτά τα λεφτά να τα θεωρήσεις "χαμένα".. Εννοώντας ότι ακόμα και αν τα χάσεις μην τα κλάψεις, στο στάδιο του πειραματισμού που βρίσκεσαι με σκοπό να ανακαλύψεις τι σου ταιριάζει περισσότερο και που αποδίδεις καλύτερα..

Μην ανέβεις όριο, ακόμη και αν το bankroll σου το επιτρέψει τις επόμενες ημέρες, ακόμα και αν ο πειρασμός για παραπάνω κέρδη είναι μεγάλος..

Απόλαυσε την επιτυχία σου και όπλισε την αυτοπεποίθηση σου. Όταν νοιώσεις ότι είσαι δυνατός αρκετά για να πας ακόμα πιο πάνω, θα το καταλάβεις και τότε να κάνεις το βήμα..

Εγώ που σου το "παίζω ειδήμονας", μετά από 2 χρόνια παλεύω ακόμη στο 0,5-1 και 0,25-0,50 ανάλογα με το bankroll μου στο κάθε poker room, ενώ το 1-2 το αγγίζω μόνο μετά από κάποια επιτυχία με καλό cashout σε τουρνουά και στις γιορτές! :)

Αν σου αρέσει να παίζεις sit n goes και headsup, δεν υπάρχει λόγος να τα σταματήσεις εκτός αν νοιώθεις ότι αυτά οφείλονται για μεγάλες διαρροές στο bankroll σου..

Αλλάζεις παραστάσεις, ξεκουράζεσαι και μαθαίνεις άλλες στρατηγικές και τακτικές που στα multi tournaments, χρειάζεται η γνώση και ο συνδιασμός όλων αυτών των διαφορετικών καταστάσεων για να έχεις επιτυχίες..

Γιατί να βγαίνεις όταν τα λεφτά σου από $10 γίνουν $20-25 δεν το καταλαβαίνω..

Αν έχεις βρει ένα τραπέζι με κακούς παίκτες και εσύ βρίσκεσαι σε καλή διάθεση για πόκερ και έχεις σχετικά και την τύχη μαζί σου, ποιος ο λόγος να μην εκμεταλευτείς παραπάνω τις ευνοικές για σένα συγκυρίες;

Να μην φεύγεις θα πρότεινα όσο νοιώθεις ότι παίζεις αποδοτικό, κερδοφόρο πόκερ.

Αν παλεύεις να συγκεντρωθείς και βρίσκεσαι στα όρια του tilt, κάντην γοργά..

Επίσης αν ένα τραπέζι σε "παέι αίμα" και σου χαρίζει bad beats και suckouts, μην περιμένεις για πολύ.. Μην μένεις για να εκδικηθείς το ψάρι που σε τιλτάρει ή να ρεφάρεις τα χαμένα buy in..Τράβα εκεί που σε θέλουν περισσότερο!

Έθεσες μια πολύ ενδιαφέρουσα απορία, που την πλήρωσα ακριβά για να μάθω να την διαχειρίζομαι -ελπίζω- σωστά..

Επειδή είμαι περισσότερο tournament player, στην αρχή όταν έκανα κάποια cash outs σε τουρνουά, έμπαινα και τα "χάριζα" στα cash games παίζοντας σε τραπέζια απαγορευτικά για το bankroll μου ή επιμένοντας να παίζω για ώρες με τους ίδιους παίκτες για να τους τα πάρω πίσω.. Συνήθως τους τα έδινα όλα στο τέλος.. :angry::)

Καλή τύχη...

Oπως τα λεει ο φιλος εδω...